Master of Design

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Suntem un furnizor de programe educaționale online cu birouri în Regatul Unit. Programele noastre sunt predate în 3 limbi pentru toată lumea.

De ce un Maestru în Design?


Într-un mediu complex și competitiv, după cum companiile se integrează în prezent, design-ul a devenit un avantaj competitiv și strategic important, deoarece oferă inovație și diferențiere.

Masterul în Design la Școala de Design și Marketing din Londra reprezintă oportunitatea de a transforma specialiștii în experți din diferite domenii de proiectare, îmbunătățind abilitățile lor fundamentale, critice și procedurale, nu numai pentru a înțelege realitatea afacerii, ci și pentru a contribui la procesul de creare de valoare.

Master în Design de LSDM este exclusiv online și este disponibil în spaniolă, engleză și portugheză.

London School of Design și Marketing

În cazul în care pasiunea devine o profesie


PERSPECTIVUL GENERAL AL ​​CURSULUI


introducere

Masterul nostru în Design se concentrează pe sprijinul intelectual care îmbunătățește înțelegerea design-ului și a relațiilor sale cu companiile și industria profesională. Cursul nostru este exclusiv online și ia în considerare trei domenii principale de practică: design de comunicare, design interactiv și design de produs.


Capacități de învățare

Studenții LSDM vor adopta o abordare reflectivă, analitică și evaluativă de proiectare, ajungând la o înțelegere mai bună a relațiilor dinamice dintre design, industrie și sectorul comercial. Planul nostru de studiu asimilează realitatea, oferind cunoștințe avansate, specializate, artistice, academice și antreprenoriale, ceea ce va permite studenților să urmărească o carieră consolidată în viitor.


Cadre didactice

Personalul nostru didactic este format din profesori calificați, reputați și cu experiență. Pe lângă nivelul academic al doctoratului, acestea prezintă cariere profesionale consolidate, interconectând componenta academică cu piața muncii.


Centrul de instruire

Studenții LSDM sunt însoțiți săptămânal printr-un Centru de Tutor alcătuit dintr-o echipă de tutori specializați în proiectare, cu masterat și cu mai mulți ani de experiență dovedită. Centrul nostru de instruire este de asemenea disponibil în engleză, spaniolă și portugheză.


Obiective și rezultate profesionale

Master în Design este destinat studenților, profesioniștilor, artiștilor sau muncitorilor independenți cu ambiție sau o carieră consolidată în publicitate (directori de artă, producători sau designeri), design vizual, design de comunicare, design grafic și design interactiv (designeri, lideri de echipă, directori de artă sau directori creativi).


CERINȚE DE INTRARE


Candidații noștri se pot aplica la Master în Design prin una dintre aceste opțiuni de aplicare:


Printr-o diplomă de licență: absolvirea învățământului superior (3 ani) în țara de origine, verificată printr-un certificat eliberat legal. Acest grad trebuie să aparțină zonei pe care ați ales-o sau ați legat-o.

Prin experiență profesională: Experiență profesională relevantă, care demonstrează capacitatea dumneavoastră de a obține un masterat în proiectare. Acest lucru este supus aprobării din partea LSDM pe baza afinității și relevanței educației de bază, a formării și a experienței proiectelor studențești. Candidatul va fi rugat să prezinte un portofoliu cu experiența sa profesională în Design.


Elevii cu nevoi speciale pot aplica, de asemenea. Se va face o analiză între elev și persoana responsabilă cu susținerea elevului cu privire la nevoile specifice ale fiecărui caz.


Studenții mai în vârstă se pot aplica, de asemenea. O analiză a carierei profesionale va fi efectuată, ca și în candidaturi prin experiență profesională.


STRUCTURA


Masterul nostru în Design este 100% on-line, creat pentru a învăța în conformitate cu disponibilitatea studenților noștri și fără un program fix. Adică, elevii LSDM pot defini când sau unde pot accesa conținutul nostru. Numai misiunile finale și prezentările specifice vor fi programate pe un program fix, care va fi comunicat în timp util elevilor LSDM.

În aproximativ 12 luni, am absolvit Masterul în Design acreditat de Universitatea de Arte Creative (UCA), una dintre cele mai bune universități de specialitate din Regatul Unit.


Metodele de predare și învățare adoptate în acest curs:

  • Predate în spaniolă, engleză și portugheză;
  • Cinci unități curriculare și un proiect final;
  • Conținutul unităților este asincron și este organizat pe teme săptămânale;
  • Puteți accesa conținutul oricând și oriunde doriți;
  • Centrul de Tutor acționează ca un instrument de suport și interacțiune pentru studenții noștri;
  • Resurse online (cum ar fi conferințe, seminarii și discuții, tutoriale și sesiuni de feedback, forumuri, grupuri de discuții online și exerciții practice).
Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

London School of Design and Marketing - LSDM - es una escuela de especialidad en Design y Marketing que busca cambiar el paradigma de enseñanza con una educación innovadora y creativa, 100% en línea y ... Citeste mai mult

London School of Design and Marketing - LSDM - es una escuela de especialidad en Design y Marketing que busca cambiar el paradigma de enseñanza con una educación innovadora y creativa, 100% en línea y disponible en inglés, español y portugués. Ofrecemos una experiencia de aprendizaje con resultados prácticos a través de una orientación sistemática, que combina las características vocacionales de los estudiantes y la concepción avanzada de capacidades técnicas. Estamos dedicados a la oferta de cursos en línea exclusivos, acreditados por la University for the Creative Arts, a través de la adquisición de nuevo conocimiento ajustado a los retos de un mercado laboral cada vez más exigente. Citește mai puţin
Londra , Madrid , Porto + 2 Mai mult Mai Puțin