Master of Christian Study (Online)

Generalități

Programul de descriere

La Union University , fii transformat

Master of Christian Studies (MCS) de la Union University este conceput în special pentru pastorii bi-vocaționali, misionari, plantatori de biserici, resortisanți străini care plantează biserici etnice în SUA și membri ai personalului bisericii. De asemenea, beneficiază de program persoanele care doresc să fie mai bine echipate biblic.

Disponibil integral online, programul poate fi finalizat în numai doi ani.

Studiu și Minister

Studenții MCS devin fundamentați biblic și teologic în timp ce dezvoltă abilități din minister. În cadrul programelor la fața locului, elevii sunt încurajați să aplice învățarea în clasă la slujbele bisericii locale, prin sarcini direcționate. Programul extrem de interactiv concentrează toate cursurile pe misiunea misiunii bisericii în contextul studiilor biblice și teologice.

Sublinierea programului

Cursurile MCS sunt fundamentale, în ceea ce privește capacitatea studentului de a gândi biblic și teologic, și sinergic, încurajând un minister eficient. Studenții MCS devin fundamentați biblic și teologic în timp ce dezvoltă abilități ale ministerului care integrează credința și învățarea.

comoditate

Gradul de 36 de ore de credit poate fi finalizat într-un an până la doi ani. Majoritatea cursurilor MCS, fie pe unul dintre campusurile Uniunii, fie online, sunt oferite într-un format accelerat de opt săptămâni. Acestea sunt oferite cel puțin o dată în fiecare an.

Rezultatele preconizate ale învățării studenților

  • Studenții vor dobândi competență (și le vor aprofunda abilitățile de analiză pe măsură ce reflectă) textul biblic, teologia și istoria creștinilor, precum și modul în care acestea se aplică la slujbele bisericilor.
  • Studenții vor dobândi abilități în metodele de studiu biblic, predicarea / predarea Bibliei și principiile de conducere.
  • Studenții vor integra ceea ce învață în clase cu slujba pe care o completează în cadrul bisericii sau a slujbei lor.
  • Studenții vor fi mai motivați să participe și să își conducă bisericile în înaintarea Împărăției lui Dumnezeu.
  • Studenții vor demonstra un angajament de a aplica Scriptura în viața personală și în ministere.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Learn through rigorous academics. Thrive in a Christ-centered community. Succeed in your life and career. At Union University, be transformed.

Learn through rigorous academics. Thrive in a Christ-centered community. Succeed in your life and career. At Union University, be transformed. Citește mai puţin