Master of Science in Aviation

Generalități

Programul de descriere

Master of Science in Aviation University of Saint Louis oferă un program competitiv și riguros, care pregătește absolvenții pentru rolurile de lider în industria aviației. Programul este potrivit pentru profesionistul de lucru, deoarece 100% din cursuri sunt predate online, cu excepția unei cerințe de stagiu pe două credite. Proiectul de curs oferă o bază puternică și pregătește studenții pentru a efectua activități de cercetare actualizate legate de aviație, toate pozițiile studentului pentru o carieră de succes într-o mare varietate de poziții de aviație.

Prezentare generală a curriculumului

Programul de masterat în aviație al SLU constă din 32 de credite de muncă la nivel de absolvent: un nucleu comun și o experiență de stagiu la nivel de absolvent. Toate cursurile sunt oferite online. Fiecare student MS pregătește un program de studiu care trebuie să fie aprobat de consilierul lor de facultate, catedra de departament și decanul asociat pentru educația absolvită și cercetarea pentru Parks College. Acest program de studiu este dezvoltat în contextul obiectivelor și a carierei studentului, permițând studenților să își personalizeze programul de absolvire pentru a se potrivi obiectivelor lor profesionale.

Cariere

Domeniile de carieră posibile pentru absolvenții de masterat în aviație includ formarea și educația în zbor, managementul aviației și siguranța aviației. După absolvire, elevii sunt calificați pentru poziții de conducere în industria aviației.

Rezultatele învățării

 • Absolvenții vor putea evalua literatura relevantă sau contribuțiile savantului în domeniile (studiile) de studiu.
 • Absolvenții vor putea aplica practicile, teoriile sau metodologiile de cercetare majore în domeniile de studiu.
 • Absolvenții vor putea aplica cunoștințe din domeniile (domeniile) de studiu pentru a aborda problemele în contexte mai largi.
 • Absolvenții vor putea articula argumente sau explicații atât unui public disciplinar sau profesional, cât și unui public general, atât în formă orală, cât și în scris.
 • Absolvenții vor putea demonstra integritatea savantă și / sau profesională în domeniul de studiu.

128371_photo-1522798120812-304f8819f4be.jpgDan Lohmar / Unsplash

Cerințe de admitere

Majoritatea studenților admiși îndeplinesc următoarele criterii:

 • Scorul cantitativ GRE este mai mare de 650 (vechi sistem de clasificare) sau mai mare de 150 (nou sistem de clasificare).
 • GPA de licență de cel puțin 3,0.
 • O diplomă de licență de patru ani în aviație sau domeniu conex al programului de absolvire dorit.

Cerințe de aplicare

 • Formular de cerere online și taxă.
 • Transcrierea oficială a tuturor gradelor anterioare.
 • Trei scrisori de recomandare (de preferat de la instructorii recenți).
 • GRE scoruri.
 • Curriculum vitae / CV.
 • Declarație de obiectiv profesional.

Cerințe pentru studenții internaționali

Toate politicile și cerințele de admitere pentru studenții casnici se aplică studenților internaționali împreună cu următoarele:

 • Demonstrați competența în limba engleză.
 • Dovada sprijinului financiar trebuie să includă:
  • O scrisoare de sprijin financiar de la persoana (persoanele) sau agenția sponsorizatoare care finanțează timpul la Universitatea Saint Louis.
  • O scrisoare de la banca sponsorului care verifică dacă fondurile sunt disponibile și vor fi astfel pentru toată durata studiului la Universitate.
 • Înregistrările academice, în traducere în limba engleză, a studenților care au efectuat studii postuniversitare în afara Statelor Unite, trebuie să includă cursurile luate și / sau prelegeri participate, lucrări practice de laborator, notele maxime și minime obținute, notele obținute sau rezultatele tuturor finalelor -examinări la termen și orice onoruri sau grade primite. Sunt acceptate transcrierile WES și ECE.

Termenele de depunere a cererilor și asistenței

Departamentul examinează doar cererile pentru semestrul de toamnă. Pentru a fi luate în considerare pentru înscrierea în semestrul de toamnă, studenții trebuie să depună materialele de cerere până la 31 mai.

Studenții admiși care doresc să fie luați în considerare pentru asistență trebuie să depună o cerere separată pentru examinarea asistenței până la 1 martie.

Procesul de revizuire

Odată ce toate materialele sunt primite și cererea online completată, cererea este revizuită de Biroul de Învățământ și Cercetare Parks College înainte de a fi trimisă la Departamentul de Știința Aviației pentru recomandare. Decizia finală este luată de directorul programelor absolvite de Parks.

Deciziile de admitere sunt luate pe baza experienței și a experienței educaționale a elevilor. Cererile sunt examinate la finalizare, iar deciziile sunt luate în general în câteva săptămâni.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Founded as America's first federally certified school of aviation, Saint Louis University’s Parks College of Engineering, Aviation and Technology have forged a path of innovation in all the discipline ... Citeste mai mult

Founded as America's first federally certified school of aviation, Saint Louis University’s Parks College of Engineering, Aviation and Technology have forged a path of innovation in all the disciplines we serve. From robots to rockets and everything in between, we’ve developed future-focused programs to address the current and future needs of the profession and society. Citește mai puţin