Citește Descrierea Oficială

Alăturați-vă unui val de profesori care transformă educația în limba engleză și extinde impactul asupra sălilor și comunităților.

Cum engleza devine o limbă globală, profesorii TESOL trebuie să știe nu numai cum să învețe o limbă, ci și cum să-și pregătească elevii să participe mai mult într-o lume dinamică și în schimbare. Elevii au nevoie de profesori care se pot adapta nevoilor lor de învățare. Profesorii trebuie să se implice din ce în ce mai mult în discuțiile privind politica lingvistică și să privească dincolo de sala de clasă în comunitățile în care lucrează.

Un lider în TESOL de peste 50 de ani, SIT va oferi instruirea pentru a vă satisface nevoile de învățare ale elevilor dvs. și pentru a promova schimbările pozitive din cadrul comunităților. Veți învăța să vă gândiți profund la predare și învățare, folosind examinarea schimbărilor majore din domeniu (gândirea sistemelor, teoria haosului, abordarea ecologică, multilingvismul și plurilingvismul) pentru a vă analiza și interoga credințele. Cu acest fundal temeinic în teorie și practică, veți fi pregătiți să oferiți elevilor inteligenți și compasiune.

O abordare personalizată

Alăturați-vă unui laborator de învățare al colegilor de profesori. Prima resedinta de trei saptamani imbina cohorta de profesori experimentati intr-un grup strâns de colaborare, invatand din propria lor experienta si din experienta celorlalti in sala de clasa. Un consilier al facultății vă va îndruma în fiecare pas al restului primului an. Mentorul dvs. vă va urmări în clasă și vă va oferi feedback personalizat. Veți personaliza experiența dvs. de învățare prin alegerea uneia dintre cele patru domenii de specializare: formarea cadrelor didactice, pedagogia plurilingvistică, predarea refugiaților și a persoanelor strămutate sau predarea celor care învață.

Idei pe care le vei explora

În acest program extrem de practic, veți învăța teoria și modul de utilizare a acesteia. Veți folosi instrumentele testate și utilizați creativitatea proprie pentru a dezvolta noi instrumente care funcționează în clasă. Unele dintre subiectele cheie pe care le veți acoperi includ:

 • Factori personali, psihologici, socio-culturali, biologici și lingviști care influențează dezvoltarea limbajului
 • Dimensiunea interculturală și identitatea învățământului lingvistic și cultural
 • Multilingvismul, diversitatea lingvistică și culturală și pedagogiile plurilingvistice
 • Regularitățile, sensurile și sistemele de bază ale limbii care se concentrează pe fonologie, gramatică și lexiconul limbii engleze
 • Teoria care stă la baza predării "celor patru abilități" - citirea, scrierea, ascultarea și vorbirea - și cum să se proiecteze lecții de curs care dezvoltă și integrează învățarea în aceste abilități
 • O varietate de abordări pentru predarea limbilor străine, cum ar fi Calea Silentă și Învățarea Limbilor Comunitare
 • Cum să integrați experiențele de învățare și de predare din trecut și prezent într-o varietate de contexte
 • Cum se proiectează și se evaluează curriculum-ul

Cum functioneaza

Acest master inovatoare cu rezidență redusă în programul TESOL pentru profesori utilizează modelul SIT de succes de învățare și practică experiențială și reflectivă. În timpul primei ședințe de trei săptămâni, veți învăța cu și de la alți profesioniști din domeniul dumneavoastră de învățământ, deoarece sunteți instruiți în cele mai recente pedagogii și practici TESOL. Pe tot parcursul anului, pe măsură ce faceți cursuri online, veți aplica noua dvs. învățare în propria dvs. clasă. În timpul unui practicum supravegheat de trei zile, consilier facultate va vi SIT clasa dvs. pentru a furniza individualizat PIE practic.

În al doilea an al programului, treceți dincolo de sala de clasă pentru a înțelege modul în care predarea dvs. poate avea impact asupra comunității. Veți alege una dintre cele patru provocări emergente în domeniu - formarea cadrelor didactice, pedagogia plurilingvistică, predarea refugiaților și a persoanelor strămutate sau predarea celor tineri care studiază - ca domeniu de specializare. Bazându-vă pe munca dvs. în cursul anului precedent, veți dezvolta abilități în leadership și advocacy.

Academicienii

Cu curriculumul de experiență al SIT , veți învăța cum să puneți teoria în practică. În plus față de cursurile de bază, o gamă largă de opțiuni elective vă permit să vă concentrați asupra cursurilor care vă vor ajuta să vă îndepliniți obiectivele carierei.

Acest program cuprinde cursuri online, două sesiuni de vară de trei săptămâni pe campusul SIT din Vermont, o practică de predare interimară, o zonă de concentrare și un proiect profesional independent, pentru un total de 34 de credite.

