Master în știința alimentelor și nutriția umană
University of Illinois at Urbana-Champaign - College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences
Informatie cheie
Locația campusului
Champaign, Statele Unite ale Americii
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
Învățământ la Distanță
Durata
1 - 3 an
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
USD 712 / per credit *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Sep 2024
* Pe oră de credit (32 de ore de credit necesare pentru finalizare). Cost total 22.784 USD
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Departamentul de Științe Alimentare și Nutriție Umană al Universității din Illinois este mândru să ofere o diplomă online de masterat non-teză. Mulți dintre studenții din acest program sunt profesioniști care lucrează. Opțiunea de livrare online face programul accesibil studenților din diferite locații, care ar putea, de asemenea, să echilibreze un program de călătorie pentru cariera lor.
Programul de diplomă MS din afara campusului a fost creat în 1973 și sute de studenți au obținut diplomele MS în cadrul programului. Sistemul de livrare online live, inițiat în 2010, menține programul de înaltă calitate non-teză pentru MS, pentru care este cunoscută această universitate respectată.
Admiterea la programul online MS Food Science
Studenții interesați să caute MS online în domeniul științei alimentelor trebuie să solicite admiterea la Colegiul Absolvent de la Universitatea din Illinois la Urbana-Champaign. Este posibil să urmați un anumit curs online fără a fi în programul de studii sau pentru a face progrese către o diplomă în MS.
COVID-19 modificări temporare pentru procesul de aplicare
Datorită impactului COVID-19 asupra centrelor de testare, FSHN va renunța temporar la cerința GRE a departamentului pentru toți solicitanții de primăvară / toamnă 2021.
De asemenea, Colegiul Absolvent va accepta acum temporar rezultatele examenului Duolingo English Test pentru testele susținute în perioada 1 februarie - 1 august 2021. Testul Duolingo English va fi acceptat ca o alternativă la TOEFL și IELTS pentru dovada competenței în limba engleză pentru solicitanții afectați.
Pentru admitere la Colegiul Absolvent
Este necesară o diplomă de bacalaureat. Este de dorit, dar nu este necesar, ca acest grad să fie legat de științele fizice, biologice, agricole sau inginerești.
Cursurile de bază necesare includ chimie generală, chimie organică, microbiologie, fizică și calcul. Dacă aveți deficiențe în aceste domenii de studiu, puteți urma cursuri de corespondență, alte cursuri de educație la distanță sau cursuri tradiționale de clasă (la un colegiu comunitar sau la o instituție de patru ani) pentru a satisface cerințele premise necesare.
TOEFL este obligatoriu pentru toți studenții care au studiat într-o instituție care nu vorbește limba engleză înainte de a participa la Universitatea din Illinois ȘI nu au avut 2 din ultimii 5 ani de studiu cu normă întreagă la o instituție de limbă engleză sau primesc un curs avansat diplomă (echivalent MS sau mai bun) de la o instituție de limbă engleză.
Informații despre cerere
Când aplicați online, selectați 10KS0037MSU [Food Science and Human Nutrition (Online) -MS].
Toate materialele justificative (transcrieri de la toate universitățile la care au participat, trei scrisori de referință și declarație personală) trebuie primite până la termenul limită de depunere a cererii pentru a fi luate în considerare pe deplin pentru acceptare în acel termen. Materialele de sprijin trimise după termenul limită pot duce la întârzierea cererii pentru un semestru viitor.
Termene limită de depunere a cererilor: primăvară - 1 octombrie; Toamna - 1 mai
Oferte de curs online
Cursurile online sunt coordonate prin Centrul pentru inovație în predare și învățare (CITL). Vă rugăm să vizitați site-ul pentru a afla mai multe despre cursurile online și pentru a vă înregistra la cursurile curente. Nu trebuie să fiți admis la Colegiul Absolvent înainte de a vă înscrie la cursuri; cu toate acestea, pentru ca creditul cursului să fie contabil pentru MS în domeniul științei alimentelor, trebuie să fiți admis la programul postuniversitar sau să solicitați transferul creditelor cursului după ce ați fost admis.
Programul online MS Food Science oferă unul până la trei cursuri în fiecare semestru, inclusiv semestrul de vară. Toate cursurile online sunt LIVE și studentul trebuie să fie disponibil pentru a participa în timpul orei de curs menționate.
O listă completă a cursurilor este disponibilă mai jos. Toate cursurile online sunt LIVE.
