Master universitar în drept de mediu

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Acest master oficial vă oferă cunoștințe fundamentale și specifice de drept de mediu. Acordă o atenție deosebită diferitelor ramuri ale disciplinei și tratează, de asemenea, diverse subiecte non-legale legate de aspecte tehnice, geografice, economice și de afaceri ale mediului.

Acest program de master a fost acreditat de agenția națională de calitate cu eticheta Excellence, cea mai înaltă din sistemul universitar spaniol.

AQU Excel·lència MUDA

Deși este un program online, există un stagiu obligatoriu și față în față în al doilea termen al celui de-al doilea curs.

Limba programului este spaniola, deci trebuie să dovediți o abilitate în această limbă pentru a fi admis.

Oportunități de carieră

Caracterul interdisciplinar al masterului universitar în drept de mediu vă oferă șansa de a accesa o gamă largă de cariere. De asemenea, puteți decide să vă continuați pregătirea academică prin înscrierea la programul de doctorat în Drept. Printre oportunitățile de carieră deschise acestora se numără următoarele:

  • Administrația publică (consilii urbane, consilii provinciale, consilii raionale, camere de comerț și alte autorități): lucrează ca experți de mediu.
  • Organizații neguvernamentale: furnizarea de consultanță tehnică și juridică.
  • Firme private: furnizarea de consultanță tehnică și juridică.
  • Protecția mediului: furnizarea de consultanță tehnică și juridică; mediu de conciliere și mediere.
  • Consultanta si audit de mediu.
  • Mediu jurnalism.
  • Studii de mediu și studii doctorale.
  • Educație pentru mediu.
  • Predarea și cercetarea în universități și alte centre de cercetare.

Admitere

Programul de master este conceput pentru studenți cu pregătire anterioară în domeniul dreptului, științe politice și administrație publică, management public și economie a administrației, jurnalism, studii de afaceri, studii de muncă, științe de afaceri și alte domenii conexe.

În general, Masterul poate fi util pentru absolvenții din alte domenii ale Științelor Sociale, precum și pentru Științele Mediului și Biologie. Gradul de master este de asemenea potrivit pentru candidații din alte domenii de cunoștințe și intenționează să adauge noi cunoștințe academice și mai multe abilități și calificări la experiența lor profesională și profesională.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

We are a young and dynamic university serving the needs of society, with an international outlook and a close relationship with our immediate socioeconomic environment.

We are a young and dynamic university serving the needs of society, with an international outlook and a close relationship with our immediate socioeconomic environment. Citește mai puţin
Tarragona , Tarragona , Tarragona , Reus , Tarragona , Tarragona , Reus , Tarragona , Tarragona , Tarragona , Tarragona , Tarragona + 11 Mai mult Mai Puțin