Citește Descrierea Oficială

Master of Arts în Studii Interdisciplinare

Texas Tech University's Master of Arts în Studii Interdisciplinare este oferit de Graduate School. Studiile interdisciplinare de la Universitatea Texas Tech permit studenților absolvent libertatea de a proiecta un grad care integrează zone și cursuri de la colegii și programe de absolvent existente. Scopul acestei integrări permite studenților să creeze un program care să se potrivească cel mai bine intereselor și aspirațiilor lor de carieră, care nu ar putea fi definite într-o limită disciplinară tradițională.

Prezentare generală a programului

Master Online de Arte în Studii Interdisciplinare este un program de gradul destinat pentru studenții care doresc să continue de învățământ la nivel de absolvent, dar nu caută de formare specializate concentrat într-o zonă tradițională majore. Acest program nu este un substitut pentru o diplomă de master tradițional; mai degrabă, este destinat elevilor cu interese mai largi în mai multe domenii sau pentru cei ale căror scopuri de carieră nu se potrivesc pe deplin cu o singură unitate sau departament academic identificabil. Se pune accentul pe dezvoltarea intelectuală și culturală continuă într-o societate în continuă schimbare, în care noi interese de carieră se pot extinde pe mai multe specializări tradiționale.

Procesul de aplicare

Deși nu există un termen limită de înscriere, studenții potențiali sunt încurajați să depună toate materialele cu cel puțin trei luni înainte de înscrierea inițială proiectată.

1. Aplicați la Universitatea Texas Tech ca fie un student de prima dată sau un transfer de licență.

  • Taxa de înscriere este de 75 USD pentru studenții din SUA și 125 USD pentru solicitanții internaționali.
  • În plus față de aplicație, va trebui să trimiteți scoruri ACT sau SAT și o transcriere oficială de liceu cu rang de clasă.

2. Solicitați asistență financiară și / sau burse.

  • Ajutorul financiar este distribuit în baza unei înscrieri cu normă întreagă și a câtorva alte cerințe de eligibilitate. Orele înscrise la clasa a 12-a de clasă în semestrele de toamnă și de primăvară determină statutul de înscriere pentru semestru, iar ajutorul financiar este acordat în mod corespunzător. Participarea la o perioadă mai mică decât cea cu normă întreagă ar putea însemna reducerea ajutorului.

3. Completați un chestionar departamental care indică alegerile dvs. pentru trei domenii de studiu și trimiteți chestionarul la Școala Universitară.

  • După trimiterea chestionarului departamental, elevii trebuie să contacteze coordonatorul de studii interdisciplinare sau consilierul academic care va lucra cu aceștia pentru a discuta domeniul lor de studiu ales și pentru a naviga în procesul de aplicare.

4. După acceptare, veți fi desemnat un consultant pentru a asigura progresul continuu spre obținerea diplomei. Dacă primiți o scrisoare de respingere, există posibilitatea de a depune o cerere de reevaluare dacă performanța se îmbunătățește.

  • Texas Tech University vă va notifica despre starea aplicației prin actualizarea fișierului Aplicații din Raiderlink.

Cerințe de program

Preconditie: Diploma de licenta

  • 12 ore de la orice domeniu, în cadrul a cel puțin două colegii diferite
  • Pentru opțiunea de non-teza de 36 de ore, studenții pot alege examenul de masterat, un stagiu, un raport de proiect sau portofoliul drept componenta completă finală a programului lor.
  • Teza de opțiune necesită 24 ore de cursuri de absolvent plus 6 ore de teză.
Program predat în:
Engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Vezi 65 mai multe cursuri de la Texas Tech University Worldwide eLearning »

Ultima actualizare April 24, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date