Dual Master of Business Administration-Maestru al Administrației Sănătății

MBA-MHA combină programele de învățământ ale Universității din Scranton cu AACSB-acreditate MBA și CAHME-acreditate MHA. Acest program de gradul dublu combină o înțelegere globală a funcțiilor de afaceri cu operațiunile și sistemele specifice pentru asistență medicală, rezultând în expertiza pentru a gestiona cu succes partea de afaceri a industriei. Elevii învață să echilibreze realitățile de afaceri, cum ar fi limitarea costurilor, cu necesitatea de a oferi îngrijiri de calitate și rezultate pozitive ale pacientului.

Programul poate fi finalizat în mai puțin timp și cu mai puține credite decât luând ambele programe separat: Completarea oră de credit total pentru acest program de gradul dual online este de 65 de credite, o economie de 13 - 18 credite, și poate fi finalizat în aproximativ două și jumătate ani când au fost luați cu normă întreagă. Cerințele includ o componentă de teren, care poate fi finalizată într-o locație convenabilă studenților.

Cursurile sunt aliniate cu modelul de competență elaborat de Alianța pentru Leadership în domeniul sănătății (HLA), oferind rezultate în leadership, cunoștințe și abilități de afaceri, comunicare și managementul relațiilor și cunoașterea mediului medical.

Unul dintre cele mai mari și mai rapid dezvoltate sectoare ale economiei americane, afacerile administrației medicale au devenit extrem de complexe. Industria are nevoie de profesioniști cu abilități de afaceri și de administrare a asistenței medicale, care să gestioneze și să conducă organizațiile, birourile și departamentele în mod eficient și eficient.

Pe langa asistenta medicala, absolventii pot gasi locuri de munca in domenii conexe, cum ar fi asigurari, consultanta in management, si agentiile de stat si federale. Posibilitățile de muncă variază de la roluri superioare la funcții executive, cum ar fi CEO, COO, director executiv, administrator de spital sau consultant în domeniul sănătății.

Program predat în:
Engleză

Vezi 13 mai multe cursuri de la The University of Scranton Online »

Ultima actualizare April 16, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Duration
30 luni
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019