Faza 1 cursuri (26 credite)

 • Fundații (1 credit, on-line)
 • Abordări la predarea limbilor secundare (3 credite, online și față în față)
 • Predarea celor patru abilități (3 credite, online)
 • Comunicări interculturale pentru profesori de limbi străine (3 credite, online și față în față)
 • Limba engleză aplicată (4 credite, online și față în față)
 • A doua limbă de achiziție (3 credite, on-line și față în față)
 • Curriculum Design și Evaluare (2 credite, online)
 • Interim-An de Practica de predare (6 credite de peste două semestre, on-line și față în față)
 • Conferința Sandanona (1 credit, față în față)

Faza 2 cursuri (8 credite)

 • Specializare Seminar (3 credite, online)
  • Pedagogia Plurilinguistică
  • Formarea cadrelor didactice și dezvoltarea profesorilor
  • Predarea refugiaților și a persoanelor strămutate
  • Predarea elevilor tineri
 • Proiect independent profesionist (5 credite, online)

Proiectul Independent Professional , sau teza, este componenta finală a acestui program. Pe lângă faptul că este o realizare personală semnificativă, proiectul ar trebui să fie de interes și valoare pentru alții în profesie și de calitate publicabilă.

Proiectele pot lua o varietate de formate, permițându-vă să vă concentrați asupra unui subiect care vă va fi de folos în dezvoltarea dvs. ca profesor de limbă străină:

 • O lucrare de cercetare academică
 • Un proiect de cercetare bazat pe clasă
 • Un proiect de dezvoltare a materialelor

Cerințe de diplomă

Acesta este un program de doi ani. Trebuie să finalizați programul, inclusiv proiectul Independent Professional (teză), în intervalul de doi ani. Dacă acest termen este ratat, puteți cere o prelungire.

Domenii de specializare

Acest program vă oferă o gamă de patru domenii de specializare pentru a vă concentra învățarea într-un mod care vă satisface cel mai bine obiectivele.

Alegeți unul dintre următoarele seminarii avansate:

Pedagogia Plurilinguistică

Într-o lume caracterizată printr-o mobilitate și o diversitate fără precedent, oamenii din țările dezvoltate și din țările în curs de dezvoltare se integrează din ce în ce mai mult în comunitățile profesionale, educaționale și de afaceri noi și în schimbare. Astfel, ei au nevoie de abilitățile de a comunica între diferitele diferențe lingvistice și culturale. În acest context, limba engleză joacă un rol-cheie ca lingua franca, văzută de unii ca fiind un instrument major de împuternicire, în timp ce ceilalți sunt văzuți ca un limbaj ucigaș.

Explorați modul în care pedagogia plurilinguistică diferă de celelalte în abordarea nevoilor cursanților. În acest seminar, veți învăța cum să:

 • Maximizați abilitarea cursanților în timp ce atenuați impactul negativ al limbii engleze în ecologia limbilor
 • Evaluați practicile și politicile lingvistice prin intermediul lentilelor de limbă ca o problemă, limbă ca drept și limbă ca resursă
 • Sărbătați diferențele și mutați sălile de clasă departe de ierarhia lingvistică și marginalizarea comunităților
 • Depășirea deficitelor create de ideologiile monolingve
 • Folosiți cunoștințele lingvistice și culturale ale profesorilor, studenților și comunităților
 • Modificați sistemele de evaluare pentru a încuraja o explorare plurilingvă a limbii

Formarea cadrelor didactice și dezvoltarea profesorilor

Acest seminar este destinat studenților TESOL cu o experiență minimă de doi ani de predare care au fost implicați în susținerea sau consilierea profesorilor (poate fără a fi instruiți să facă acest lucru) sau care speră să lucreze în viitor cu pregătirea cadrelor didactice. Obiectivul principal al cursului poate fi pregătirea preșcolară, formarea continuă a profesorilor sau o combinație, în funcție de formarea claselor. Seminarul se va concentra pe educația și formarea cadrelor didactice în contexte multiculturale și multilingve și va aborda formarea profesorilor și dezvoltarea cadrelor didactice în contexte complexe din punct de vedere cultural și lingvistic.

Seminarul se va referi la următoarele componente:

 • Diverse roluri ale dezvoltatorului de profesori, formator, educator, mentor
 • Sarcinile principale ale formării profesorilor
 • Diferite moduri de observare a profesorilor
 • Cum să oferiți feedback sensibil și eficient
 • Cum să înființezi și să susții un grup de dezvoltare a cadrelor didactice în școala ta
 • Aptitudini necesare în conducerea grupurilor de profesori

Veți dezvolta o revizuire a literaturii, veți identifica o problemă sau o problemă de abordat, veți crea un plan de instruire care să exemplifice convingerile dvs. despre educația / instruirea cadrelor didactice și să creați un plan de advocacy, inclusiv implementarea unei strategii de instruire / educare a cadrelor didactice la locul de muncă.

