Master online în Business Analytics

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Școala de Management acreditată de EQUIS de la Universitatea din Bath livrează acest MSC online cu unități administrate în parteneriat cu IBM și SAS.

Pârghiați datele și avansați-vă în carieră

Înlăturarea decalajului dintre știința datelor și managementul afacerilor, MSC online Business Analytics vă pune la dispoziție abilitățile tehnice și expertiza necesară pentru a vă duce cariera la nivelul următor. Veți câștiga abilitățile strategice, de rezolvare a problemelor și de luare a deciziilor, care sunt vitale în lumea afacerilor de astăzi, deschizându-vă cariera într-o serie de roluri interesante de analiză de afaceri și de consultanță.

Ideal pentru profesioniști care lucrează, acest curs online 100% oferă o oportunitate de a se concentra atât pe date, cât și pe analiza deciziei. Acest lucru este esențial pentru a vă oferi un avantaj competitiv într-o lume în care datele sunt esențiale pentru rezolvarea problemelor în aproape fiecare industrie și loc de muncă.

Află mai multe

Transformați datele în perspectivă

Este un lucru să identificăm și să extragem informații din fluxuri interminabile de date, dar este cu totul altul să valorificăm datele mari ca un instrument practic pentru a conduce schimbări reale. Cu un accent puternic pe producerea și aplicarea informațiilor despre date, MSC online Business Analytics explorează o serie de unități precum minarea datelor, învățarea mașină și informații de afaceri.

În loc să se bazeze pe luarea de decizii speculative, Școala se concentrează pe analize prescriptive bazate pe matematică, care vă ajută să vă bazați munca în lumea reală. Veți obține cunoștințe valoroase pentru a vă completa experiența de afaceri, ajutându-vă să abordați provocările cotidiene într-o multitudine de industrii.

Școala de Management este, de asemenea, pe locul 5 din toate cursurile din Marea Britanie, pentru Business Analytics, de QS Business Masters Rankings 2020. Acest lucru vă oferă încredere că timpul petrecut cu Universitatea din Bath este timpul bine petrecut.

Aflați mai multe

Învățare interactivă online

Vei învăța prin intermediul materialului video imersiv și al studiilor de caz din viața reală, precum și beneficierea unei comunicări directe și regulate cu alți studenți și conferențieri.

Analiza online de afaceri MSc nu numai că vă pune la dispoziție o înțelegere mai profundă a științei datelor, ci vă dotează cu experiența de afaceri pentru a pune în practică informațiile despre date și pentru a vă duce cariera la nivelul următor.

128874_128831_MSc_Brochure_2019-197sizeddown.jpg

Cerințe de intrare

  • În mod obișnuit, ar trebui să aveți o licență de primă sau a doua clasă la un subiect cantitativ. În plus, aveți nevoie de un limbaj de programare cu scop general.
  • Studenți internaționali: Solicitanții trebuie să aibă un scor IELTS de 7,0, cu cel puțin 6,5 în orice bandă.

Îmbunătățiți-vă potențialul de carieră la Universitatea din Bath

Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Our mission is to deliver world-class research and teaching, educating our students to become future leaders and innovators, and benefiting the wider population through our research, enterprise and in ... Citeste mai mult

Our mission is to deliver world-class research and teaching, educating our students to become future leaders and innovators, and benefiting the wider population through our research, enterprise and influence. Citește mai puţin