Master of Science in Education - Curriculum and Instruction

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Master of Science in Education - Curriculum and Instruction este destinat persoanelor care doresc să-și dezvolte cunoștințele și abilitățile în domeniul educației. Studenții pot finaliza masterul în știință în educație în formatul nostru de cohortă sau regulat. Ambele programe sunt oferite integral online.

Opțiuni de diplomă

Formatul cohortei

Completați acest program online accelerat de 36 de credite în cel puțin 19 luni, ca parte a unei comunități colaborative și de susținere a cursanților care lucrează în același obiectiv. Formatul de cohortă combină cursuri de opt săptămâni și patru săptămâni, care sunt secvențiate cu programul de învățare cu normă întreagă în minte. Înregistrarea este completată de Biroul nostru de programe de absolvire.

Formatul regulat

Acest program online flexibil de 36 de credite online poate fi completat într-un ritm mai flexibil, urmând cursurile de bază ale Curriculei și Instrucțiunii și selectând opțiunile de programe care răspund nevoilor și intereselor dumneavoastră. Elevii online obișnuiți pot începe să ia cursuri la orice sesiune oferită. Înscrierea este completată de student.

Ce face programul unic?

 • Cursurile și instrucțiunile sunt complete, în principal online.
 • Toate programele de educare a cadrelor didactice la Peru State College sunt acreditate de Consiliul Național pentru Acreditarea Educației Profesorilor (NCATE).
 • Avizul suplimentar ESL este limitat la persoanele care dețin un aviz de subiect / domeniu.
 • Practicum și experiențele de predare ale studenților asigură oportunități de învățare care nu pot fi corelate în sala de clasă a colegiului.
 • Parteneriatele școală / studenți creează experiențe autentice cu angajarea studenților deasupra și dincolo de sala de clasă a colegiului.

Admitere

 • Aplicație pentru admitere
 • Transcrieri oficiale - nu sunt necesare absolvenților Colegiului de Stat din Peru / Chadron / Wayne
 • 2 Formulare de recomandare - de preferință de la un supervizor / director și un coleg de serviciu
 • Copia certificatului didactic
 • Relua

Prelucrare

Durează aproximativ 24 de ore pentru ca cererea dvs. să fie procesată în sistemul nostru de informații pentru studenți, atunci veți primi un alt e-mail de la Biroul nostru de programe absolvite, în care se afirmă că sunteți admis în Peru State în mod condiționat. Asigurați-vă că verificați folderul Spam sau Junk pentru aceste informații de e-mail.

La depunerea cererii, sunteți acceptat condițional și sunteți eligibil să vă înscrieți pentru semestrul solicitat. Baza condiționată este condiția de a trimite materialele solicitate, enumerate mai sus. Nerespectarea acestor documente vă va împiedica să vă înregistrați pentru semestrii viitori ”. Încurajăm studenții să depună documentele de admitere cât mai curând posibil.

De ce Peru State College ?

 • Membrii facultății au experiență reală în poliție, corecții, condiții de libertate și probațiune, cu accent pe abordarea savant-practicant la instruire.
 • Toate cursurile sunt oferite online și în campus.
 • Cursurile sunt actualizate constant pentru a respecta standardele din industrie.
 • Câștigați cu ușurință un minor pentru a extinde cunoștințele și a îmbunătăți perspectivele de angajare.

Avantajul Colegiului Peru

 • Transferă până la 90 de credite
  Peru State College Online facilitează transferul până la 90 de ore de credit, ceea ce face ca gradul dvs. de justiție penală să fie și mai accesibil.
 • Recunoscut la nivel național pentru accesibilitate
  Justiția penală - Administrația este unul dintre numeroasele programe de la Peru State College Online care oferă acces și valoare recunoscute la nivel național.
Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Peru State’s “Campus of a Thousand Oaks,” a member of the Nebraska Statewide Arboretum, is nestled in the hills of historic southeast Nebraska on the Missouri River. The College offers a mix of innova ... Citeste mai mult

Peru State’s “Campus of a Thousand Oaks,” a member of the Nebraska Statewide Arboretum, is nestled in the hills of historic southeast Nebraska on the Missouri River. The College offers a mix of innovative online and traditional classroom undergraduate and graduate programs, including online graduate degrees in education and organizational management. Citește mai puţin
Peru , SUA Online + 1 Mai mult Mai Puțin