Master of Business Administration (MBA)

Generalități

Programul de descriere

Înainte de a studia

Programul de doi ani de master executiv "Master in Business Administration pentru lideri globali și profesioniști în afaceri" învață un set de competențe care vă vor crește numeroase oportunități de carieră. Executivii ambițioși primesc o formare part-time intensivă și provocatoare și șansa de a obține o diplomă academică recunoscută pe plan internațional.

Prezentare generală

Programul MBA reprezintă o educație generalistă, cu un puternic accent internațional care promovează și îmbunătățește competențele profesionale și sociale ale studenților. Participanții la acest curs învață cum să identifice și analizeze sistematic problemele antreprenoriale, să ofere soluții adecvate și să ia, precum și să implementeze, decizii respective.

Pe lângă predarea tehnicilor de conducere și negociere, programul se concentrează pe dezvoltarea și promovarea abilităților sociale cu privire la munca în echipă, comunicare și prezentare. Participanții profită atât din schimbul cu alți studenți, cât și din rețeaua de lectori internaționali MCI. Cunoștințele recent dobândite, precum și competențele interculturale și abilitățile sociale predate în cadrul cursului permit absolvenților să stăpânească în mod adecvat sarcinile viitoare de management și responsabilitățile strategice de conducere.

Admitere

Cererile de admitere sunt acceptate în mod regulat. Documentele necesare vor fi transmise online.

Datele

Termen limita Data Interviu
1 02.02.2020 10.03.2020
2 29.03.2020 23.04.2020
3 31.05.2020 15.09.2020
4 23.08.2020 15.09.2020

Cerințe preliminare

  • Diplomă de licență de la o universitate recunoscută
  • Minim de 3 ani de experiență profesională într-o poziție calificată înainte de începerea programului (în mod ideal, activitate profesională calificată și în timpul programului MBA)
  • Dovada unei comenzi adecvate a limbii engleze

Procedura de admitere

Procesul de admitere include următoarele elemente:

  • Formular
  • Dovada controlului adecvat al limbii engleze
  • Interviu
  • Decizie

cerere

Cererea trebuie depusă sub forma unui formular de cerere standardizat însoțit de documentele necesare (CV, eseu, licență de la o universitate recunoscută). Minim 3 ani de experiență profesională într-o poziție calificată înainte de începerea programului (în mod ideal, activitate profesională calificată și în timpul programului MBA).

Dovada controlului adecvat al limbii engleze

Pentru candidați, a căror primă limbă nu este engleza: certificatul de test TOEFL sau echivalent (cf. Cadrul european de referință pentru limbi: utilizator priceput) este necesar. Scorurile sunt valabile timp de trei ani de la data testării.

Testul de engleză ca limbă străină (TOEFL)
Testul de limbă engleză ca limbă străină (TOEFL) poate fi luat la orice centru internațional TOEFL. La un test bazat pe Internet este necesar un scor minim de 92 de puncte.


IELTS (ACADEMIC) - Sistemul internațional de testare a limbii engleze
Scor minim 6,5.

Interviu

Interviul oferă solicitanților posibilitatea de a se prezenta personal, de a-și povesti istoria carierei, de a-și explica motivația pentru acest program, precum și de a descrie obiectivele profesionale pe termen mediu. Un interviu bazat pe Skype este, de asemenea, posibil.

Decizie

Un comitet de admitere decide cu privire la admiterea solicitantului la programul Master.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

MCI Management Center Innsbruck follows the concept of an Entrepreneurial School®. MCI empowers motivated people to achieve outstanding performance, provides profound academic competence and creates i ... Citeste mai mult

MCI Management Center Innsbruck follows the concept of an Entrepreneurial School®. MCI empowers motivated people to achieve outstanding performance, provides profound academic competence and creates innovative know-how transfer within a strong international network. Citește mai puţin
Innsbruck , Anvers + 1 Mai mult Mai Puțin