Master of Science în contabilitate

Generalități

Programul de descriere

Extindeți-vă cunoștințele

Programul Master of Science in Accounting (MSA) se remarcă la nivel național și de stat din cauza concentrărilor sale aprofundate în contabilitate și raportare financiară, contabilitate criminalistică, audit intern și contabilitate de gestiune. Studenții învață abilități din lumea reală de la facultăți care lucrează în guvern, industrie privată și contabilitate publică - inclusiv prestigioase firme Big Four. Legăturile GGU cu comunitatea contabilă din districtul financiar din San Francisco se întorc de mai bine de 100 de ani și au creat o conductă naturală de la clasă la locul de muncă.

Master of Science in Accounting (MSA) este destinat să răspundă nevoilor celor care au studiat contabilitatea și doresc să-și dezvolte în continuare expertiza. Pentru mulți studenți, MSA va satisface cerința de educație de 150 de ore pentru a deveni un Contabil Public Certificat (CPA) autorizat.

Studenții au posibilitatea de a-și personaliza diplomele alegând electivi dintr-o listă extinsă de cursuri de contabilitate, impozite și afaceri. Studenții au, de asemenea, opțiunea de a completa gradul de MSA cu o concentrare în contabilitatea financiară

Studenții eligibili pot câștiga până la șase unități de electivi printr-un stagiu pentru experiență aprobată, din lumea reală, dobândită în timpul programului lor de licență.

Master of Science in Accounting poate fi obținut personal prin programul nostru de seară din San Francisco și / sau online. Formatul de seară și online permite studenților să își câștige gradele în ritmul lor.

Path2CPA

Opțiunea Path2CPA face ca călătoria într-un grad avansat să fie mai rapidă și mai puțin costisitoare. Studenții pot câștiga un Master of Science in Accounting (MSA) în cel puțin un an după terminarea GGU's Accounting, BSBusiness, Concentration Accounting, BS. Opțiunea Path2CPA poate satisface, de asemenea, cerința de educație de 150 de ore pentru licența CPA. Prin această opțiune se elimină cerința de a aplica pentru programul MSA și nu este necesar un scor GMAT / GRE.

Path2CPA include următoarele cursuri de nivel absolvent: ACCTG 302 și ACCTG 351B. Cursurile la nivel de absolvent vor fi incluse în totalul unităților și GPA-urile atât pentru programele de contabilitate licențiate, cât și pentru programele de absolvire a contabilității. Studenții a căror medie GPA în cele două cursuri de nivel absolvent scade sub 3.00 GPA vor fi admise condiționat la programele de master.

concentraţii

impunere

Concentrația fiscală în domeniul științei în contabilitate (MSA) este destinată să răspundă nevoilor celor care au studiat contabilitatea și doresc să se specializeze în continuare în domeniul impozitării. Prin necesitatea unei concentrări extinse asupra impozitării, această concentrare dezvoltă cunoștințe semnificative privind impozitul ca parte a unui program care include crearea unei fundații contabile puternice.

Concentrația de impozitare a MSA a Școlii de Contabilitate include cursurile de contabilitate obligatorii, cu cursuri de concentrare în cercetarea fiscală, impozitarea federală pe venit și tranzacțiile imobiliare.

Concentrații declarante

Studenții pot declara concentrații atunci când au terminat cursurile necesare pentru concentrațiile dorite sau după „Ultima zi pentru a renunța la curs fără taxa de școlarizare” (conform calendarului academic) pentru termenii lor finali, dacă vor putea să-și completeze concentrațiile în termenii lor finali.

Pentru a fi eligibili să declare concentrări, studenții trebuie să fi terminat deja cursurile de concentrare necesare sau să poată fi completat în termenii lor finali, fără a solicita renunțări, înlocuiri sau cursuri de studiu direcționate, cu excepția cazului în care sunt aprobate în prealabil de catedra de departament, program. director sau decan.

Studenții pot declara până la două concentrări într-un program dat. Studenții care doresc să declare mai mult de două concentrări vor fi solicitați să apeleze la decan sau la vicepreședintele afacerilor academice pentru aprobare. Diplomele studenților vor enumera concentrațiile pe care le-au finalizat cu succes la momentul acordării diplomelor. Studenții nu pot declara concentrații suplimentare după ce le-au fost conferite diplomele.

Cerințe de admitere

Programul Master of Science in Accounting (MSA) necesită 30 de unități de studii de absolvire.

Studenții internaționali (deținători de vize F și J) admiși la programul MSA de la Golden Gate University vor fi obligați să urmeze un curs de pregătire pentru pregătire academică și suport de contabilitate în primul trimestru. Această cerință va fi renunțată numai de școală la examinarea dosarului.

Rezultatele învățării

Absolvenții masterului în știință în programul de contabilitate vor:

  • să poată identifica problemele contabile, să cerceteze și să comunice eficient rezultatele oral și în scris.
  • să aibă un corp definit de cunoaștere a principiilor și doctrinelor contabile esențiale, incluzând, dar fără a se limita la următoarele, și să fie capabil să aplice în mod critic aceste principii în situații practice și să se adapteze la mediile de muncă în schimbare: recunoașterea veniturilor; IFRS; audit; controale interne; mediu de control; materialitate; etică, atât implementare practică, cât și responsabilitate profesională; și fraudă.
  • să fie pregătiți să fie factori de decizie contabili într-un mediu de afaceri din ce în ce mai internațional.
  • să înțeleagă contextul de afaceri, juridic, profesional și etic pentru o carieră de contabil profesionist, inclusiv capacitatea de a identifica și acționa în mod corespunzător atunci când se întâlnesc dileme etice în activitățile unui contabil profesionist.
  • au experiență și abilitate în realizarea obiectivelor prin colaborare.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

For the second consecutive year, Washington Monthly ranks Golden Gate University America's #1 School for Adult Learners in its annual College Guide and Rankings. Golden Gate University prepares indivi ... Citeste mai mult

For the second consecutive year, Washington Monthly ranks Golden Gate University America's #1 School for Adult Learners in its annual College Guide and Rankings. Golden Gate University prepares individuals to lead and serve by providing high-quality, practice-based educational programs in Accounting, Law, Taxation, Business and related professions - as a non-profit institution - in an innovative and challenging learning environment that embraces professional ethics and diversity. Citește mai puţin
San Francisco , SUA Online , Los Angeles , Seattle + 3 Mai mult Mai Puțin