Master of Arts în Educație: Predarea online și învățare

Generalități

Programul de descriere

Este dreptul de educație pentru tine?

Încercați constant să vă perfecționați personal și profesional? Îți place să îi ajuți și să îi înveți pe alții într-o varietate de subiecte diferite? Cu un master în educație de la USF Sarasota-Manatee, puteți obține pregătirea de care aveți nevoie pentru a face un schimb de carieră sau pentru a deține locul de muncă potrivit pentru dvs. Acest program este conceput pentru profesionistul care caută mai multe instruiri și oportunități pentru avansarea în carieră în educație.

Acest program de grad selectiv are o concentrare în predarea și învățarea online care oferă o flexibilitate maximă pentru profesioniștii care jonglează la cerințele stilului lor de viață ocupat.

Concentrația de predare și învățare online oferă instrucțiuni online eficiente în domeniul inovator, în creștere rapidă, al învățării online. Cursurile includ competențe specifice și măsuri de calitate care asigură reușita stăpânirea instrucțiunilor online.

Informații despre program

MA în educație este un program de grad selectiv conceput pentru persoanele cu o diplomă de licență și care încearcă să își avanseze cariera într-un rol educațional în mediul de afaceri, non-profit și educațional. Este potrivit pentru profesioniștii care lucrează, deoarece orele sunt online. Acest program de studiu nu duce la certificarea de stat sau la licență; prin urmare, studenții care doresc certificarea de predare ar trebui să ia în considerare Programul Master of Arts in Teaching (MAT).

Secvența interdisciplinară de cursuri permite studenților să individualizeze planul de studiu în concordanță cu punctele forte ale programului și obiectivele personale ale carierei. Sunt incluse abilitățile de cercetare și strategiile de îmbunătățire a educației.

Cerințe de admitere

 • Diplomă de licență de la o universitate acreditată regional cu o scară de 3.00 (4.00) sau mai bună GPA în cursurile de divizie superioară; sau
 • Ați obținut o diplomă de absolvire cu un GPA 3,50 de la o instituție acreditată regional.
 • O declarație personală (300-500 de cuvinte) care precizează un scop educațional sau profesional pentru urmărirea acestui grad de absolvire. Deoarece acesta este un program selectiv absolvent, declarația personală va fi revizuită îndeaproape în procesul decizional.
 • Un CV curent

Notă: studenții cu un nivel superior de licență cu un GPA sub 3.00 pot fi în continuare eligibili pentru admitere dacă iau GRE și obțin un punctaj combinat 1000 (scară veche) sau 300 punctaj combinat (scară nouă).

Solicitanții internaționali

 • Toți candidații a căror limbă maternă este alta decât engleza sau care au obținut o diplomă de la o instituție din afara Statelor Unite trebuie să îndeplinească cerințele Universității în ceea ce privește admiterea internațională a absolvenților (de exemplu, scoruri TOEFL, etc.). Pe lângă aceste cerințe universitare, candidații la Școala de Învățământ trebuie să ofere următoarele:
  • O evaluare externă, de la curs, a gradului străin de către o agenție externă aprobată și bazată pe transcrieri oficiale cu calcule cumulate și de nivel superior GPA;
  • Un număr de securitate socială în programe de licență care necesită educație practică sau clinică;
  • Alte informații cerute de programul de interes, (de exemplu, scoruri la examenul de absolvire, etc.).

Cariere viitoare

Un masterat în educație la USF Sarasota-Manatee vă pune pe drumul către o carieră minunată într-o varietate de domenii diferite. Concentrația de predare și învățare online vă va pregăti să fiți în vârful predării într-un mediu online.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

At USF Sarasota-Manatee, we believe a personalized approach to learning makes all the difference. When you join our community, you’re more than just another student. Our focus is on you every step of ... Citeste mai mult

At USF Sarasota-Manatee, we believe a personalized approach to learning makes all the difference. When you join our community, you’re more than just another student. Our focus is on you every step of the way: your discoveries, your growth, your dreams. Citește mai puţin