masterat în business intelligence (msbi)

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Programul de Prezentare

Master of Science în Business Intelligence (MSBI) este un program profesional, orientat spre care se dezvoltă competenţele diversificate analitice şi competenţele necesare obţine o perspectivă şi inteligenţa în în operaţiunile unei întreprinderi de afaceri modern.

&nbsp

Programul de Business Intelligence este conceput pentru studenţii care doresc să dobândească un nivel mai ridicat de cunoaştere şi înţelegere a operaţiunilor de afaceri. Elevii vor dobândi competenţele cheie analitice necesare pentru definirea şi punerea în aplicare a măsurătorile de performanţă cheie în unităţile de afaceri. În plus, elevii vor învăţa să folosească instrumente, cum ar fi Six Sigma pentru a identifica procesele de afaceri ideal pentru îmbunătăţire. Cu accent pe cuantificarea operaţiunile de afaceri, elevii vor învăţa să spună o poveste de afaceri folosind numerele de verificabile. Business intelligence este despre utilizarea de date pentru a înţelege şi de a îmbunătăţi operaţiunile. Acest program ne învaţă aceste competenţe cheie.

&nbsp

MS în program de cursuri de Business Intelligence sunt deschise pentru înscriere o dată pe lună.

Programul Obiective

Obiectivele programului online sunt de a oferi studenţilor cu:

  • Identifice şi să înţeleagă zone funcţionale de informaţii de afaceri.
  • Dezvolta o gândire analitică, critică, şi abilităţi interpersonale aplicabile probleme din lumea reală.
  • Aplicaţi abilităţi analitice solide şi principii de afaceri pentru a luare a deciziilor cu privire la activităţile operaţionale şi strategice.
  • Dezvoltarea planificare financiară solidă, de raportare, precum şi modele de informaţii care satisfac considerente de reglementare, cum ar fi Sarbanes-Oxley.
  • Dezvoltarea dashboards corporative, care utiliza indicatori de performanţă cheie pe care managerii şi lucrătorii pot folosi pentru a îmbunătăţi zi cu zi operaţiunile de afaceri.
  • Folositi un cadru, cum ar fi Six Sigma pentru a analiza toate aspectele legate de operaţiunile de afaceri şi pentru a găsi şi pune în aplicare de control al calităţii îmbunătăţiri şi eficienţă.
  • Recunoaste si rezolva riscurile potenţiale şi a pus la punct politici şi proceduri care să minimizeze impactul întreruperi de afaceri.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

American Sentinel Universitatea există pentru a permite studenţilor noştri pentru a atinge obiectivele educaţionale şi profesionale lor. Noastre de înaltă calitate online, programe de ieri au fost con ... Citeste mai mult

American Sentinel Universitatea există pentru a permite studenţilor noştri pentru a atinge obiectivele educaţionale şi profesionale lor. Noastre de înaltă calitate online, programe de ieri au fost concepute astfel încât studenţii noştri pot maximiza rentabilitatea lor pe învăţare. &nbsp abordare educaţională American Sentinel este susţinută de către liderii de top în domeniul învăţământului superior în America de Nord. American Sentinel a fost infiintata ca o Universitatea Vanderbilt Technology Company de către liderii recunoscut la nivel naţional academic şi de afaceri, inclusiv Joe B. Wyatt, cancelarul emerit de la Universitatea Vanderbilt şi Dr. Richard W. Oliver, director executiv al American Sentinel University (autor al mai multor cărţi de management, fostul VP Marketing pentru Nortel, profesor şi premiat la Universitatea Vanderbilt). &nbsp&nbsp Date pe scurt Fondată în 1988 (Colegiul American de Computer Science & Information) şi 2000 (Şcoala Americană de Management) Peste 15 de programe de gradul online, fără cerinţe de rezidenta 1.200 de studenţi Alumni 1400 40 facultate completă şi adjuvant (peste 60%, cu doctorate) 35 administratorii academic şi de personal Birouri: Denver, CO şi Birmingham, AL Acreditate: învăţământ la distanţă şi a Consiliului de Formare Student Satisfaction: medie mai mult de 90% în programele &nbsp Misiune &nbsp Misiunea American Sentinel Universitatii este de a oferi de înaltă calitate, gradul de inovare şi a programelor de certificat care să permită studenţilor să dezvolte gândirea critică, de luare a deciziilor, precum şi abilităţi de conducere necesare pentru a îmbunătăţi viaţa lor personală şi cariera lor în curs de dezvoltare Industri es şi sectoarele de creştere rapidă a economiei globale. &nbsp&nbsp Vision Statement &nbsp Pentru a fi recunoscut ca un lider mondial ... ... pentru furnizarea de accesibile, educaţie de calitate, avansate pentru elev motivat, non-tradiţionale / profesionale care caută să conducă în industriile emergente sau sectoare de piaţă în creştere a economiei globale ... ... pentru furnizarea unor niveluri noi de acces pentru studenţii motivaţi, non-tradiţionale, care aici-la-prim-plan nu au avut ocazia de grade profesionale avansate pentru motive de timp, bani, sau geografie ... ... pentru utilizarea inovatoare a tehnologiei care creează noi standarde în evaluarea şi realizarea de excelenţă academică ... ... pentru înţelegerea şi satisfacerea nevoilor în schimbare ale elevilor săi, comunităţi, şi alte componente ... ... pentru crearea de excelenţă în serviciile de student şi constitutiv. Citește mai puţin
Birmingham , auroră + 1 Mai mult Mai Puțin