AACSB Accredited

Departamentul de Transport, Logistică și Finanțe oferă o diplomă de master și un certificat de absolvent în Transport și Urban Systems. Gradul este acordat prin intermediul Colegiului de Afaceri în colaborare cu Institutul de Transporturi din Great Great Plains. Abordarea interdisciplinară a programului atrage studenții cu experiență în transport și logistică, agribusiness, economie aplicată, inginerie, managementul construcțiilor, finanțe, gestionarea situațiilor de urgență, geosciences și managementul lanțului de aprovizionare.

117689_NDSUwomanatlaptop.png

Opțiuni

Master of Science în transport și sistemele urbane - orientate spre studenții cu interese puternice de cercetare
Acest grad se concentrează pe:

 1. sisteme de transport urban;
 2. relațiile dintre transport, utilizarea terenurilor, mediul, răspunsurile de urgență și sistemele logistice de livrare;
 3. planificarea coordonată, operațiunile și securitatea; și
 4. dimensiunile spațiale ale sistemelor urbane.

Curriculum-ul este construit în jurul subiectelor legate de sistemele de transport public, sistemele de informații geografice, transportul de mărfuri și sistemele logistice de livrare, geografia urbană și utilizarea terenurilor, impactul asupra mediului al sistemelor de transport, securitatea fizică cibernetică și durabilitatea transportului și urban sisteme. Gradul MS necesită o teză și se adresează studenților cu interese puternice de cercetare.

Master of Transport și Sisteme Urbane - adresate planificatorilor și inginerilor profesioniști

Acesta este un grad non-teza, care este destinat în primul rând pentru planificatori profesioniști și ingineri. Elevii din programele MS și MTUS selectează din același set de cursuri de bază. Cu toate acestea, studenții înscriși în programul non-teză (MTUS) au mai multe oportunități de sinteză a practicii și a lucrărilor suplimentare de curs, cu un accent mai mic pe cercetare.

Certificat în transport și sisteme urbane - adresat profesioniștilor practicieni

Certificatul în transport și sistemele urbane este orientat în primul rând spre practicarea profesioniștilor care doresc să obțină cunoștințe suplimentare în domeniile emergente ale transporturilor și sistemelor urbane.

Top 5 beneficii ale obținerii masteratului:

 1. Mai multă cunoaștere aprofundată a domeniului de studiu
 2. Mai multe oportunități de carieră și avansuri
 3. Oportunități pentru responsabilitate crescută
 4. Angajații care dețin o diplomă de master câștigă de obicei cu 30% mai mult decât angajații care nu au
 5. Industria tinde să favorizeze solicitanții cu un nivel mai înalt de educație față de cei cu grade mai mici

117690_NDSUFBCarouselMTUStraffic2.png

Cerințe de admitere

Programul Transport și Urban Systems este deschis pentru absolvenți calificați din universități și colegii de stat recunoscut. Pentru a fi admis în drepturi, solicitantul trebuie:

 1. Țineți o diplomă de bacalaureat de la o instituție de învățământ de învățământ recunoscut, cu o medie de punctaj minim (GPA) de 3,0 sau echivalent;
 2. Să aibă pregătire adecvată în una sau mai multe discipline care includ transportul și logistica și trebuie să aibă experiență profesională sau interese în practica comunității;
 3. Au arătat potențialul de a efectua studii avansate, după cum reiese din performanța academică anterioară, și au un interes declarat față de transport și (pentru SM) capacitatea de a efectua cercetări în domeniul transporturilor;
 4. Trimiteți transcrieri oficiale;
 5. Trimiteți un CV în două pagini;
 6. Trimiteți o "Scrisoare de intenție" de o singură pagină, care vă depășește motivele pentru care ați urmat diploma / certificatul Transport și Urban Systems;
 7. Trimiteți trei scrisori de recomandare (NA pentru opțiunea de certificat);
 8. Trimiteți o aplicație online prin intermediul site-ului NDSU Graduate School;
 9. Solicitanții internaționali, a căror limbă maternă nu este engleza și care nu dețin licență americană sau mai mare, sunt supuși unor cerințe suplimentare atunci când solicită admiterea. Acestea trebuie să îndeplinească cerințele minime privind măsurile de competență generală în limba engleză. Măsurile acceptate de competență lingvistică sunt TOEFL ibT 71 și IELTS 6.

Elevii care nu îndeplinesc toate condițiile de admitere sau au deficiențe în munca de curs prealabil, dar prezintă un potențial satisfăcător pentru studii postuniversitare, pot fi admiși condițional. Starea condiționată poate fi schimbată până la absolvirea completă după primul sau al doilea semestru de studiu, pe baza performanțelor academice ale elevului.

Cerințe de diplomă

Master of Science în Transporturi

Minim 30 de credite:

 • 21 de credite trebuie să fie cursuri de bază
 • 3 credite de cursuri elective
 • • 6-10 credite pentru lucrări de masterat (teză)

* Toți elevii vor fi supuși unui examen final care va acoperi toate cursurile de bază și subiectul tezei.

Subiectele de teză vor contribui la una dintre următoarele acțiuni și vor avea o profunzime și o calitate suficientă:

 • Noi modele - pot fi obținute prin sinteza mai multor tehnici, modificarea modelelor existente sau noi aplicații ale tehnicilor analitice pentru transport / probleme urbane.
 • Cunoașterea - poate fi realizată prin colectarea și analiza datelor originale sau prin dezvoltarea unor tehnici de planificare inovatoare.

Master of Transport

 • 30 credite din cursurile necesare: TL 751-757, 786, 787, 789

* MTUS este un grad non-teze.

Fiecare student trebuie să completeze o componentă creativă, care poate fi un studiu de caz, un articol de jurnal, o practică, o prezentare sau o lucrare. Componenta creativă este dezvoltată și aprobată de consilierul elevului.

Exemplele componentei creative pot include un studiu privind o regiune metropolitană, un sistem de tranzit sau un program public și pot include, de asemenea, următoarele:

 • Procese cuprinzătoare de planificare a transportului în zone metropolitane
 • Sisteme sau operațiuni de tranzit urban
 • Studii de caz sau planuri de caz de urgență sau dezastru
 • Programe sau probleme de securitate
 • Planuri integrate de transport / mediu

Certificat în transport

Minim 9 credite:

 • Cursurile trebuie să fie din cursurile de bază ale programului.


Transportul, logistica

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la North Dakota State University »

Ultima actualizare Iulie 7, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
Price
625 USD
pe credit. Dakota de stat în stat de stat este acordat pentru toți studenții în programele noastre online, indiferent de statutul lor de rezidență.
Deadline
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare
Dec 1, 2019

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
Dec 1, 2019
End Date