Autismul este o preocupare din ce în ce mai mare pentru familii și educatori, pe măsură ce ratele de diagnosticare cresc: Potrivit Centrului și al Controlului Bolilor, 1 din 68 de copii a fost identificat cu tulburarea care are loc în toate rasele, etnicii și socio-economia.

Pentru a răspunde acestei nevoi în expansiune, Universitatea Saint Joseph oferă certificări pentru diferite niveluri educaționale și rezultate profesionale. Abilitățile și provocările fiecărui individ cu tulburări de spectru autism sunt unice, astfel că aceste certificări oferă o educație cuprinzătoare în domenii precum analiza comportamentului și dezvoltarea abilităților sociale pentru a vă pregăti să asistați și să vă abilitați pe membrii acestei populații.

Cu aprobarea privind tulburarea spectrului autismului (post-universitar), curriculum-ul va consta din patru cursuri care oferă o fundamentare temeinică în principiile, etica și metodele celor mai bune practici în educația ASD pentru persoanele de toate vârstele. Promovează abilitățile de predare care îndeplinesc o cerere în creștere în domeniul educației speciale pentru profesioniști calificați care pot oferi servicii specializate pentru studenții cu ASD. Departamentul de Educație din Pennsylvania a aprobat oficial acest program, ceea ce înseamnă că acesta îndeplinește standardele statului pentru educația pedagogică în acest domeniu.

Astăzi există o mai bună înțelegere a nevoilor specifice ale persoanelor cu autism, ceea ce determină nevoia unor profesioniști cu experiență în cercetare și cele mai bune practici legate de predarea și îngrijirea acestora.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 22 mai multe cursuri de la Saint Joseph's University Online »

Ultima actualizare Aprilie 15, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Sept 2020
Duration
2 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2020