Master of Science în Comunicare: Comunicare

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Master of Science în Comunicare - Comunicare Integrată și Concentrare Publicitară

Creați mesaje coerente, strategice și eficiente la nivel internațional, național și local, care implică principalii factori interesați din organizație. Gradul este găzduit în cadrul celebrării Școala de Comunicare Brian Lamb. Puteți obține gradul în doar 10 cursuri în mai puțin de 20 de luni.

Concentrarea în comunicare și publicitate integrată este compusă din 3 cursuri, 9 credite, destinate pregătirii liderilor care lucrează la intersecția dintre marketing, publicitate, relații publice și comunicare corporativă pentru posturi de conducere avansate. Concentrarea oferă o experiență practică în colaborarea la granițele organizaționale pentru a dezvolta strategii de mesagerie care măresc implicarea.

Rezultatele învățării

Până la sfârșitul programului înțelegeți în mod special cum să:

  • Dezvoltarea unor strategii de comunicare care să reflecte integrarea marketingului, a relațiilor publice și a publicității;
  • Facilitarea elaborării planurilor de comunicare;
  • Creați inițiative de publicitate, marketing și branding;
  • Dezvoltați mesaje care măresc implicarea folosind teoria convingerii și cele mai bune practici.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Purdue University offers a strong foundation of tradition and history, an environment of intellectual curiosity and discovery, and a supportive, student-centered approach to learning.

Purdue University offers a strong foundation of tradition and history, an environment of intellectual curiosity and discovery, and a supportive, student-centered approach to learning. Citește mai puţin