Master of Science: Conservation Biology

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Construiți o înțelegere puternică a conservării biodiversității și a ecosistemelor naturale prin intermediul masterului online de biologie al conservării al Universității din West Alabama. Programul se desfășoară într-un format complet online, ceea ce înseamnă că veți avea capacitatea de a vă echilibra munca și obligațiile personale pe măsură ce progresați prin program. Mai mult, cursul de studii este conceput pentru a găzdui profesioniști care lucrează, iar instituția este una dintre cele mai accesibile din regiune.

Programul se concentrează în principal pe studiul conservării resurselor naturale și a modului în care activitățile umane au impact asupra planetei. Abilitățile de cercetare pe care le veți adopta prin intermediul programului vă vor pregăti să vă avansați oportunitățile de carieră la diferite agenții și organizații. Absolvenții cursului de studii au început să găsească locuri de muncă la parcurile naționale, la Agenția SUA pentru Protecția Mediului și la Sistemul Național de Refugiați pentru Sălbatici, pentru a numi doar câteva.

De la una dintre cele mai accesibile instituții din stat, puteți planifica să treceți la o carieră interesantă și dinamică legată de conservarea biodiversității și a resurselor naturale. În afara agențiilor guvernamentale și a organizațiilor nonprofit, vă puteți aștepta să fiți pregătiți să predați și la nivelul colegiului comunitar. Solicitați mai multe informații despre program astăzi.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

The University of West Alabama Online is dedicated to making your education as affordable as possible. Discover what it will cost — and how much you’ll save.

The University of West Alabama Online is dedicated to making your education as affordable as possible. Discover what it will cost — and how much you’ll save. Citește mai puţin