Master of Science în Finanțe Online

Generalități

Programul de descriere

MS in Finanțe este un program complet online de 36 de credite, conceput pentru studenții interesați de dezvoltarea și îmbunătățirea competențelor și abilităților lor profesionale în diverse discipline legate de finanțe pentru a le crește piața.

Curriculumul este conceput cu accent pe perspectiva internațională și un angajament puternic față de standardele etice ridicate cerute în domeniul finanțelor. Oferă studenților abilități și cunoștințe de ultimă generație necesare pentru a concura în mediul de afaceri din ce în ce mai provocator. În plus, o parte semnificativă a curriculum-ului de bază cu elecții adecvate acoperă Corpul de cunoștințe al Chartered Financial Analyst (CFA). Programul oferă trei piese: Finanțe corporative, Finanțe internaționale și Finanțe generale.

Ideal pentru cei care lucrează sau intenționează să lucreze în următoarele domenii:
  • Servicii bancare comerciale și de vânzare cu amănuntul
  • Banca de investitii
  • Analiza și brokerajul de securitate
  • Finanțe corporative, capital de risc și restructurare corporativă
  • Tranzacționarea securității și gestionarea riscurilor
  • Servicii financiare și consultanță
  • Auditorii financiari guvernamentali
  • Sisteme de informații financiare și furnizori de date
  • Proiectarea programelor

Acest program de 36 de ore de credit este livrat prin instrucțiuni online, oferind flexibilitate și comoditate pentru profesioniștii și cursanții adulți. Puteți finaliza programul într-un program full-time sau part-time. Înscrierea cu normă întreagă pentru studenții care doresc să finalizeze programul în 20 de luni necesită înscrierea în 9 credite pe termen și în 3 până la 6 credite în perioada de vară. Studenții cu timp parțial pot finaliza programul în 24-27 de luni.

Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

SUNY Empire was established in 1971 by the SUNY Board of Trustees and then-chancellor and future United States Commissioner of Education Ernest L. Boyer as a distinctive statewide SUNY institution foc ... Citeste mai mult

SUNY Empire was established in 1971 by the SUNY Board of Trustees and then-chancellor and future United States Commissioner of Education Ernest L. Boyer as a distinctive statewide SUNY institution focused on nontraditional teaching and learning, where college faculty mentors guide learners through designing an individual degree program within 12 broad areas. Citește mai puţin