Predarea refugiaților și a persoanelor strămutate

Pe măsură ce crește numărul persoanelor strămutate, profesorii de limbi străine se găsesc din ce în ce mai des în slujba studenților aflați în diferite stadii de deplasare, repatriere și reinstalare. Profesorii trebuie să fie capabili să proiecteze programe care să abordeze temporar sau permanent nevoile unei populații strămutate. Elevii sunt adesea multilingvi și multiculturale, care necesită abilități culturale de negociere și mediere. De asemenea, adesea suferă de traume și de izolare. Aceste provocări pot ascunde mediile bogate ale studenților, agenții personale și resursele de învățare.

Veți crea o unitate de instruire sau un atelier de instruire axat pe o regiune sau un context. Deoarece cadrele didactice reprezintă o punte semnificativă între studenți și societatea și comunitatea mai mari, veți dezvolta un plan personal de advocacy pentru elevii și comunitățile dvs. de studenți. Dvs. și colegiul dvs. veți contribui la învățarea celuilalt prin schimbul săptămânal și prin predarea de la egal la egal. În acest seminar, vă veți îndrepta spre:

 • Cauze și experiențe de deplasare
 • Tipuri de programe și planuri de învățământ (de la intervenția în caz de criză până la reinstalare)
 • Relația dintre traume și învățare
 • Cele mai bune practici pentru predarea ESL comunităților strămutate, inclusiv instruirea în domeniul alfabetizării, sprijinul psiho-social în sala de clasă, programele de învățare online pentru studenții strămutate și trecerea studenților de la ESL la locul de muncă
 • Realitățile globale prezentate în cadrul briefului zilnic al refugiaților UNHCR
 • Principii participative care promovează experiențe educaționale optime

Elevii care nu învață în prezent în acest context vor fi obligați să-și tuteze informal (online sau în propria comunitate) pe parcursul cursului.

Predarea elevilor tineri

Întrucât țările din întreaga lume solicită instruirea în școli în limba engleză, cadrele didactice se găsesc în medii complexe multiculturale și multilingve complexe cu ministerele învățământului, administrațiilor școlare, părinților și studenților pentru a determina integrarea adecvată a limbilor - inclusiv limba maternă, limba engleză, sau limbile regionale - în instruirea școlară. Profesorii din aceste contexte trebuie să poată lucra eficient în cadrul diferitelor abordări filosofice ale educației, în timp ce promovează învățarea optimă pentru studenții lor.

În acest seminar, veți învăța să lucrați cu copiii din școlile publice și private, inclusiv învățământul bilingv / multilingv, CLIL, managementul clasei, dezvoltarea copilului și alfabetizarea timpurie. Veți explora, de asemenea, modele de parteneriate și advocacy comunitare și școlare, astfel încât să puteți înțelege și naviga prin politica lingvistică națională și proiectarea programelor pentru a satisface nevoile elevilor. Ca parte a seminarului, veți scrie o revistă de literatură, veți dezvolta un context și o vârstă pentru studiul dvs. și veți crea lecții practice de predare și un model de advocacy în acest context. Veți contribui și veți învăța de la alți membri ai cohortei dvs. în dialog peer-to-peer în jurul citirilor și alocărilor.

Criterii de admitere

Ne străduim să creăm un corp de student divers și experimentat pentru a îmbunătăți experiența de învățare atât în ​​interiorul cât și în afara sălii de clasă. Pentru a fi luate în considerare pentru admiterea în acest program, trebuie să îndepliniți următoarele criterii:

 • Diplomă de licență americană sau echivalent
 • Capacitatea de limba engleză demonstrat (consultați detaliile de mai jos)
 • Experiența interculturală
 • Abilitati excelente de comunicare
 • Capacitatea demonstrată de a folosi experiența ca sursă de învățare
 • Experiență sau familiaritate cu tehnologia instruirii, învățarea la distanță și / sau învățarea independentă
 • O înțelegere a structurii și a filozofiei programului
 • Experiența actuală în domeniul predării limbilor străine este de așteptat, dar experiența anterioară sau anticipată poate fi luată în considerare

Abilitatea de limba engleză

Solicitanții a căror limbă maternă nu este engleza și care nu au absolvit o instituție de limbă engleză într-o țară a cărei limbă oficială este engleza trebuie să prezinte scoruri de test pentru TOEFL (Testul de limbă engleză), IELTS System) sau PTE (Pearson Test of English). (Solicitanții pot accesa online gratuit testele TOEFL și IELTS).

