39323_39224_colorful_campus_photo.jpg

Prezentare generală

Master of Science în managementul construcțiilor este conceput special pentru profesioniști cu experiență în managementul construcțiilor, interesați să avanseze în poziții de lider în domeniu. Programul poate găzdui, de asemenea, absolvenți recenți de programe de licență în managementul construcțiilor sau discipline conexe.

Obiectivele programului sunt de a oferi absolvenților competențele strategice necesare pentru a conduce și a promova industria construcțiilor. Absolvenții vor dezvolta competențe în: leadership; analiza și controlul costurilor de construcție; gestionarea operațiunilor de construcții și productivitatea; dezvoltarea afacerilor în construcții; proiectarea și construcția durabile; și în construirea relațiilor cu clienții. Ca parte a naturii multidisciplinare a programului, o gamă largă de electives din diferite discipline oferă absolvenților cu flexibilitate pentru a lua cursuri relevante în întreaga campus RIT. Cursuri de bază de management de construcție în cadrul programului sunt predate de facultate cu atât domeniul de cercetare și experiența de cercetare în disciplină.

Plan de studiu

Având în vedere că acest program este găzduit complet online și conceput cu profesionalismul de lucru în minte, veți avea confortul și flexibilitatea de a vă planifica cursul de lucru în jurul valorii de restul zilei. Programul de 30 de ore de semestru poate fi finalizat în doar 1,5 ani de studiu cu normă întreagă sau aproximativ 2-3 ani de studiu cu frecvență redusă în timp ce lucrează cu normă întreagă. Curriculum-ul constă în cursuri de bază, electives profesionale și o alegere a unei teze de absolvent, a unui proiect sau a unui examen cuprinzător.

Curriculum

Managementul construcțiilor, gradul MS, secvența de curs tipic

Primul an

 • Principiile CONM-650 privind conducerea și managementul construcțiilor
 • CONM-690 Construcție și proiectare durabilă a clădirilor
 • CONM-718 Operațiuni de construcție și productivitate
 • CONM-720 Analiza și managementul costurilor de construcție
 • Metode de cercetare GRCS-701
 • Elective profesionale

Al doilea an

 • CONM-760 Dezvoltarea clienților în construcții 3

Alegeți unul dintre următoarele:

 • Teza CONM-790, plus GRCS-702 Principiile comunicațiilor de cercetare
 • CONM-795 Examen cuprinzător, plus două electives profesionale
 • Proiectul CONM-797 absolvent, plus un profesionist Elective

39324_39225_real_aerial_of_campus_with_river.jpg

Cerințe de admitere

Pentru a fi luate în considerare pentru admiterea în SM în managementul construcțiilor, candidații trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

 • Țineți o diplomă de licență cu o diplomă de licență minimă de 3.0 în managementul construcțiilor, inginerie civilă, tehnologie de inginerie civilă sau program conex, care include cel puțin 15 ore semestru de matematică la nivel de colegiu și știință. Solicitanții care dețin alte diplome de licență cu o experiență de muncă adecvată în domeniu vor fi luați în considerare pentru admitere individuală,
 • Aveți cursuri sau o experiență profesională echivalentă documentată în ceea ce privește estimarea costurilor, planificarea
 • Cursurile de afaceri / de management și un curs de statistică sunt foarte recomandate.
 • Aveți cel puțin un an de experiență de management în domeniul construcțiilor. Persoanele care nu au experiență de muncă adecvată pot fi obligate să completeze unul sau mai multe semestre de experiență de muncă cooperativă absolventă;
 • Dacă este nevoie de pregătire academică și / sau de muncă înainte de a fi admis și de a începe studii postuniversitare, solicitanții sunt încurajați să elaboreze un plan cu președintele programului. Cursurile pregătitoare pot fi finalizate la RIT sau cu aprobarea prealabilă pot fi finalizate la alte universități. Fiecare curs trebuie completat cu un grad de B sau mai mare.
 • Trimiteți o cerere completă, absolventă oficială, însoțită de transcrieri oficiale (în limba engleză) a tuturor cursurilor de licență absolvite și absolvite anterior;
 • Solicitanții internaționali a căror limbă maternă nu este engleza trebuie să prezinte scoruri din testul de limbă engleză (TOEFL). Este necesar un scor minim de 570 pentru examenul scris, 230 pentru versiunea electronică a examenului sau 88 pentru versiunea pe internet a examenului.
Program predat în:
 • Engleză
Rochester Institute of Technology (RIT)

Vezi 1 mai multe cursuri de la Rochester Institute of Technology (RIT) »

Ultima actualizare Iulie 12, 2019
Acest curs este Online
Duration
18 - 36 luni
Part time
La zi
Price
47,522 USD
Anul școlar (12-18 ore de credit). Se pot aplica taxe suplimentare. Sunt disponibile burse și ajutoare.
Deadline
Contactează şcoala
Rolling admission
După locații
După dată
End Date
Mai 8, 2021
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Rolling admission
Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Rolling admission
End Date
Mai 8, 2021