Învață să conduci programe educaționale internaționale fără a-ți părăsi slujba.

Deveniți un avocat politic eficient și administrator de programe calificat printr-o combinație atent proiectată de instruire facultate, practică individuală, analiză și experiență. Formatul nostru cu rezidență redusă vă permite să finalizați cea mai mare parte a cursurilor online, astfel încât să puteți rămâne în slujbă și în comunitate.

Printr-un model de învățare experiențială, veți dezvolta expertiza în consultanță, managementul schimburilor, educație comunitară și managementul programelor nonprofit și de voluntariat. Veți examina fundamentele istorice, teoretice și sociale ale domeniului educației internaționale; să proiecteze o varietate de programe educaționale și să dezvolte și să desfășoare proiecte de cercetare pe teren.

Acest program vă oferă, de asemenea, o oportunitate de a explora interesele și de a dezvolta abilități legate de consiliere, managementul schimburilor, educația non-formală și comunitară, managementul programelor de voluntariat, administrarea predării limbilor străine, transformarea conflictelor, dezvoltarea educației internaționale și educația în domeniul justiției sociale.

Până la sfârșitul programului, veți fi pregătit să conduceți un program de oriunde de la o școală tradițională la o organizație nonprofit la o tabără de refugiați sau un adăpost fără adăpost, în SUA sau în străinătate.

Nu există timp mai bun decât acum.

Astăzi, schimbul internațional și înțelegerea interculturală sunt mai importante decât oricând. Educatorii internaționali răspund efectelor crescânde ale globalizării prin egalizarea oportunităților și experiențelor educaționale pentru diverse populații, încurajând înțelegerea mai profundă și mai nuanțată a problemelor legate de justiția socială, promovând înțelegerea interculturală și interacțiunea și internaționalizând programele și instituțiile.

Indiferent dacă promovați înțelegerea internațională prin schimburi de cetățeni și călătorii educaționale responsabile din punct de vedere social într-o organizație nonprofit sau profit, efectuați evaluarea nevoilor, monitorizați și evaluați programele educaționale, coordonați programele de mobilitate în străinătate, ajutați elevii internaționali să se aclimatizeze cu noua lor comunitate consilierea unei universități ca parte a unei echipe de guvernământ, veți face o diferență în viața studenților și a comunităților, la domiciliu și în străinătate.

Elemente de diplomă

Cursuri pe campus, două sesiuni în iunie (1-2 săptămâni în fiecare sesiune)

 • Anul I: Primele două săptămâni din iunie
 • Al doilea an: a doua săptămână din iunie

Cursuri online și practici de reflecție (restul anului)

 • 10 până la 15 ore de cursuri online pe săptămână, plus o practică reflectivă legată de experiența dvs. profesională (orele efective sunt mai mari pentru prima dată)

Capstone și prezentarea

 • Lucrare finală și prezentare în campus

Academicienii

Cu curriculumul de experiență al SIT , veți învăța cum să puneți teoria în practică. În plus față de cursurile de bază, o gamă largă de opțiuni elective vă permit să vă concentrați asupra cursurilor care vă vor ajuta să vă îndepliniți obiectivele carierei.

Programul cuprinde în principal cursuri on-line cu cursuri rezidențiale limitate, practici reflectorizante ale muncii dvs. profesionale în curs de desfășurare, precum și o hârtie finală și prezentare, pentru un total de 37 de credite. În timp ce trebuie să îndepliniți mai multe cerințe de grad, aveți oportunități de a personaliza învățarea în funcție de interesele dvs.

Core Cursuri (19 credite)
Vi se cere să finalizați între 10 și 15 ore de muncă în fiecare săptămână. Cesiunile includ, de obicei, lecturi, lucrări electronice de grup, postări electronice, lucrări și proiecte. Prin componenta de cursuri, veți dobândi cunoștințe teoretice critice și noi competențe profesionale. Sunt necesare următoarele cursuri:

 • Fundații în servicii interculturale, leadership și management - 4 credite
 • Ancheta practician - 3 credite
 • Teoria, practica și politica educației internaționale - 3 credite
 • Planificarea și proiectarea programului de învățământ internațional - 3 credite
 • Concepte avansate în educația internațională - 6 credite

Electives (minimum 2 credite)
Puteți îndeplini cerințele elective ale programului în mai multe moduri, inclusiv prin selectarea cursurilor SIT oferite, urmărirea unui studiu independent sau luarea unui curs la o instituție locală și transferarea creditului către SIT . Rețineți că, în ultima situație, cursul trebuie să fie la nivel de absolvent și instituția trebuie să fie acreditată.

