Citește Descrierea Oficială

Master of Arts în limba engleză

Programul Master of Arts online în limba engleză, oferit de Departamentul de limbă engleză, este același cu programul la fața locului cu un mod diferit de livrare (electronic vs. față în față). Cerințele pentru MA online vor fi aceleași ca și pentru studenții din campus. Procesul de aplicare este același. Studenții admiși MA pot lua cursuri fie online, fie față în față.

Prezentare generală a programului

Master of Arts în limba engleză este conceput pentru a oferi cunoștințe generale generale de literatură și de limbă, precum și cunoștințe de principii și tehnici de domeniu. Prin studiul dedicat și prin curriculumul nostru de Dezvoltare Profesională, îi ajutăm pe studenții noștri să dezvolte și să demonstreze abilități de comunicare esențiale. Elevii care caută Master of Arts în limba engleză trebuie să completeze 36 de ore semestru de studiu, inclusiv următoarele cerințe:

 • Două din cele trei cursuri de fundație (5340, Metode de cercetare, 5342, Metode critice, 5060, Istorie și teoria compunerii colegiului)
 • Un curs în literatura britanică
 • Un curs în literatura americană
 • Un curs în literatura comparativă
 • Un curs de dezvoltare profesională (Curriculum de dezvoltare profesională și un opțional 5390: Scriere pentru publicare)
 • Șase ore de teză sau două cursuri suplimentare plus un portofoliu
 • Limba străină sau un curs de instrumente / metode
 • Cursurile de literatură trebuie să acopere principalele genuri literare, poezie, drama și proză.
 • Concentrațiile particulare, cum ar fi istoria cărților, literatura comparativă, studiile filmului și mass-media, lingvistica sau literatura, justiția socială și mediul, sunt disponibile în cadrul departamentului și vor fi disponibile studenților online care caută o diplomă specializată, mai degrabă decât una generalistă. Nu intenționăm să oferim concentrarea în scris creativ online în acest moment.
 • Elevii nu sunt obligați să se înscrie într-un anumit număr de cursuri în fiecare semestru, astfel încât timpul de finalizare variază în funcție de individ.
 • Cursurile de semestru se aliniază cu Calendarul Academic al Universității Texas Tech.

Procesul de aplicare

1. Aplicați la Școala Universității Texas Tech University.

 • Finalizați aplicația de admitere la absolvent.
  • Taxa inițială de 60 USD sau 50 USD pentru fiecare aplicație ulterioară (inclusiv modificările datei de intrare, adăugarea / modificarea cererilor de program sau solicitările de readmisie).
  • Elevii care intenționează să urmeze o diplomă de master trebuie să depună examenul Graduate Records (GRE) scoruri la Graduate School. Scorurile trebuie să fie mai mici de cinci ani în momentul aplicării.
  • Studenții internaționali trebuie să prezinte, de asemenea, un test de limbă engleză ca limbă străină (TOEFL) la Scoala de absolvenți. Scorurile trebuie să fie mai mici de doi ani în momentul aplicării.

2. Solicitați o admitere la Departamentul de Engleză

3. Solicitați asistență financiară și / sau burse.

 • Ajutorul financiar este distribuit în baza unei înscrieri cu normă întreagă și a câtorva alte cerințe de eligibilitate. Orele înscrise la clasa a 12-a de clasă în semestrele de toamnă și de primăvară determină statutul de înscriere pentru semestru, iar ajutorul financiar este acordat în mod corespunzător. Participarea la o perioadă mai mică decât cea cu normă întreagă ar putea însemna reducerea ajutorului.

4. Verificați starea dvs. de admitere. Texas Tech University vă va notifica despre statutul de admitere prin actualizarea fișierului Aplicații din Raiderlink.

Cerințe de program

Departamentul de limba engleză analizează toate aplicațiile în mod holistic, evaluând fiecare aspect al dosarului de candidaturi. Solicitanții nu sunt excluși și nici nu sunt acceptați exclusiv pe baza scorurilor GRE, a GPA sau a oricărui alt factor cantitativ unic. Probabilitatea succesului în munca absolventă, după cum arată toate dovezile disponibile, este criteriul final pentru admitere.

Cu toate acestea, în medie, aplicațiile de succes pentru programul de masterat în limba engleză arată, de obicei, următoarele:

 • BA în limba engleză, sau un BA într-un domeniu conex, plus un minim de 12 ore de cursuri de licență avansate în limba engleză
 • 3.75 GPA în toate cursurile de limba engleză
 • Scorurile de 550 pe porțiunile verbale și cantitative ale examenului general GRE (156/146 în noul sistem) și un scor de 5,0 pe partea de scriere
Program predat în:
Engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Vezi 65 mai multe cursuri de la Texas Tech University Worldwide eLearning »

Ultima actualizare April 24, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date