Master of Science in Information Technology Online

Generalități

Programul de descriere

Colegiul Empire State, Master of Science in Information Technology (MSIT) este un program online de credit treizeci și trei (33) * conceput pentru a atrage profesioniști IT în domeniile Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică (STEM) care doresc avansează oportunitățile lor de carieră în industriile tehnologiilor informaționale Misiunea programului MSIT este de a dota studenților cunoștințele avansate, abilitățile și competențele IT necesare pentru a fi lideri eficienți în întreprinderi IT diverse și multidisciplinare. Programul oferă o înțelegere aprofundată a tehnologiei informației și a securității, precum și a problemelor sociale, legale și manageriale în domeniu.

* Gradul MSIT va necesita 33 până la 36 de credite în funcție de faptul dacă studentul poate demonstra competențe în domeniile fundației. Împreună cu cerințele generale pentru o diplomă absolventă, solicitanții trebuie să demonstreze cunoștințe de bază în programarea calculatoarelor și rețelele de calculatoare. Solicitanții care sunt lipsiți de aceste premise vor lua un curs de fundație MSIT ca parte a programului lor de licență.

Ideal pentru cei care lucrează sau intenționează să lucreze în următoarele domenii:

  • Securitatea informațiilor
  • Tehnologie web
  • Criminalistică digitală
  • Programare web
  • Tehnologia site-ului client și server
  • Securitate cibernetică

Proiectarea programelor

Acest program este livrat prin instrucțiuni online, oferind flexibilitate și comoditate pentru persoanele ocupate care echilibrează obligațiile de muncă, familie și personale. Studenții pot completa programul într-un program full-time sau part-time. Înscrierea cu normă întreagă pentru studenții care doresc să finalizeze programul în 20 de luni necesită înscrierea în 9 credite pe termen și în 3 până la 6 credite în perioada de vară. Studenții cu timp parțial pot finaliza programul în 24-27 de luni.

Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

SUNY Empire was established in 1971 by the SUNY Board of Trustees and then-chancellor and future United States Commissioner of Education Ernest L. Boyer as a distinctive statewide SUNY institution foc ... Citeste mai mult

SUNY Empire was established in 1971 by the SUNY Board of Trustees and then-chancellor and future United States Commissioner of Education Ernest L. Boyer as a distinctive statewide SUNY institution focused on nontraditional teaching and learning, where college faculty mentors guide learners through designing an individual degree program within 12 broad areas. Citește mai puţin