Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Master în Global Leadership este un program de 36 de credite, combinat, format din învățare on-line și rezidențe intensă în campus, concepute pentru a construi și a spori capacitățile de leadership și management la nivel mondial.

Cine este pentru

Acest program este foarte potrivit pentru profesioniștii și directorii care lucrează într-un context global în propria lor țară sau într-un mediu internațional și care doresc să fie mai atenți la nivel global, conștienți de sine și rezilienți. Ei sunt capabili să lucreze cu oameni de diverse nevoi și medii culturale și sunt ancorați la valorile scopului social și sustenabilității. Aceasta include profesioniștii care lucrează sau doresc să lucreze în organizații comunitare, organizații guvernamentale, ONG-uri internaționale, organizații guvernamentale internaționale, organizații indigene, formare internațională sau instituții de învățământ superior sau alte tipuri de organizații care au un scop social orientat la nivel global sau o misiune de menținere a păcii .

În timp ce opțiunea regulată de 24 de ore permite studenților să continue să lucreze în timpul finalizării programului, opțiunea intensivă de 13 luni este mai potrivită pentru persoanele care doresc să-și dedice atenția completă studiilor lor sau cel puțin să lucreze la o capacitate redusă.

Model de livrare combinat

Programul MAGL este de obicei oferit ca un program de 24 de luni; totuși, elevii pot alege o opțiune intensivă de 13 luni în care să dubleze numărul de cursuri luate la un moment dat, permițându-le să-și finalizeze programul în aproape jumătate din timp.

Învățarea online

Majoritatea acestui program este experimentat prin învățarea online. Cursurile online vă permit să satisfaceți cerințele de muncă și de familie în timp ce studiați. Folosind platforma noastră de învățare bazată pe web, veți avea acces la materialele dvs. de lectură, sarcini individuale și de grup complete și vă veți angaja împreună cu ceilalți colegi de clasă și instructori online, de oriunde. Fiecare curs online variază în lungime, cu pauze scurte între cursuri.

Pe-campus Residency

Pe parcursul programului dvs. de doi ani, veți urma un rezidență într-o săptămână, pe o perioadă de două săptămâni și o rezidență într-o săptămână pe campus. Aici veți interacționa față în față cu instructorii, cohorta și echipa. Veți stabili ore de curs, precum și teme și întâlniri în afara orelor de curs, ceea ce va face un timp intens și plin de satisfacții.

Subiectele specifice incluse în program includ:

 • competențele conducerii globale ca cunoștințe fundamentale pentru toți profesioniștii și directorii de afaceri care lucrează într-un context internațional sau care au scopuri globale,
 • șoferii schimbării globale și cum să le răspundem
 • analiza socio-politică și economică în contextul global,
 • dinamica și performanța organizațională a scopurilor sociale,
 • modele de dezvoltare comunitară
 • cum să gestionăm conflictele și tensiunile din contextele multiculturale,
 • analiza strategică și luarea deciziilor,
 • comunicarea interculturală și dezvoltarea competențelor, flexibilitatea și adaptabilitatea personală.
 • gestionarea și evaluarea proiectelor și,
 • analiza părților interesate și colaborarea autentică.

Primul curs al programului este online și se adresează fundamentelor conducerii globale. În timpul programului, studenții sunt obligați să participe la o rezidență de două săptămâni în campus. Cursul de rezidență este urmat de oa doua ședere de o săptămână și de patru cursuri online elective.

Cursurile de program susțin în mod specific dezvoltarea cunoștințelor, aptitudinilor și abilităților de lider la nivel global la nivel personal, comunitar și organizațional. Cursurile opționale vor sprijini în continuare studenții să exploreze subiecte de interes și / sau relevanță în anumite sectoare de practică. Ofertele opționale includ, de asemenea, o excursie internațională pentru a încorpora practica experimentală cu teoria.

MA în absolvenții de Leadership Global va dezvolta competențele necesare pentru a conduce și gestiona procesele de schimbare, a crea echipe de colaborare, a crea parteneriate eficiente, de a elabora și evalua programe, de a încuraja inovația și creativitatea, de a comunica rezultatele și de a lucra eficient și respectuos între culturi, generații și contexte .78770_RoyalRoads.jpg

rezultate

Absolvenții vor putea aplica instrumente practice și strategii pentru a aborda problemele, provocările și oportunitățile legate de conducerea globală, inclusiv;

 • conștientizarea personală care lucrează într-un context global,
 • conducând într-un context global divers,
 • determinând schimbări durabile în medii complexe și
 • construirea de rețele globale pentru a sprijini învățarea de-a lungul vieții, creșterea continuă și dezvoltarea în context global.
Program predat în:
Engleză

Vezi 20 mai multe cursuri de la Royal Roads University »

Ultima actualizare November 13, 2018
Acest curs este Online şi campus combinate
Start Date
Sept. 24, 2019
Duration
13 - 24 luni
Part time
La zi
Price
33,460 CAD
Taxele de școlarizare sunt pentru întregul program: 33.460 $ (studenți internaționali), 27.010 $ (studenți interni).
Deadline
Iunie 24, 2019
24 Month Option | Blended Delivery
După locații
După dată
Start Date
Sept. 24, 2019
Termen limită de aplicare
Iunie 24, 2019
13 Month Option | Blended Delivery
Start Date
Sept. 24, 2019
Termen limită de aplicare
Iunie 24, 2019
24 Month Option | Blended Delivery

Sept. 24, 2019

Location
Termen limită de aplicare
Iunie 24, 2019
24 Month Option | Blended Delivery
End Date
Termen limită de aplicare
Iunie 24, 2019
13 Month Option | Blended Delivery
End Date

How we're different

Why Study at Royal Roads University

Why choose the Master of Arts in Global Leadership Program?

MA in Global Leadership