Master online în Studii de Informații și Securitate

Generalități

Programul de descriere

Master of Arts în Studii de Informații și Securitate (ISS) de la The Citadel pregătește studenții pentru a spori securitatea națională prin conducerea informațiilor și securității interne. Cele mai bune practici pentru colectarea și analiza informațiilor și securitatea națională combinate cu teoria actuală, cercetarea și experiența oferă studenților condițiile necesare pentru cultivarea gândirii critice, scrierii concise și informării eficiente. Prin introducerea principiilor de gestionare aplicabile și a analizei politicilor, programul încurajează abilitățile de conducere pentru a aborda cu succes provocările de securitate și informații cu care se confruntă Statele Unite.

Ce face programul ISS al The Citadel unic?

Spre deosebire de programele tradiționale de absolvire care au un traseu teoretic și conceptual în pregătirea studenților pentru cercetări academice suplimentare, programul ISS al The Citadel combină teoria și practica pentru a oferi abilitățile din lumea reală necesare pentru a intra și a avansa în arenele de public și privat.

Acest program este complet online pentru a oferi flexibilitate maximă pentru studenți și, în același timp, permite programului ISS să atragă instrucțiuni de la profesioniștii de informații din întreaga lume.

Studenții acceptate pentru programul de masterat în Studii de Informații și Securitate (ISS) se pot înscrie simultan în Certificatul de absolvire în Analiza Inteligenței. Certificatul implică o cerere și acceptare separată.

În plus, programul de master oferă două concentrări, ambele conduc la un certificat în plus față de gradul de master. Cursurile din ambele concentrații sunt eligibile pentru gradul de Master în Studii de Informații și Securitate:

  • Concentrația de securitate cibernetică
  • Concentrația de conducere

security, protection, anti viruspixelcreatures / Pixabay

Curriculum

Curriculumul programului include 12 cursuri (patru cursuri de bază și opt elective). O concentrație opțională de cibersecuritate este formată din patru cursuri desemnate, care se bazează pe cerințele elective. Studenții care finalizează concentrația de cibersecuritate primesc și un certificat absolvent de securitate cibernetică.

Toate cursurile sunt predate online. Studenții admiși pot fi înscriși cu normă parțială sau cu normă întreagă. Studenții sunt obligați să completeze programul în termen de șase ani de la termenul de admitere.

Premii și recunoaștere

The Citadel a fost desemnată un centru național de excelență academică în educația în domeniul apărării cibernetice de către Departamentul de Securitate Interioară al Statelor Unite și Agenția Națională de Securitate.

Marturii

„Urmărind un master în domeniul informațiilor

Oscar L. Douglas, '16
Fondator


"Studiile noastre de inteligență și securitate online atrag studenții care lucrează în prezent în comunitatea de informații care sunt staționate peste tot în lume - acest lucru duce la discuții uimitoare, unde studenții pot combina teoria cu propriile experiențe din lumea reală. Dacă nu eram online, Acest lucru nu s-a putut întâmpla. Toată lumea, de la studentul la nivel de studii până la profesionistul experimentat, la profesor, beneficiază de această interacțiune extraordinară. "

Dr. Carl Jensen
Profesor și director al programului Studii de informații și securitate

122379_badge.PNG

Despre The Citadel :

Pentru nouă ani consecutivi, US News

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Citadel is best known nationally for its Corps of Cadets, which draws students from about 45 states and a dozen countries. The men and women in the Corps live and study under a classical military ... Citeste mai mult

The Citadel is best known nationally for its Corps of Cadets, which draws students from about 45 states and a dozen countries. The men and women in the Corps live and study under a classical military system that makes leadership and character development an essential part of the educational experience. Citește mai puţin