Comunicați pentru o cauză: Advocacy și Concentrația Impactului Social

Concentrați-vă pasiunea pentru schimbări sociale pozitive în tehnicile de comunicare care angajează și mobilizează publicul în acțiune. Concentrarea în domeniul Advocacy și Impactul Social în cadrul MA din Statele Unite ale Americii în comunicare strategică subliniază strategiile și tacticile de a crea schimbări la nivel individual, comunitar și public. Cursurile sprijină rezultatele carierei în diverse domenii, inclusiv politică, asistență medicală, probleme comunitare și sectorul nonprofit.


Curriculum Highlights

  • Creați și gestionați campanii de promovare și schimbare socială bazate pe principiile de bază ale mesageriei și pe tehnicile de cercetare a publicului
  • Aplicați teoriile social-științifice pentru a conduce strategii care realizează rezultatele dorite de schimbare a comportamentului
  • Master strategii și tactici media sociale
  • Învățați tehnici de advocacy și tehnici de organizare digitale de ultimă oră
  • Înțelegeți principiile juridice și etice care ghidează practica comunicării

Învățați să utilizați expertiza de comunicare pentru a face un impact social pozitiv și pentru a promova cauzele în care credeți în timp ce obțineți o înțelegere globală a teoriei, principiilor și aplicațiilor de comunicare. Cursurile sunt predate de aceeași facultate care a condus programul nostru de comunicare în campus din Washington, DC, un centru de dialog și politică socială, politică și acțiune. Elevii și absolvenții continuă tradiția realizărilor în comunicarea schimbării sociale, justiției și advocacy pentru care este cunoscută Școala de comunicare americană.


De ce universitatea americană?

  • Comoditatea online și flexibilitatea vă permit să continuați să lucrați și să vă completați masteratul în comunicare strategică în mai puțin de doi ani.
  • Aproximativ 96% dintre absolvenții de masterat ai Universității Americane de Comunicare Strategică sunt angajați sau continuă educația în termen de șase luni de la absolvire.
  • Școala Americană de Comunicare a Universității americane a numit un primist în topul programelor PR de PRWeek pentru 2017.
  • Clasat pe locul 3 de Colegiul Magazine ca cea mai bună școală pentru relații publice.
  • Americanul este clasat de US News
Program predat în:
Engleză
American University Online

Vezi 12 mai multe cursuri de la American University Online »

Ultima actualizare October 8, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Duration
20 luni
Part time
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare