Obțineți o viziune strategică a HR pentru a ajuta oamenii și organizațiile să reușească

Pregătiți-vă pentru un rol cheie organizațional ca expert în resurse umane cu MA Online din Managementul resurselor umane. Curriculum aliniat la Societatea Profesioniștilor în Resurse Umane (SHRM), acest program încorporează cele mai recente expertize și cele mai bune practici pentru locul de muncă orientat spre viitor, orientat strategic spre viitor. În plus, este livrat printr-o platformă de învățare iPad care vă ține angajată cu cursurile, profesorii și colegii de clasă în mișcare.

  • Cursul final vă pregătește pentru examenele de certificare profesionale în domeniul resurselor umane (PHR) sau la examenele de certificare profesionale în domeniul resurselor umane (SPHR).
  • Obțineți cunoștințe aprofundate în domenii specifice ale resurselor umane, precum și principii de conducere a conducerii.
  • Dezvoltați o perspectivă organizațională cuprinzătoare pentru a ajuta la îndrumarea unei organizații în momentele de schimbare și pentru a identifica obiectivele pe termen scurt și lung.
  • Aflați de la membrii facultății cu experiență practică în carieră care integrează exemple puternice din domeniu în sala de clasă.

Programul include, de asemenea, electives de management general, făcându-l o alternativă mai orientată spre oameni la un MBA cu o concentrare a resurselor umane.

Dacă doriți să aflați mai multe despre programul de masterat online al Sf. Maria în programul de management al resurselor umane, completați formularul pentru a solicita mai multe informații.

Program predat în:
Engleză

Vezi 11 mai multe cursuri de la Saint Mary's University of Minnesota Online »

Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
Price
535 USD
pe oră de credit.
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă