Master online în Jurnalism

Generalități

Programul de descriere

127538_forLP196.jpg

Într-o eră digitală în evoluție rapidă, modelele de producție și distribuție a jurnalismului sunt în continuă schimbare. Jurnaliștii de astăzi trebuie să gândească radical, să învețe să se adapteze și să exploateze noi forme de presă și să fie fluent cu instrumentele creative cheie utilizate pentru a produce conținut de știri convingătoare în diverse formate - text, video, știri foto LIVE.

De-a lungul acestui masterat, vă veți angaja în mod critic cu „perturbatorii” mass-media, veți dezvolta înțelegerea relației în schimbare a jurnalistului și publicului și veți înțelege provocările pe care le reprezintă inteligența artificială, big data și „churnalism”. Ar trebui să te găsești testat și să îți ceară să țintești cât mai sus, deoarece vei deveni echipat să lucrezi independent de oriunde în lume.

Titlul premiului: MA Jurnalism
Corp de premiere: Universitatea Falmouth
Nivel: 7
Mod de studiu: online, part-time
Durata: doi ani

Rezumat de masterat

Învățat de jurnaliști de vârf, cu experiență în gestionarea beneficiilor și provocărilor muncii într-un context internațional, acest curs vă oferă posibilitatea de a cultiva o mentalitate inovatoare și antreprenorială. Pe măsură ce vă concentrați pe jurnalismul de date, pe rețelele de socializare și pe povestirile de impact, acest program își propune să faciliteze inovatorii întemeiați în cele mai bune standarde de jurnalism.

Tu vei:

 • Dezvoltați-vă abilitățile de povestitor non-ficțiune creativ și tehnic agil pentru a lucra independent ca jurnalist
 • Aflați cum puteți crea știri convingătoare pentru difuzarea pe mai multe platforme de conținut, având în vedere audiențe globale
 • Descoperiți cum să prosperați și să inovați în industria internațională de știri și comunicații digitale
 • Exploatați social media și instrumente de jurnalism de date, dezvoltând o înțelegere critică a schimbărilor mediului politic, social și al industriei în care jurnaliștii trebuie să opereze în întreaga lume.

Pentru cine este acest curs?

Vei fi:

 • Interesat de știri, actualitate, politică, scris, conținut creativ, raportare, editare, producție de conținut, platforme media, comunicații
 • Condus, perturbator, un gânditor global, un cercetător, inovator, în tehnologie, colaborativ, analitic, un gânditor critic, curios, etic, un povestitor.

Poti fi:

 • Dorința de a înțelege piețele pentru jurnalism de știri pentru a putea funcționa ca un practicant independent
 • Lucrând în marketing de conținut, producție de conținut sau jurnalist de carieră mijlocie în publicații de știri și dorind să vă duceți cariera la noi culmi
 • Dorind să testați idei noi, să contestați modurile tradiționale de jurnalism și să evaluați în mod critic eficacitatea disruptoarelor actuale
 • Încercarea de a dezvolta încrederea și abilitățile de a lucra la proiecte de știri transfrontaliere din lumea reală
 • Interesat de comunicare și PR și dorește să înțeleagă procesele implicate în jurnalismul de știri
 • Absolvent de licență într-un domeniu diferit și dorește să te filmezi în jurnalism
 • Căutați să vă consolidați abilitățile existente, să înțelegeți practica dvs. actuală și să dezvoltați abilitățile de cercetare, povestire și de afaceri pentru a deveni un practicant creativ și reflectant.

Conținutul cursului

Va trebui să finalizați patru module de 30 de credite și un proiect de 60 de credite (180 de credite în total). Toate modulele cursului sunt obligatorii și trebuie aprobate pentru a finaliza premiul.

Module de bază
Practică profesională creativă 30
Jurnalistul mobil 30
Jurnalism inovare și întreprindere 30
Povestiri audiovizuale 30
Proiect major 60

evaluările

Toate evaluările sunt luate și transmise online.

Metodele de evaluare pentru Jurnalismul MA pot include de obicei:

 • Sarcini scrise (fără examene)
 • Portofolii de lucrări editoriale, prezentări, proiecte, jurnale reflectorizante, eseuri critice, rapoarte și un proiect final.

Cerințe de intrare

 • O diplomă de onoare sau o calificare echivalentă de nivel 6
 • Dovadă de competență în limba engleză (scor general minim de IELTS 6.5 cu cel puțin 6,0 în citire, scriere, vorbire și ascultare sau TOEFL IBT (Internet Based Test) cu minim 88 în total și cel puțin 21 în toate cele 4 componente).

De asemenea, acceptăm o serie de calificări recunoscute echivalente în limba engleză. Candidații fără diplomă sau calificare formală sunt încă încurajați să depună candidatura.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Established in 1902, we’ve previously been the Falmouth School of Art, Falmouth College of Art and Design and the University College Falmouth.

Established in 1902, we’ve previously been the Falmouth School of Art, Falmouth College of Art and Design and the University College Falmouth. Citește mai puţin