Master of Science în Educație - Educație Specială Autism Spectrum Disorders Endorsement

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Autismul este o preocupare din ce în ce mai mare pentru familii și educatori, pe măsură ce ratele de diagnosticare cresc: Potrivit Centrului și al Controlului Bolilor, 1 din 68 de copii a fost identificat cu tulburarea care are loc în toate rasele, etnicii și socio-economia.

Pentru a răspunde acestei nevoi în expansiune, Universitatea Saint Joseph oferă certificări pentru diferite niveluri educaționale și rezultate profesionale. Abilitățile și provocările fiecărui individ cu tulburări de spectru autism sunt unice, astfel că aceste certificări oferă o educație cuprinzătoare în domenii precum analiza comportamentului și dezvoltarea abilităților sociale pentru a vă pregăti să asistați și să vă abilitați pe membrii acestei populații.

Cu aprobarea privind tulburarea spectrului autismului (post-universitar), curriculum-ul va consta din patru cursuri care oferă o fundamentare temeinică în principiile, etica și metodele celor mai bune practici în educația ASD pentru persoanele de toate vârstele. Promovează abilitățile de predare care îndeplinesc o cerere în creștere în domeniul educației speciale pentru profesioniști calificați care pot oferi servicii specializate pentru studenții cu ASD. Departamentul de Educație din Pennsylvania a aprobat oficial acest program, ceea ce înseamnă că acesta îndeplinește standardele statului pentru educația pedagogică în acest domeniu.

Astăzi există o mai bună înțelegere a nevoilor specifice ale persoanelor cu autism, ceea ce determină nevoia unor profesioniști cu experiență în cercetare și cele mai bune practici legate de predarea și îngrijirea acestora.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Saint Joseph’s University is a comprehensive, regionally accredited university. Our national rankings and AACSB accreditation in the Haub School indicate the high quality of our undergraduate, graduat ... Citeste mai mult

Saint Joseph’s University is a comprehensive, regionally accredited university. Our national rankings and AACSB accreditation in the Haub School indicate the high quality of our undergraduate, graduate, and executive programs both online and on campus. Guided by a faculty committed to both teaching and scholarship, students develop intellectually, spiritually and emotionally through a unique curriculum, and advanced study in a chosen discipline. Citește mai puţin