Master of Science in Nursing (online)

Generalități

Programul de descriere

Programul Master of Science in Nursing de la Ferris State University este conceput pentru a răspunde nevoilor asistenților medicali BSN care doresc să își dezvolte dezvoltarea și dezvoltarea educațională într-un program online complet accesibil, care să găzduiască viața ocupată a adulților care lucrează.

Bazându-vă pe gradul BSN, acest grad vă oferă trei concentrații de specialitate, toate care susțin opțiuni de mobilitate în carieră care sunt la cerere ridicată în cadrul disciplinei de asistență medicală. Aceste opțiuni avansate de rol includ educația de asistență medicală, administrarea de asistență medicală și informatica de asistență medicală.

Programul este alcătuit din trei componente: un set de bază de cursuri de bază pentru asistență medicală, o concentrare specializată în rolul de lider avansat și un proiect practicum și savant. Toate acestea vă vor pregăti cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru o varietate de roluri de specialitate avansate.

Programul MSN este acreditat de Comisia de acreditare pentru educația în asistență medicală (ACEN), fosta Ligă Națională pentru Comisia de Acreditare în Sănătate (NLNAC).

Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Ferris State University prepares students for successful careers, responsible citizenship, and lifelong learning. Through its many partnerships and its career-oriented, broad-based education, Ferris s ... Citeste mai mult

Ferris State University prepares students for successful careers, responsible citizenship, and lifelong learning. Through its many partnerships and its career-oriented, broad-based education, Ferris serves our rapidly changing global economy and society. Citește mai puţin