Masterat în învățământul universitar

Generalități

Programul de descriere

Pregătiți-vă pentru a face față provocărilor învățământului universitar și cunoașteți domeniul didactic-pedagogic, cercetarea, inovarea și utilizarea domeniilor tehnologice.

descriere

Masterul în Învățământul Universitar Online vă permite să vă exercitați ca profesor atât la nivel național, cât și la nivel internațional . În plus, grație naturii sale de investigație, vă pregătește cercetarea în sectorul educației .

Calificarea recunoscută la nivel european cu o înaltă calitate și specificitate în sectorul universitar.

Veți dobândi abilitățile necesare pentru a fi profesor universitar actual și global cerut prin cunoștințe aplicate în domeniile managementului didactic-pedagogic universitar , cercetării, inovării și utilizării tehnologiilor.

Curs de instruire care deschide porțile la Doctoratul în Educație.

Includerea tehnologiilor informației și comunicațiilor în procesul de predare-învățare.

Pregătirea teoretică și practică, urmată de învățarea metodologică a Universității Europene, a fost aplicată într-un mediu tehnologic simplu și flexibil, care vă permite o compatibilitate totală a studiilor cu viața profesională și personală.

Veți avea un mentor personal care vă va însoți pe durata masteratului.

Cu această diplomă de master vă veți putea planifica, dezvolta și evalua procesul de predare și învățare , promovând procesele educaționale care facilitează dobândirea competențelor învățământului superior, luând în considerare nivelul și pregătirea anterioară a studenților, precum și orientarea acestora , atât în ​​mod individual, cât și în colaborare cu alți profesori și profesioniști ai centrului.

Avem un acord de a vă desfășura stagiul cu întreaga rețea de universități laureate și cu universități naționale și internaționale.

titrare

La sfârșitul acestui program, elevul primește titlul oficial de masterat universitar în învățământul universitar emis de Universitatea Europeană din Madrid.

oportunităţi de carieră

Masterul universitar în învățământul universitar se adresează studenților interesați de domeniul învățământului superior, atât profesori care doresc să-și îmbunătățească pregătirea în calitate de profesori în această etapă educațională, cât și profesioniști calificați fără experiență în domeniul învățământului universitar care doresc să fie instruiți în acest domeniu. Prin urmare, este o diplomă de master care prezintă un itinerar educațional interesant atât la nivel de cercetător, cât și la nivel academic, într-un sens mai larg. Pe de o parte, studentul de masterat universitar în învățământul universitar poate iniția sau continua pregătirea pedagogică în predarea în învățământul superior și poate efectua o amplă activitate de cercetare în acest sens. Pe de altă parte, acest program va permite studenților accesul la doctorat și finalizarea unei teze de doctorat, a cărei citire conduce la titlul de doctor.

Aspect diferențial

Avem un acord de a vă desfășura stagiul cu întreaga rețea de universități laureate și cu universități naționale și internaționale.

 • Metodologia online de lucru este concepută pentru a învăța într-un mediu digital prin intermediul unor cazuri reale, seminare virtuale, forumuri și instrumente de colaborare ale Campusului Virtual.
 • Traseul de cercetare vă începe în cercetarea orientată spre predarea universității și realizarea doctoratului.
 • Curs de instruire care deschide porțile la Doctoratul în Educație.

Această calificare are recunoașterea și validarea Secretariatului Național al Învățământului Superior, Știință și Tehnologie (SENESCYT), deoarece Universitatea Europeană din Madrid face parte din lista universităților de prestigiu internaționale acreditate de către instituție.

Profilul de venituri noi

Acest master este proiectat pentru:

Toți acei profesori universitari în practică sau profesioniști care aspiră să devină profesori de învățământ universitar sau care doresc să-și îmbunătățească competențele de predare în predarea online, inovarea și tehnologia educațională. De asemenea, este destinat cercetătorilor sau șefilor de formare în instituțiile de învățământ, organizațiile neguvernamentale și companiile multinaționale care au nevoie de profesioniști cu cunoștințe de specialitate în domeniul învățământului superior.

cerinţe de acces

Puteți accesa masteratul universitar în învățământul universitar de la:

 • Diplomă de licență sau de licență
 • Gradul de inginerie sau Arhitectura.
 • Titlu în orice domeniu de cunoaștere.

proces

Procesul de admitere pentru a lua un curs online / postuniversitar la Universitatea Europeană poate fi realizat pe tot parcursul anului, deși înregistrarea în oricare dintre programele noastre este condiționată de existența posturilor vacante. Pentru a finaliza procesul de admitere, solicitanții trebuie să urmeze acești pași simpli:

 • 1. Sfaturi personale. Prin telefonul nostru (34) 918 340 192 sau prin e-mailul nostru ueonline@universidadeuropea.es, unde veți primi sfatul echipei de admitere online.
 • 2. Prezentarea cererii și a documentației pentru evaluarea profilului solicitantului.
 • 3. Interviul personal și evaluarea profilului.
 • 4. Confirmarea admiterii.
 • 5. Formalizarea rezervării și înregistrării.

Procesul de admitere nu implică nici un cost pentru candidat sau un angajament până la formalizarea rezervării.

Curriculum

Structura curriculumului

 • Modulul II. Actori și scenarii - 6 ECTS
 • Modulul III. Procesul de predare-învățare I - 6 ECTS
 • Modulul IV. Procesul de predare-învățare II - 6 ECTS
 • Modulul V. Monitorizarea și evaluarea procesului de învățare - 6 ECTS
 • Modul VI. TIC în procesul de predare-învățare - 6 ECTS
 • Modulul VII. Practică profesională: practicum - 6 ECTS
 • Modulul VIII. Introducere în cercetarea educațională - 6 ECTS
 • Modulul IX. Predarea inovației - 6 ECTS
 • Modulul X. Teza de masterat - 6 ECTS
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to ... Citeste mai mult

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to social progress through an entrepreneurial spirit and social commitment. Citește mai puţin
Villaviciosa de Odón