Practica reflexivă (15 credite)
Practica reflectorizantă este o abordare structurată pentru a aplica învățarea de la cursuri la activitatea profesională în desfășurare. Veți primi un curs de credit pentru a documenta integrarea cunoștințelor și abilităților dumneavoastră într-un context profesional în timp ce rămân angajat cu facultate și alți studenți.

Capstone Paper and Seminar (1 credit)
Veți demonstra, evalua și sintetiza învățarea dvs. prin pregătirea unui proiect capstone și participarea la un seminar capstone o săptămână deținut de mai multe ori în fiecare an pe campusul SIT din Vermont. Cercetarea și scrierea hârtiei capstone vă duce în profunzime în ciclul de învățare experiențială, unde veți explora sensul experienței dumneavoastră practice de reflecție, veți integra teoria și practica într-o prezentare scrisă și orală și veți aduce o contribuție în domeniul educației internaționale.

Cerințe de diplomă

Aveți cinci ani de la intrarea în program pentru a îndeplini toate cerințele de grad. Dacă nu îndepliniți toate cerințele de grad (inclusiv cerința privind limba și competența în domeniul culturii) în termen de cinci ani de la data intrării dvs., veți fi retras din program. Dacă aveți circumstanțe atenuante, trebuie să vă adresați decanului programului pentru o prelungire.

Practica reflexivă

Piatra de temelie a acestui program este practica reflexivă. Acest lucru vă permite să aplicați învățarea de la cursurile dvs. SIT în lumea reală a locului de muncă, îmbogățind experiența dvs. de învățare.

Puneți-vă abilitățile în curs de dezvoltare pentru a le folosi în timpul practicii reflexive, îndrumată de facultate, la locul de muncă actual sau la o practică de plasare.

În timpul fazei cursurilor online, veți desfășura o practică reflectivă în timp ce sunteți angajat în activități profesionale în domeniul educației internaționale. În această perioadă, veți rămâne angajați cu cadre didactice și alți studenți și veți primi cursuri de credit pentru documentarea integrării cunoștințelor și abilităților dumneavoastră.

Criterii de admitere

Ne străduim să creăm un corp de student divers și experimentat pentru a îmbunătăți experiența de învățare atât în interiorul, cât și în afara sălii de clasă.

Pentru a fi luată în considerare pentru admiterea la programul de rezidență redusă în programul de învățământ internațional, un solicitant trebuie să aibă următoarele:

 • US diplomă de licență sau un echivalent care demonstrează capacitatea academică
 • Capacitatea de limba engleză demonstrat (consultați detaliile de mai jos)
 • Experiență interculturală și profesională
 • Capacitatea demonstrată de a folosi experiența ca sursă de învățare
 • Experiență și familiaritate cu tehnologia instruirii, învățarea la distanță și / sau învățarea independentă
 • Experiența actuală în domeniul educației internaționale este de așteptat, dar experiența anterioară sau anticipată poate fi luată în considerare

Abilitatea de limba engleză

Solicitanții a căror limbă maternă nu este limba engleză și care nu au absolvit o instituție de limbă engleză într-o țară a cărei limbă oficială este engleza prezintă scoruri de testare pentru TOEFL (Testul limbii engleze ca limbă străină), IELTS (Sistemul internațional de testare a limbii engleze ) sau PTE (Pearson Test of English). (Solicitanții pot accesa online gratuit testele TOEFL și IELTS).

 • Solicitanții care iau TOEFL trebuie să primească un scor minim de
  • 600 privind testul pe bază de hârtie (PBT)
  • 250 la testul pe calculator (CBT), sau
  • 100 pe internet iBT.
 • Solicitanții care iau IELTS trebuie să primească un scor de Band 7.0 sau mai mare.
 • Solicitanții care iau PTE trebuie să primească un scor minim de 68.

