Master of Science în Cybersecurity

Generalități

Programul de descriere

Cyberatactele sunt în creștere, iar profesioniștii în domeniul securității informatice bine pregătiți se află în mare cerere deoarece întreprinderile și organizațiile se îndreaptă către ele pentru a-și păstra rețelele și sistemele de calculatoare în siguranță.

Obțineți o margine asupra competiției

Obțineți avantajul competitiv de care aveți nevoie pentru a deveni lider în domeniul securității informatice cu gradul ANU Master of Science în Cybersecurity (MSC). În program, veți obține abilitățile necesare pentru a proiecta și implementa soluții robuste de securitate cibernetică pentru a preveni și a detecta atacurile cibernetice.

Îmbunătățiți-vă cariera

Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniul securității informatice sau doriți să avansați în cariera dvs. în domeniul tehnologiei informației, adăugând expertiză în domeniul securității informatice, diploma de master în ANC oferă o bază amplă de competențe practice, care vă vor oferi avantajul competitiv de care aveți nevoie să caute un loc de muncă sau să avanseze într-o varietate de domenii, inclusiv inteligența, criminalistica informatică, managementul IT și ingineria securității.

Programul STEM

Ca program STEM (Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică), absolvenții care sunt studenți internaționali pot să se califice pentru o extensie suplimentară de 24 de ore OPT (Formare opțională practică).

Conținutul programului

În cadrul programului, vă veți concentra pe cele mai bune practici în materie de securitate a informațiilor, inclusiv prevenirea, detectarea, contracararea și recuperarea avansate. Veți învăța, de asemenea, să implementați instruirea, să asigurați gestionarea securității și să colectați dovezi. În plus, veți elabora un plan de proiect pentru o evaluare a securității, utilizând Centrul de cunoștințe al PMMIK (Project Management Institute for Management of Project Management Institute) (PMI).

Printre clasele de bază se numără sistemele de securitate a informațiilor și conștientizarea organizațională, atacurile și contramăsurile de detectare a intruziunilor și gestionarea proiectelor de securitate a informațiilor. Programul ANU MSC vă va pregăti, de asemenea, să participați la o serie de examene de certificare, printre care:

  • Certificat Professional Systems Security Professional (CISSP)
  • Software certificat de viață securizată software (CSSLP)
  • Certified Business Continuity Professional (CBCP)
  • Certified Forensics Examiner (CCFE).

De ce American National University ?

  • Comoditate și flexibilitate - Cu cursuri de zi și de seară aveți flexibilitatea de a lucra pe măsură ce câștigați diploma.
  • Atenție personală - Nu sunteți doar o față într-o mulțime, dimensiunile noastre mici de clasă permit atenția personală din partea instructorilor.
  • Profesioniști în carieră ca instructori - Cu programe curriculare actuale și relevante, veți învăța de la instructori cu experiență pe teren real, care vă vor îndruma și mentora.
  • Servicii de carieră - Echipa noastră de servicii profesionale începe să vă ajute înainte de absolvirea CV-ului, a scrisorilor de intenție, a tehnicilor de intervievare și a căutării unor oportunități de carieră.
  • Alumni beneficiile - sprijinul nostru nu se termină la absolvire, ca un absolvent veți avea acces la serviciile noastre de carieră și cursuri de perfecționare disponibile pe tot parcursul carierei.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. ... Citeste mai mult

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. Together they founded what is now known as American National University with the intent of training workers in business, banking, accounting, administration, and other skilled professions. Citește mai puţin
Salem , SUA Online , Pikeville , Lexington , Roanoke + 4 Mai mult Mai Puțin