Citește Descrierea Oficială

Detaliile Cursului

Dezvoltați-vă stilul de conducere și deveniți un gânditor strategic prin combinarea teoriei contemporane cu practica, pregătindu-vă pentru mediul economic incert cu care se confruntă acum afacerile din întreaga lume.

Dacă sunteți un manager sau un absolvent cu experiență de afaceri, acest curs acreditat online va maximiza timpul pentru învățare. Acesta vă va oferi șansa de a vă transforma într-un lider strategic și încrezător, fără a fi nevoie să participați la prelegeri.

Veți studia prin intermediul seminariilor web, podcasturilor, activităților și Bibliotecii noastre online. Tutorii dvs. vă vor sprijini și vă vor oferi feedback prin forumuri de discuții, e-mail, chat live, apeluri telefonice și software pentru apeluri video. Acest curs este susținut de o platformă avansată de învățare și veți avea acces la asistență tehnică.

Veți primi o inducere online înainte de a studia subiectele esențiale ale marketingului contemporan, contabilitatea și managementul resurselor umane și apoi treceți la concepte și specializări strategice avansate. În cele din urmă, vă veți concentra pe practica profesională, integrând toate elementele pe care le-ați studiat într-un proiect de consultanță.

Cadrul de excelență în cercetare 2014

Cadrul de excelență în cercetare 2014: de două ori mai mulți dintre angajații noștri - 220 - au fost înscriși în evaluarea de cercetare pentru 2014 în comparație cu numărul înregistrat în 2008.

Beneficiile cursului

Oriunde și oricând, acasă sau în birou, acesta este un curs ușor accesibil construit pentru confortul dvs. Dacă sunteți în prezent angajat în industrie, puteți aplica expertiza dvs. îmbunătățită imediat la locul de muncă, progresând în cariera dvs., beneficiind în același timp de organizația dvs.

Livrarea online a acestui curs asigură că învățarea este întotdeauna ușor accesibilă și fără costuri de călătorie. Este o oportunitate de a combina munca si studiul, a castiga in timp ce invatati, sau poate chiar mai mult educatia dumneavoastra in timpul unei pauze de cariera. Vă vom încuraja să vă apreciați punctele forte și domeniile actuale de dezvoltare, obținând o perspectivă atât asupra aptitudinilor dvs. de conducere, cât și asupra provocărilor cu care vă confruntați. Vă ajutăm să aplicați noi metode de conducere decisive, care vă permit să vă ridicați jocul și să vă inspirați oamenii, elaborând soluții practice pentru orice provocări de leadership cu care vă puteți confrunta în orice organizație, oriunde în lume.

Iată ce veți avea nevoie: Pentru a studia acest curs, va trebui să utilizați Windows, Mac OS sau iPad. Dacă lucrați la un PC, laptop sau Mac, veți avea nevoie de un modem de 56k sau mai mult, cu carduri de sunet și difuzoare. Utilizatorii de Windows vor avea nevoie de versiunea 7, XP sau Vista și vor avea acces la Firefox, Chrome sau Microsoft Internet Explorer. Utilizatorii de Mac vor avea nevoie de versiunea OS X sau o versiune superioară și de accesul la Apple Safari, în timp ce dacă intenționați să studiați printr-un iPad va trebui să fie iOS 5.1 sau cea mai recentă versiune.

Cerințe de intrare

Solicitanții trebuie să aibă cel puțin o diplomă de diplomă de clasa a doua sau să aibă experiență sau o pregătire echivalentă, în mod normal, din mediul de lucru. Toți candidații trebuie, de asemenea, să aibă cel puțin 2 ani de experiență de afaceri adecvată atunci când fac o contribuție la managementul strategic al unei organizații.

Solicitanți ai Institutului de Finanțe Publice Chartered

Toate aplicațiile ar trebui să fie susținute de o referință, fie academică, fie profesională. Toți candidații trebuie să îndeplinească cerințele noastre de limba engleză în limba engleză.

IELTS:

IELTS 6.0 fără abilități sub 5,5 ani sau cu o calificare echivalentă. Universitatea oferă un sprijin excelent pentru orice solicitant care poate fi obligat să efectueze cursuri suplimentare de limbă engleză.

APLICANȚI MATURE

Universitatea noastră salută cererile de la solicitanții maturi care demonstrează potențialul academic. De obicei, avem nevoie de unele dovezi ale studiilor academice recente, de exemplu, finalizarea unui curs de acces, cu toate acestea, experiența relevantă de lucru poate fi, de asemenea, luată în considerare. Vă rugăm să rețineți că pentru unele dintre cursurile noastre profesionale toți candidații vor trebui să îndeplinească criteriile de intrare specificate și în aceste cazuri experiența de lucru nu poate fi luată în considerare în loc.

