Master of Arts în predare (MAT) online

Generalități

Programul de descriere

Modelează viitorul. Schimba lumea.

Educația contează și tu o știi. Și acum, sunteți gata să deveniți un expert în domeniul dvs., să vă avansați cariera și să profitați de avantajele unui program MAT riguros care integrează certificarea profesorului cu o diplomă de master. Ceea ce faceți acum va modela viitorul. Începeți-vă pe drumul către schimbarea lumii.

sau masterul dvs. online de Arte în predare?

Districtele școlare au căutat de mult profesori educați în SPU atât pentru competența, cât și pentru caracterul lor. Mulți absolvenți au continuat să deschidă noi trasee în domeniul educației și chiar câștigă premiul de profesor al anului din statul Washington, o onoare acordată anual unui singur profesor remarcabil din Washington. Programul Master of Arts in Teaching (MAT) a fost creat pentru a integra certificarea profesorului cu o diplomă de masterat într-un program de doi ani pentru profesioniștii care lucrează. Printre alte beneficii, absolvenții programului își câștigă certificatul de profesor de rezidență la Washington, câștigă o plasare mai mare în programul de salarizare și devin echipați pentru a îndruma studenții de toate mediile și abilitățile pentru a atinge excelența. În plus, Școala de Educație a SPU oferă programe de predare alternativă pe un an, inclusiv AMAT și AMTMS.

Facultate realizată

Experții, facultățile îngrijitoare au dorința de a ajuta studenții să reușească. Facultatea este cunoscută pentru mentorarea studenților lor în timpul și după programele lor educaționale. Acești profesori modelează învățarea pe tot parcursul vieții prin activități științifice proprii, publicând frecvent și prezentând la conferințe profesionale.

Calitatea de membru AACU

Seattle Pacific este membru al Asociației Colegiilor și Universităților Americane și al Asociației Americane a Colegiilor pentru Educația Profesorilor. Programele de certificare SPU sunt aprobate de Consiliul pentru standarde pentru educatorii profesioniști din statul Washington. Școala de educație este, de asemenea, membră a Asociației colegiilor independente de arte liberale pentru educația profesorilor și are un capitol, Sigma Phi Upsilon, de la Chi Sigma Iota, o societate de onoare internațională care apreciază excelența academică și profesională în consiliere.

Accentul profund al caracterului

Construite pe o fundație de educație a caracterelor, programele postuniversitare de la SPU oferă educație de primă clasă prin prisma credinței și valorilor creștine. Elevii urmează cursuri de etică, iar problemele legate de caracter sunt integrate în curriculum.

Format flexibil

Conceput pentru profesioniștii care lucrează, acest program este complet online.

Absolvenți conectați

Absolvenții școlii de educație trec la cariere intenționate în școli și conducere la nivel de distict în toată țara. Când obțineți o diplomă absolventă de la Școala de Educație a SPU, vă alăturați unei comunități de absolvenți care rămân conectați.

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Do you want to become an educator with both the competence and the character to bring hope into the lives of students? Is it your goal to become a leader in making our schools work for all children, n ... Citeste mai mult

Do you want to become an educator with both the competence and the character to bring hope into the lives of students? Is it your goal to become a leader in making our schools work for all children, not just some children? Graduates of the School of Education at Seattle Pacific University are among today’s most sought-after educators, expertly prepared to meet the challenges of their field and serve their communities. Citește mai puţin