Consolidați-vă vocea pentru o lume conectată digital

Programul de masterat online al Universității Americane de Studii Strategice vă învață să planificați campanii strategice, să realizați mesaje persuasive și să vizați în mod eficient diferite audiențe. Veți învăța să folosiți cele mai recente instrumente digitale și sociale pentru a vă asigura că mesajele dvs. au cel mai mare efect.

Veți angaja împreună cu colegii interni și internaționali prin activități de grup, mese rotunde și focus grupuri. Este un format personalizat pentru stilul de viață de astăzi, cu cursuri ușor digerabile care sunt accesibile oricând și pe orice dispozitiv.

Cu un Master în comunicare strategică, veți fi calificat pentru o carieră de comunicare care ar putea include locuri de muncă în comunicarea de afaceri, comunicare de marketing, comunicare politică, comunicare organizațională, comunicare în relațiile publice sau orice companie care are nevoie de scriitori puternici și de gânditori critici. Veți fi echipat pentru a face față unui mediu în continuă schimbare, cu o bază solidă în povestirea și o înțelegere clară a instrumentelor și a platformelor disponibile pentru mass-media de astăzi.

American University's Master's în comunicare strategică, oferit prin intermediul Școlii Americane de Comunicare, a fost numit printre primii cinci finaliști de program PR în Statele Unite ale Americii de către PRWeek pentru 2017. De asemenea, clasat pe locul 3 de către Colegiul Magazine ca cea mai bună școală pentru Relații Publice, Școala de comunicare oferă cel mai vechi program de acest fel din Washington, DC

Program predat în:
Engleză
American University Online

Vezi 12 mai multe cursuri de la American University Online »

Ultima actualizare October 8, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Duration
20 luni
Part time
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare