Master în management hotelier
EUHT Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Informatie cheie
Locația campusului
Barcelona, Spania
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
Învățământ la Distanță, În campus
Durata
8 - 8 months
Ritm
Part time
Taxe de școlarizare
EUR 8.900 *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* 8900
Introducere
Durată
8 luni cursuri online - 30 min.sesiuni înregistrate pe zi
Stagii de practică
+ Stagiu profesional de 3 până la 6 luni în industrie garantat și asigurat de EUHT StPOL
Limba
Acest master este predat 100% în limba engleză
Prelegeri stele
MHM include prelegeri pentru oaspeți din industrie de la manageri internaționali de hoteluri renumiți din lanțuri hoteliere distinse, permițând studenților noștri să învețe despre cele mai recente tendințe în domeniul ospitalității.
Admitere
Curriculum
Plan de studiu
- Management strategic pentru alimente și băuturi
- Managementul Diviziei Camerei
- Hotel Real Estate și Evaluare
- Facilități și design hotelier
- Economie și finanțe ale ospitalității
- Cercetare de afaceri
- Metode cantitative și calitative
- Management strategic în ospitalitate
- Managementul Calității Totale și Dezvoltare Durabilă
- Antreprenoriat
- Tendințe în ospitalitate
- Managementul resurselor umane pentru ospitalitate
- Dezvoltarea personalului și organizarea corporativă
- Marketing strategic pentru ospitalitate
- Managementul de marketing al veniturilor și randamentului
Rezultatul programului
Masterul în management hotelier este un master profesional cu calificare de la EUHT StPOL și de la Universitatea din Girona, alegând dintre:
- Diploma universitară de master în managementul ospitalității de la Universitatea din Girona și de la Colegiul universitar de management al ospitalității și arte culinare.
- Master oficial în managementul și planificarea turismului: concentrare în managementul ospitalității de la Universitatea din Girona și de la Colegiul universitar de management al ospitalității și arte culinare.