 • Solicitanții care iau TOEFL trebuie să primească un scor minim de
  • 600 privind testul pe bază de hârtie (PBT)
  • 250 la testul pe calculator (CBT), sau
  • 100 pe internet iBT.
 • Solicitanții care iau IELTS trebuie să primească un scor de Band 7.0 sau mai mare.
 • Solicitanții care iau PTE trebuie să primească un scor minim de 68.

Aceste scoruri sunt considerate competența minimă necesară pentru realizarea muncii la nivel de absolvent. Scorurile trebuie să fie date în termen de doi ani de la data începerii programului dvs. academic la SIT .

Personalul nostru de admitere lucrează unul câte unul cu fiecare solicitant pentru a facilita o experiență de admitere foarte informată și multidimensională: sunteți încurajat să vorbiți cu facultate și personalul SIT și să aflați de la studenții și absolvenții actuali. Pe măsură ce vă familiarizați cu atributele unei educații SIT - bazată pe modelul de învățare experiențială și axată pe competențele de conducere și justiție socială în mediile interculturale - veți determina în ce mod vă poate ajuta SIT să vă atingeți obiectivele educaționale și de carieră.

SIT salută studenții din toate mediile economice. Elevii își finanțează în mod obișnuit gradul SIT printr-o varietate de surse, inclusiv împrumuturi federale și private, burse SIT și burse, burse din alte surse și fonduri personale și familiale. SIT Graduate Institute asistență financiară al SIT Graduate Institute oferă informații despre toate aspectele legate de finanțarea unui grad SIT .

Vă recomandăm să începeți procesul de solicitare a ajutorului financiar cât mai curând posibil, chiar înainte de a fi acceptat pentru admitere.

Alumni Cariere

Elevii din acest program continuă să lucreze în domeniu într-o varietate de domenii, incluzând birouri de studii în străinătate, ONG-uri, organizații non-profit și agenții guvernamentale. Aflați câteva dintre căile de carieră care vă pot fi deschise.

Rețeaua SIT TESOL este un instrument profesional eficient și dinamic, cu o acoperire globală. Absolvenții SIT TESOL lucrează în întreaga lume în universități, institute lingvistice, organizații nonprofit, agenții guvernamentale și sectorul privat. Mai mult de 3.000 de absolvenți au construit o reputație pe care vă puteți baza. Angajatorii caută profesori care au fost instruiți la SIT .

Programul pregătește profesioniștii care lucrează pentru a fi lideri în domeniul TESOL într-o varietate de capacități. Lista de mai jos oferă exemple de cariere diverse ale unora dintre absolvenții noștri:

 • Ofiter regional de limba engleza (RELO) din Asia, Departamentul de Stat al SUA
 • Instructor ESL, Colegiul Tehnic din Milwaukee, SUA
 • ESOL Profesor, Lone Star College-Kingwood, SUA
 • Președintele IATEFL
 • Președinte al TESOL
 • Director de Studii de Limba Engleza, New School
 • Șef de stat și ofițer șef de învățare, Colegiul Marlboro
 • Director, Centrul de limbă engleză americană, Maroc
 • Șeful achiziției de limbi străine și învățarea bazată pe proiecte, școala internațională MiSK, Riyadh
 • În calitate de secretar adjunct pentru carieră, educație tehnică și pentru adulți, Departamentul pentru Educație al SUA
 • Departamentul de Stat al SUA
 • Manager de formare TESOL, World Learning, Washington, DC
 • Fondator, Centro Espiral Mana, Centrul de pregătire și educare a cadrelor didactice, Costa Rica
 • Director de programe internaționale la WIDA
 • Limba engleza, Argentina
 • Profesor invitat, Coreea de Sud Advanced Institute of Science and Technology, Coreea de Sud
 • ESOL Profesor, Colegiul Dulwich, Suzhou, China
 • Profesor de limba engleză intensivă, Universitatea Kansai Gaidai, Japonia
 • Instructor ESL, Universitatea din Texas Austin, SUA
 • Limba engleză, Departamentul de Stat al Statelor Unite și Centrul Universității Georgetown pentru Educație Interculturală și Dezvoltare, Washington, DC, SUA
 • Profesor de engleză, școala universală americană, Kuweit
 • Programul MA TESOL, absolvent al Colegiului Marlboro
 • Specializarea de formare a limbilor la Corpul Pacii
Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la SIT Graduate Institute »

Ultima actualizare April 3, 2019
Acest curs este Online şi campus combinate
Start Date
Iulie 2019
Sept. 2019
Duration
2 anii
Part time
Price
26,760 USD
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Iulie 2019
End Date
Mai 31, 2021
Termen limită de aplicare

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Mai 31, 2021

Sept. 2019