Master in Ingineria Sistemelor Științice Online

Generalități

Programul de descriere

Dezvoltați capacitatea de a proiecta și gestiona sisteme și proiecte mari cu un master online de știință în inginerie sistematică (MSSE) la Universitatea de Stat din California, Dominguez Hills (CSUDH).

Programul MSSE de la CSUDH oferă studenților cele mai noi, abilități de ultimă oră și metode de proiectare pentru realizarea și gestionarea sistemelor complexe, interdependente, necesare dezvoltării și menținerii produselor și sistemelor de astăzi în medii în schimbare rapidă. Acestea includ Ingineria sistemelor bazate pe model, Arhitectura sistemelor, Ingineria sistemelor și sistemele complexe și rezistente. Teoria echilibrării curriculum-ului cu proiecte practice și studii de caz, permițând elevilor să înțeleagă și să implementeze modelele aplicabile pentru îmbunătățirea și completarea activităților de inginerie a sistemelor de-a lungul ciclului de viață al unui proiect.

Ingineria sistemelor este un proces holistic interdisciplinar esențial pentru proiectarea, integrarea și gestionarea sistemelor complexe pentru a maximiza calitatea și siguranța sistemului. Disciplina la cerere ridicată are un salariu mediu, la nivel de intrare, de 92.000 dolari, iar numărul de profesioniști este prevăzut să crească cu 27% la nivel național și cu 42% în California între 2014 și 2024. Inginerii de sisteme își încep de obicei cariera în inginerie, știință fizică. sau poziții de calcul și nu numai că au profunzime în domeniul lor principal, dar și dezvoltă abilități și „gândirea sistemelor” care le permite să rezolve probleme care transcend limitele disciplinare.

Programul MSSE CSUDH se bazează pe studii de caz, metodologii și instrumente din mai multe industrii inginerești, oferind profesioniștilor cu experiență, precum și celor noi pe domeniu, expunerea la studii reale de caz în domeniul ingineriei sistemelor. Studenții accesează studii de caz contextualizate în industriile lor și își completează gradul cu un proiect culminant care îi pregătește pentru proiecte complexe, din viața reală.

Studenții vor învăța cum să aplice cunoștințele și tehnicile de inginerie a sistemelor la probleme din industria auto, aviația comercială, apărarea, comunicațiile electronice și industriile spațiale. Aceștia vor afla importanța implementării Ingineriei sistemelor bazate pe model în dezvoltarea sistemelor complexe, interdependente, care pot fi alcătuite dintr-o combinație de moștenire și noi componente.

Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Centrally located in the South Bay and the heart of Los Angeles, CSU Dominguez Hills is a diverse, welcoming community of learners and educators collaborating to change lives and communities for the b ... Citeste mai mult

Centrally located in the South Bay and the heart of Los Angeles, CSU Dominguez Hills is a diverse, welcoming community of learners and educators collaborating to change lives and communities for the better. Through our strong and relevant academic programs, dedicated faculty mentors, supportive staff, attractive campus, and student amenities, CSUDH is committed to connecting our students to an affordable, high-quality, and transformative education. CSUDH provides our communities with a vital resource for talent, knowledge, skills, and leadership needed to thrive today and tomorrow. Citește mai puţin