Master of Science in Geographic Information Science

Generalități

Programul de descriere

Programul MS in Geographic Information Science de la Universitatea din Alabama de Nord este un program de absolvire aplicat în care studenții își avansează cunoștințele și abilitățile în aplicațiile practice ale instrumentelor și tehnologiilor geospatiale pentru a rezolva problemele de zi cu zi și a răspunde la întrebări geografice. Cursurile integrează gândirea critică, abilitățile analitice și tehnicile geospatiale de ultimă generație aplicate într-un cadru geografic. Programul de 4 semestre (2 ani) este oferit atât față în față, cât și 100% online. Studenții față în față pot alege între finalizarea unei teze de master tradiționale sau finalizarea a două proiecte de master. Studenții online trebuie să finalizeze două proiecte de master.

 • Câștigă-ți MS-ul dintr-un program GIS foarte apreciat.
 • Câștigă o diplomă MS specificată STEM în doar 24 de luni.
 • Adăugați abilități și cunoștințe aplicabile activității dumneavoastră imediat: programare GIS, WebGIS, analiză de date mari, analiză de date spațiale, teledetecție, modelare de date spațiale, geo-vizualizare, proiectare de proiecte și multe altele.
 • Implicați-vă și colaborați cu colegii cu gânduri similare și cu facultatea certificată GISP.
 • Alăturați-vă unei rețele globale de profesioniști ai Geografiei UNI și GIS în domeniul informațiilor guvernamentale și de afaceri, Utilități, Dezvoltare software GIS, Dezvoltare și planificare comunitară, Răspuns în situații de urgență și Management în caz de dezastre, Organizații de mediu, doctorat. Programe și multe altele.
 • Utilizați datele din munca dvs. obișnuită pentru a finaliza Proiecte MS
 • Câștigați datele de acreditare pentru certificarea GISP.
 • Creșteți-vă profilul profesional GIS.
 • Încadrați școala absolventă în programul dvs. de muncă și stil de viață.

Programul nostru este o alegere excelentă pentru persoanele care nu se tem de calculatoare și oameni, se consideră rezolvatori de probleme, pot gândi în afara cutiei și pot vedea imaginea mare și sunt dispuși să experimenteze cu noi tehnologii geospatiale într-o perspectivă geografică.

Cerințe pentru admitere

În plus față de cerințele generale pentru admiterea la studii absolvite, admiterea la programul de masterat în științe informaționale geografice necesită următoarele:

Admitere necondiționată

 1. Pregătire: Solicitanții trebuie să dețină o diplomă de licență sau superioară într-un domeniu corespunzător de studiu de la o instituție acreditată sau studii complete care să îndeplinească această cerință, așa cum este stabilit de Comitetul de admitere pentru absolvenți.
 2. Realizare scolastică: candidații trebuie să dețină un minim de 3,0 puncte medii pe o scală 4.0 în ultimii doi ani de muncă universitară și în toate lucrările anterioare de absolvire (dacă există).
 3. Scoruri de testare: candidații trebuie să obțină un punctaj combinat de 290 la secțiunile verbale și cantitative ale examenului de înregistrare absolvită (GRE).
 4. Scrisori de recomandare: Solicitanții trebuie să trimită trei scrisori de recomandare din surse academice sau profesionale. Cel puțin o scrisoare de recomandare trebuie să fie furnizată de un membru al facultății din programul de licență sau de absolvire a solicitantului.
 5. Declarație personală: Solicitanții ar trebui să se descrie academic și profesional și să includă o narațiune a istoriei și patrimoniului lor intelectual și academic. Solicitanții ar trebui să își descrie interesele în școala absolvită, dorința de intrare în Departamentul de Geografie UNA și planurile lor pe termen lung.
 6. Scrisoarea de intenție: Solicitanții ar trebui să descrie zona dorită de studiu și de ce este interesant pentru ei, ce speră să învețe și ce intenționează să facă cu ceea ce este învățat și experiența dobândită. Un comitet departamental de admitere absolută va examina fiecare cerere și va lua toate deciziile de admitere. Cererile, transcrierile și scorurile testelor trebuie să fie depuse la Oficiul de admitere și servicii absolvite, în conformitate cu termenele de depunere stabilite de biroul respectiv.

Scrisori de recomandare, declarație personală și scrisoare de intenție vor fi transmise direct la Departamentul de Geografie, în grija coordonatorului de program absolvent.

Admiterea condiționată

Un student poate fi admis condiționat la programul de MS în Științe Geospatiale dacă scorurile lui GRE nu au fost încă obținute, în cazul în care Comitetul de admitere a absolvenților consideră insuficientă predarea cursurilor sau dacă scrisorile de recomandare ale solicitantului nu au fost primite de catedră. de Geografie. Un student fără studii prealabile suficiente în geografie poate fi solicitat să se înscrie la cursuri de licență pentru a îndeplini condițiile preliminare pentru munca la nivel de absolvent. Studentul trebuie să prezinte scoruri de test satisfăcătoare sau să completeze cursuri de remediere înainte de a completa 12 ore de credit în program. Candidații care nu îndeplinesc cerințele nr. 2 și # 3 de mai sus pot fi încă luate în considerare dacă sunt prezentate alte dovezi ale realizării academice potențiale.

Geografii primesc locuri de muncă

Absolvenții programului nostru de masterat continuă cariere cu companii private, agenții guvernamentale sau urmăresc doctorat în alte universități. Un student recent angajat din programul nostru mărturisește, „ceea ce înveți la clasă este exact ceea ce vei face într-o slujbă”. Cu un Master of Science in Geospatial Science de la UNA, vei fi extrem de calificat pentru a-ți continua cariera: Rezolva probleme complexe de mediu, urbane, economice și de afaceri; Efectuează cercetări independente; Dezvoltați abilități în gândirea critică și scris; și Introduceți profesii care necesită cunoașterea metodelor, analizelor și tehnicilor geospatiale.

Surprins să auziți că geografia este mai mult decât memorarea statelor și a capitalurilor sau că există o gamă incredibilă de oportunități de carieră în domeniul geografiei? Iată câteva date de la Biroul Statisticii Muncii care arată cât de profitabilă este piața pentru geografi.

Alumni de la Departamentul de Geografie de la UNA continuă lucruri majore precum CEO și fondator al unui grup de consultanță GIS, vicepreședinte senior al unui grup de consultanță GIS, profesor asistent de geografie, planificator urban al unei municipalități locale, director de planificare al unei municipalități locale , Specialist GIS cu un grup de mediu, reprezentant de vânzare GPS de stat cu un guvern de stat, un viticultor cu o companie producătoare de vin, tehnologie de sondaj în larg cu un grup de consultanță în domeniul petrolului și multe altele. Programul nostru are o rată de plasare la locul de muncă de aproximativ 95% pentru absolvenții noștri.

Ultima actualizare Sept 2020

Despre facultate

The College of Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics, 19 different departments with an array of majors, minors and certificate programs working independently and together to ignite th ... Citeste mai mult

The College of Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics, 19 different departments with an array of majors, minors and certificate programs working independently and together to ignite the dream that creates the steam that powers your future. Join us and get ahead! Citește mai puţin