Master of Science în Inginerie Civilă Online

Generalități

Programul de descriere

Contribuiți la promovarea siguranței publice, la promovarea dezvoltării comunității economice și la creșterea nivelului de trai al populațiilor din întreaga lume.

Departamentul de Inginerie Civilă și de Mediu oferă programe postuniversitare care conduc la masterat în științe (teză și opțiune non-teză) și la doctorat în filosofie. Principalele domenii de studiu includ: structuri, geotehnice, resurse de apă, transport, materiale de construcții și inginerie de mediu.

Laboratoarele de cercetare includ: capabilități în domeniul structurilor și analizei eoliene, inginerie geotehnică, calitatea apei și inginerie de mediu, topografie, transport și materiale de construcții.

Ultima actualizare Oct 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Mississippi State University is accredited by the Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges to award baccalaureate, masters, specialist, and doctorate degrees.

Mississippi State University is accredited by the Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges to award baccalaureate, masters, specialist, and doctorate degrees. Citește mai puţin