Dacă doriți să aplicați prin acest traseu, trebuie să vă referiți la politica noastră de recunoaștere universitară a studiilor anterioare.

Vă rugăm să rețineți că toți solicitanții de la Universitatea noastre sunt obligați să îndeplinească cerința noastră standard de limba engleză de GCSE gradul C sau echivalent, variațiile de acest lucru vor fi enumerate pe cerințele individuale de intrare curs.

Perspective de locuri de muncă

Universitatea este un centru aprobat pentru Institutul de Directori și programul nostru de MBA poate fi folosit ca o platformă pentru a deveni un Director Chartered. Veți fi în poziția de a prelua funcții de conducere în toate sectoarele și industriile și veți putea oferi direcția și conducerea efectivă pe care toate organizațiile, indiferent dacă sunt în Marea Britanie sau în străinătate, au nevoie.

 • Contabilitate executiv executiv
 • Analist de planificare și performanță
 • Manager de cumpărare
 • Consultant de afaceri

Cariere Sfaturi

Echipa noastră dedicată Locuri de muncă și Cariere vă oferă sfaturi de specialitate și o serie de resurse pentru a vă ajuta să alegeți și să câștigați locuri de muncă. Indiferent dacă vă aflați în primul sau ultimul an, puteți vorbi cu membrii personalului din Biroul nostru de carieră, care vă pot oferi sfaturi cu privire la scrierea unui CV în căutarea unui loc de muncă.

module

Module de bază

 • Contabilitate
 • Proiect de consultanță MBA
 • Marketingul contemporan
 • organizarea
 • Auto-Eficacitate
 • Management strategic

Module opționale

 • Proiect avansat
 • Managementul resurselor umane interculturale
 • Contabilitate judiciară
 • Agile Consumer Insight
 • Gestionarea lanțului de aprovizionare ecologic

Taxe

Regatul Unit

Studierea timpului redus vă oferă flexibilitatea de a învăța în propriul ritm. Din acest motiv, taxele de școlarizare se calculează folosind puncte de credit. Fiecare modul pe care îl studiați are o valoare de credit. Cele mai multe module de studii postuniversitare au o valoare de credit de 20. Taxa de școlarizare pentru studenții care intră în cursul anului 2017/18 pe acest curs este de 780 de lire pentru fiecare modul de punct de credit. Pentru modulele cu o valoare diferită a punctului de credit, costul acestora poate fi calculat prin înmulțirea valorii creditului modulului cu costul pe credit de £ 39. Suma pe care o veți plăti poate crește anual în funcție de inflație.

International 2018/19

Studierea timpului redus vă oferă flexibilitatea de a învăța în propriul ritm. Din acest motiv, taxele de școlarizare se calculează folosind puncte de credit. Fiecare modul pe care îl studiați are o valoare de credit. Cele mai multe module de studii postuniversitare au o valoare de credit de 20. Taxa de școlarizare pentru studenții care intră în cursul anului 2017/18 pe acest curs este de 780 de lire pentru fiecare modul de punct de credit. Pentru modulele cu o valoare diferită a punctului de credit, costul acestora poate fi calculat prin înmulțirea valorii creditului modulului cu costul pe credit de £ 39. Suma pe care o veți plăti poate crește anual în funcție de inflație.

Facilităţi

Bibliotecă

Zeci de mii de resurse digitale ale Bibliotecii noastre, inclusiv cărți electronice, e-jurnale și baze de date, pot fi accesate online într-un moment și loc potrivit pentru tine, iar Biblioteca este deschisă 24 de ore pe zi dacă te dorești să vizitezi. Echipa noastră offsite oferă, de asemenea, asistență specializată pentru studenții la distanță.

Echipa de asistență dedicată

Doar pentru că nu învățați în campus nu înseamnă că va trebui să faceți față pe cont propriu - veți avea sprijinul unui tutore personal împreună cu Centrul de Studenți și Centrul de Wellbeing al Universității. Ei sunt la îndemână pentru a vă oferi sfaturi despre orice, de la probleme academice până la stres și anxietate.

Mediul virtual de învățare

VLE vă oferă acces la materiale de curs, cum ar fi videoclipuri, e-cărți și alte documente. De asemenea, îl utilizați pentru a vă trimite sarcinile și pentru a primi feedback.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Leeds Beckett University »

Acest curs este Online
Duration
3 anii
Part time
La zi
Price
780 GBP
Taxa de școlarizare pentru studenții care intră în cursul anului 2017/18 pe acest curs este de 780 £ pentru fiecare modul de punct de credit.
După locații
După dată
Termen limită de aplicare