Aceste scoruri sunt considerate competența minimă necesară pentru realizarea muncii la nivel de absolvent. Scorurile trebuie să fie date în termen de doi ani de la data începerii programului dvs. academic la SIT .

Personalul nostru de admitere lucrează unul câte unul cu fiecare solicitant pentru a facilita o experiență de admitere foarte informată și multidimensională: solicitanții sunt încurajați să vorbească cu facultatea și personalul SIT și să audă studenților și absolvenții actuali. În timp ce solicitanții se familiarizează cu atributele unei educații SIT - bazate pe modelul de învățare experiențială și axate pe competențele de conducere și justiție socială în medii interculturale - ele determină ele însele în ce mod SIT poate ajuta să își îndeplinească obiectivele educaționale și de carieră.

SIT salută studenții din toate mediile economice. Elevii își finanțează în mod obișnuit gradul SIT printr-o varietate de surse, inclusiv împrumuturi federale și private, burse SIT și burse, burse din alte surse, fonduri personale și familiale. SIT Graduate Institute asistență financiară al SIT Graduate Institute oferă informații despre toate aspectele legate de finanțarea unui grad SIT .

SIT este capabil de a procesa împrumuturi federale și de a promova împrumuturi PLUS pentru studenții din rezidența redusă MA în programul de educație internațională. Vă recomandăm să începeți procesul de solicitare a ajutorului financiar cât mai curând posibil, chiar înainte de a fi acceptat pentru admitere.

Alumni Cariere

Elevii din acest program continuă să lucreze în domeniu într-o varietate de domenii, incluzând birouri de studii în străinătate, ONG-uri, organizații non-profit și agenții guvernamentale. Aflați câteva dintre căile de carieră care vă pot fi deschise.

scrisoare de recomandare

Sunt un absolvent mândru, deoarece SIT mi-a dat fundamentul și rețeaua academică și practică care mi-au propulsat cariera înainte. Sunt acum candidat la doctorat la Universitatea din Minnesota în domeniul educației comparative și internaționale de dezvoltare și servesc drept director adjunct al studiilor internaționale

- Kenneth Yanes, director adjunct, studii internaționale

Programul pregătește profesioniști pentru:

 • Recomandați studenții internaționali
 • Proiectați și conduceți programe interculturale
 • Coordonează și gestionează proiectele, resursele și personalul
 • Dezvoltarea de cursuri și module de instruire pe teme legate de educația internațională

Elevii de la SIT rezidenta scazuta MA în programul de învățământ internațional câștiga abilitățile de care au nevoie pentru a avansa în cariera lor. Absolvenții sunt pregătiți pentru posturi de directori de studii în străinătate sau de servicii internaționale studențești, coordonatori de programe lingvistice, formatori, specialiști în educație comunitară, designeri de programe, coordonatori internaționali de studenți sau recrutorii internaționali de studenți. Absolvenții lucrează în birouri de studii în străinătate, ONG-uri, organizații nonprofit și agenții guvernamentale, precum și în alte locuri.

SIT a fost lider în domeniul educației internaționale de peste 80 de ani.
Prin intermediul programului SIT cu rezidență redusă în programul de învățământ internațional, studenții au acces la rețeaua de programe educaționale și de schimburi internaționale și la practicieni ai World Learning.

Pozițiile deținute de absolvenții programului educațional internațional includ:

 • Consultant în străinătate
 • Director al serviciilor internaționale de studenți
 • Specialist în educația ambasadelor americane
 • Programator de programe
 • Responsabil de dezvoltare rurală
 • Recruiter internațional pentru studenți
 • Schimb manager de programe
 • Educator comunitar
 • Admitere director
 • Consultant
 • Director de programe ESL
 • Manager de parteneriat internațional
 • Manager de program de absolvire a liceului
Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la SIT Graduate Institute »

Ultima actualizare April 3, 2019
Acest curs este Online & Campus Combinate
Duration
2 anii
Part time
Price
43,500 USD