FSHN 414 Chimia alimentelor
Examinează aspectele chimice ale principalelor componente alimentare: apă, carbohidrați, proteine și lipide; proprietățile pigmenților, sărurilor și dispersiilor alimentare. Condiție preliminară: chimie organică. 3 ore.
FSHN 440 Metode statistice aplicate
Metode statistice care implică relații între populații și eșantioane; colectarea, organizarea și analiza datelor; și tehnici în testarea ipotezelor cu o introducere în regresie, corelație și analize ale varianței limitate la proiectarea complet randomizată și proiectarea blocului complet randomizat. Condiție prealabilă: Algebră. 4 ore.
FSHN 460 Ingineria procesării alimentelor
Examinează aplicarea principiilor de inginerie a proceselor la conversia materiilor prime agricole în produse alimentare finite. Subiectele includ unități și dimensiuni, balanțe de materiale, balanțe de energie, termodinamică, transfer de căldură, psihrometrie, refrigerare și separări mecanice. Cerințe preliminare: Fizică și calcul. 3 ore.
FSHN 461 Prelucrarea alimentelor I
Principii, operațiuni unitare și aplicații de conservare și prelucrare a alimentelor prin procese de temperatură ridicată, refrigerare și congelare; includ transferul de căldură, cinetica, modificările chimice și microbiene în alimente ca urmare a procesării; lectura. Condiție prealabilă: chimia alimentelor, microbiologia și ingineria alimentelor. 4 ore.
FSHN 464 Știința și tehnologia băuturilor
Explorează cercetarea, știința și tehnologia producției de băuturi sigure și de înaltă calitate prin aplicarea principiilor de chimie a alimentelor, microbiologie alimentară și prelucrare a alimentelor. 2 ore.
Ingineria pachetelor FSHN 469
Studiu interdisciplinar al materialelor, utilajelor, cercetării, proiectării, tehnicilor, considerațiilor de mediu, eticii și economiei utilizate în industria globală a ambalajelor, cu accent pe implementarea tehnologiilor îmbunătățite pentru problemele unice ale ambalajelor alimentare. Un accent pe natura amplă, bazată pe sisteme, a ambalajelor va fi menținut pe tot parcursul cursului. Condiție preliminară: chimie, fizică, calcul. 3 ore.
FSHN 471 Microbiologie alimentară și industrială
Relația microorganismelor cu fabricarea și conservarea alimentelor, cu fermentarea și prelucrarea industrială și cu salubritatea. Condiție preliminară: chimie organică și microbiologie experimentală. 3 ore.
FSHN 517 Băuturi fermentate și distilate
Tehnologia de producție, microbiologia și chimia (inclusiv chimia compozițională, chimia aromelor și chimia îmbătrânirii) băuturilor fermentate și distilate. Condiție preliminară: statutul de student absolvent sau un curs de microbiologie alimentară și un curs de chimie sau biochimie a alimentelor. 2 ore.
FSHN 518 Chimia lipidelor în alimente
Examinarea detaliată a proprietăților chimice și fizice ale lipidelor din alimente. Condiție preliminară: chimia alimentelor. 3 ore.
FSHN 519 Chimie și analiză a aromelor
Oferă studenților absolvenți instrumentele și înțelegerea necesare pentru studiul sistemelor complexe de aromă alimentară. Elevii vor învăța: 1) tehnici moderne de analiză utilizate în evaluarea chimică a sistemelor de aromă alimentară, 2) tehnici acceptabile pentru evaluarea senzorială a aromei alimentare, 3) abordări pentru evaluarea senzorial-analitică combinată a aromelor alimentare și 4) principii ale chimia aromelor alimentare, cu accent pe unele sisteme de aromă bine înțelese. 4 ore.
FSHN 595 Subiecte avansate în domeniul științei alimentelor
Prelegeri detaliate și / sau studii de laborator cu teme selectate în Știința Alimentelor. Studiul poate fi subiecte specializate în oricare dintre următoarele domenii: (A) Chimia alimentelor; (B) Microbiologie alimentară; (C) Nutriție; (D) Prelucrarea / Ingineria alimentelor. 1 până la 4 ore. Subiectele care vor fi oferite includ (dar nu se limitează la:
Subiecte avansate în știința senzorială
Acest curs va trata subiecte mai aprofundate și actuale în Știința senzorială dincolo de sfera unui curs senzorial introductiv de licență. Principalele subiecte ale cursului care vor fi discutate sunt baza fiziologică și psihologică pentru evaluarea senzorială, Modelarea Thurstoniană în testele de diferență, metodele statistice multivariate pentru studiile senzoriale. Elevii vor discuta și critica lucrările actuale de cercetare în știința senzorială și vor dezvolta o propunere de cercetare de evaluare senzorială. 3 ore.
