Master online de sănătate publică

Generalități

Programul de descriere

Avansați-vă cariera cu un MPC Concordia

Pe măsură ce nevoia de profesioniști din domeniul sănătății continuă să crească, cererea de profesioniști calificați din domeniul sănătății publice crește odată cu aceasta. Profesioniștii din domeniul sănătății publice lucrează pentru a schimba asistența medicală în bine, prin practici și politici de afaceri îmbunătățite.

Sănătatea publică este arta și știința prevenirii bolilor și promovarea sănătății în rândul diferitelor populații de oameni. Indiferent dacă sunteți interesat de roluri programatice, cercetare în domeniul sănătății sau advocacy, Concordia MPH vă va oferi cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a servi altora, pentru a avea un impact pozitiv asupra comunităților și pentru a accesa roluri de conducere în domeniu.

Programul este ideal pentru oricine are o diplomă de licență care este interesată să intre sau să avanseze în domeniu. Absolvenții Concordia MPH vor apărea ca lideri eficienți în domeniul sănătății publice.

Prezentare generală a programului

Prin curriculum-ul Concordia, care pune accentul pe etică și justiție socială, studenții MPH explorează o serie de subiecte despre domeniul multi-fațetat al sănătății publice, variind de la comportamentul de sănătate și sănătatea mediului la epidemiologie și sisteme globale de sănătate. Elevii vor învăța cum să utilizeze practicile și politicile de afaceri pentru a îmbunătăți sănătatea publică.

Cursurile sunt predate de membri ai facultății cu experiență cu medii profesionale diverse, creând un mediu de învățare mai bogat. Programul complet online oferă elevilor flexibilitatea de a echilibra familia, munca și școala. În plus, modelul nostru de învățare în cohortă oferă studenților o rețea profesională de colegi de sprijin.

Într-unul dintre cursuri, studenții aleg un subiect de interes pentru un proiect, rezultând un grad personalizat în funcție de obiectivele profesionale ale studentului.

Prezentare generală a curriculumului pentru studenții MPH

Ca student MPH, veți:

Completați 42 de ore de credit pentru cursuri

Dezvoltă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a conduce în sănătatea publică

Explorează o varietate de domenii în sănătatea publică

Câștigă experiență din lumea reală prin practicum capstone

Beneficiile programului

Concordia MPH este unic din alte programe din mai multe motive:

Grad online flexibil

Nu este necesar GRE

Nu este necesară o experiență anterioară în domeniul sănătății publice

Curriculum bazat pe etică și justiție socială

Facultate cu experiență cu medii profesionale diverse

Posibilități practice și de rețea valoroase

Profesorii Concordia sunt atenți la nevoile specifice ale fiecărui student, oferind studenților online aceeași atenție individualizată pe care o primesc studenții din campus. Cu o educație personalizată, veți fi mai bine pregătiți să excelați în rolul dorit.

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Concordia University Texas is a regionally accredited institution of higher education, offering undergraduate and graduate degrees through a variety of delivery methods, including online and accelerat ... Citeste mai mult

Concordia University Texas is a regionally accredited institution of higher education, offering undergraduate and graduate degrees through a variety of delivery methods, including online and accelerated learning. A privately held, liberal arts university, Concordia is affiliated with The Lutheran Church - Missouri Synod. It is a member of the highly respected Concordia University System, in which more than 36,000 students are enrolled nationwide. Citește mai puţin