Master of Science: Psihologie experimentală: opțiune de consiliere și psihologie

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Adoptați abilitățile de cercetare inovatoare și științifice prin intermediul Masterului științific online în psihologie experimentală al Universității din West Alabama. Programul este conceput având în vedere profesioniștii care lucrează. Cu alte cuvinte, formatul complet online și flexibil se adresează persoanelor care lucrează cu obligații personale și profesionale. Veți putea avansa în program la o rată care vă este confortabilă, deoarece aveți control deplin asupra programului dvs.

Curriculum-ul a fost creat și menținut de facultate cu o vastă experiență de cercetare în toate domeniile psihologiei experimentale. În plus, fiecare student din program este îndrumat individual de către un membru al facultății din Departamentul de Științe Comportamentale de la UWA. Drept urmare, veți obține o perspectivă asupra domeniului altfel indisponibil.

Programul se bazează pe instrumentele pe care le-ați învățat în programul dvs. de licență. Vă veți accentua abilitățile de gândire critică, metodele de căutare, analiza calitativă și cantitativă și prezentarea cercetării pe măsură ce vă îndreptați spre grad. Este nevoie de studenți de la 1 la 2 ani pentru a finaliza programul și, după absolvire, vă puteți aștepta să fiți pregătiți pentru studii suplimentare sau oportunități de carieră imediate.

De la una dintre cele mai accesibile instituții din stat, vă puteți aștepta să vă avansați poziția academică sau să săriți imediat în diferite oportunități de carieră după absolvire. Aflați mai multe despre programul interactiv astăzi.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

The University of West Alabama Online is dedicated to making your education as affordable as possible. Discover what it will cost — and how much you’ll save.

The University of West Alabama Online is dedicated to making your education as affordable as possible. Discover what it will cost — and how much you’ll save. Citește mai puţin