Enzimologie alimentară
Principiile reacțiilor enzimatice, factorii care afectează activitatea enzimei și utilizarea enzimelor în aplicații analitice și de prelucrare a alimentelor. Discută influența parametrilor precum concentrația substratului și a enzimei, pH-ul, temperatura și inhibitorii asupra activității enzimatice. Oferă specificitate și mecanismul de acțiune al enzimelor în contextul rolurilor lor în alimente, luând în considerare exemple selectate din enzime de importanță pentru știința alimentelor. implică prelegeri și exerciții utilizate în mod obișnuit în cercetarea de bază și aplicată în enzimologia alimentelor. Discuții periodice cu privire la recentele lucrări revizuite de colegi care se ocupă cu clasele majore de enzime. Condiție prealabilă Biochimie. 3 ore.
Siguranța alimentară pentru securitatea alimentară globală
Cum poate siguranța alimentară să promoveze disponibilitatea și accesul la alimente adecvate din punct de vedere cultural pentru toți oamenii? Studenții vor explora această întrebare prin angajarea în literatura de specialitate cu privire la povara bolilor transmisibile de alimente, tehnologiile de evaluare și gestionare a riscurilor și riscurile de siguranță alimentară specifice mărfurilor.
Nutriție pentru sănătate și fitness
Elevii vor examina nevoile macro și micro-nutritive, sistemele energetice, nutriția și suplimentele sportive, gestionarea greutății, îmbunătățirea sănătății și prevenirea bolilor. Cursul va pune accent pe substanțele nutritive și componentele alimentare disponibile sau în curs de dezvoltare concepute pentru a îmbunătăți performanțele sportive și de sănătate, cu accent pe modul de integrare a acestor informații în industriile științei alimentare. Tehnologia produselor și legumelor. Elevii vor explora siguranța și utilizarea materiilor prime din fructe și legume de la recoltare până la încorporarea într-un bun consumabil final.
Relațiile cu apa în alimente
Studiu avansat al comportamentului apei și solidelor din ingrediente și sisteme alimentare reale, în special în ceea ce privește siguranța și stabilitatea alimentelor. Subiectele majore acoperite includ proprietățile apei, activitatea apei, mobilitatea apei și mobilitatea solidelor (de exemplu, tranziția sticlei). Tehnici practice de măsurare a acestor parametri, inclusiv izotermele de sorbție, spectroscopia de rezonanță magnetică nucleară și imagistica și calorimetria cu scanare diferențială, sunt discutate în detaliu. 4 ore.
FSHN 598 Probleme speciale avansate
Cercetări supravegheate cu privire la probleme speciale în știința alimentelor. Proiectul trebuie aprobat de către consilierul tematic înainte de începutul semestrului.
Cerințe de program
Pentru a obține diploma online de MS non-teză, studenții trebuie să finalizeze 32 de ore de curs și să treacă cu succes un examen oral. Studenții care au câștigat până la 12 ore de credit absolvent în timp ce s-au înscris ca student fără grad la Universitatea din Illinois la Urbana-Champaign pot solicita acele ore și până la 12 ore de credit absolvent luate la o altă instituție. Toți studenții trebuie să obțină o notă B sau mai bună pentru a transfera orice curs către o diplomă absolventă.
În medie, studenții iau un curs pe semestru, ceea ce se traduce în aproximativ 11 semestre de cursuri. Examenul oral se dă după ce un student a terminat toate cele 32 de ore de curs și este foarte recomandat ca un student să se pregătească pentru aproximativ 2-3 luni înainte de a susține examenul oral.
Astfel, pentru studenții care urmează un curs la rând, diploma durează aproximativ patru ani pentru a fi finalizată. Elevii se pot înscrie pentru mai multe clase în fiecare semestru; cu toate acestea, este recomandarea Departamentului ca un student să nu participe la mai mult de două clase într-un singur semestru.
Admitere
Galerie
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Master of Science în regulamentul privind siguranța alimentară
- Online USA
Doctor în filozofie (doctorat) în știința alimentelor
- London, Regatul Unit
- Bologna, Italia
Doctor în filozofie (PhD) prin Cercetare în Știința Alimentelor
- Online