Master dual în marketing strategic

Generalități

Programul de descriere

Acest Master Dual în Marketing Strategic este furnizat de London School of Business & Finance (LSBF). Este un program unic care are ca rezultat 2 premii distincte de la 2 instituții europene. Masterul este o diplomă axată pe carieră, acordată de Universitatea Telematică Internațională UNINETTUNO, iar Master of Science este acordată de Geneva Business School ca recunoaștere a competenței dvs. tehnice în marketing.

Cu livrarea cursului prin intermediul platformei avansate de învățare online, veți avea acces la tutoriale video HD, o bibliotecă de resurse de cercetare, rețele de studenți profesioniști și de la egal la egal și suport pentru studenți, toate la îndemână, non-stop. Și cu opțiunea unei taxe pe termen lung, puteți să vă câștigați diplomele în numai 18 luni.

Durata și taxele

Programul Dual Master in Marketing Strategic este livrat prin intermediul platformei noastre accesibile online, astfel încât aveți libertatea de a alege programul dvs. de studiu. Înțelegem că studenții noștri sunt ocupați, deoarece 74% dintre studenții noștri lucrează cu normă întreagă, iar 84% sunt în funcții de conducere și de conducere. Cu perioade de studiu flexibile cuprinse între 18 și 36 de luni și patru aporturi pe an în ianuarie, aprilie, iulie și octombrie, studiați când este cel mai convenabil pentru dvs.

Programul Dual Master in Marketing Strategic este oferit la o rată competitivă de 8.000 de lire sterline, dar planul nostru flexibil de plată a studenților vă permite să plătiți în rate pe măsură ce studiați.

Conținutul cursului

Modulele includ:

Management strategic de marketing

 • Dezvoltați abilități la nivel de conducere în proiectarea și implementarea campaniilor de marketing, precum și o direcționare eficientă a audienței și selectarea canalelor media. În timpul acestui modul, veți dobândi o înțelegere a importanței funcțiilor de marketing distincte, va implica critic și va evalua rolul marketingului din perspectiva managementului și veți evalua indicatorii cheie de performanță pentru a diagnostica cu precizie problemele.

Comportamentul și cercetarea consumatorilor

 • Elaborarea și îmbunătățirea strategiilor de marketing prin analizarea și evaluarea comportamentului consumatorilor. Obțineți o apreciere și înțelegere a psihologiei consumatorilor pentru a evalua modelele de pe piața mondială.

Comunicații de marketing integrate de cercetare

 • Obțineți o apreciere critică a rolului strategic al comunicării în marketingul de succes. Analizați avantajele și dezavantajele principalelor concepte de comunicare de marketing și evaluați strategiile de comunicare de marketing utilizate de organizații în contexte diferite.
Alegeți una dintre cele patru specializări ale noastre:
 • Marketing global
 • Marketing digital și social media
 • Managementul vânzărilor
 • Managementul mărcii de lux

Rezultatele învățării

Acest program este conceput pentru a oferi studenților cu abilități de carieră în:

 • Dezvoltarea și evaluarea strategiei de marketing.
 • Înțelegerea comportamentului consumatorului și dezvoltarea eficientă a mesajelor.
 • Strategii de comunicare de marketing și dezvoltare de mesaje.
 • Rezolvarea problemelor complexe de marketing prin aplicarea cunoștințelor faptice și teoretice
 • Stăpânirea unei varietăți de abordări și strategii de management de marketing.

Cerințe de intrare

O diplomă de licență din Marea Britanie, sau echivalentul său academic, în orice materie. Dacă nu sunteți nativ vorbitor de limba engleză, trebuie să furnizați dovada nivelului de engleză adecvat, de exemplu, un scor IELTS de 5,5 în toate benzile, o diplomă de licență finalizată în engleză sau experiență de muncă într-un mediu de limbă engleză.

Cariere viitoare

Acest program vă pregătește pentru o posibilă carieră ca:

 • coordonator de marketing
 • Analist de piață
 • Manager de proiect
 • Șeful comunicării integrate
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

For over 16 years London School of Business & Finance has delivered career-focused degrees and professional qualifications to dedicated learners across the globe. Our campuses in Europe, Asia, an ... Citeste mai mult

For over 16 years London School of Business & Finance has delivered career-focused degrees and professional qualifications to dedicated learners across the globe. Our campuses in Europe, Asia, and North America offer high-quality education for our growing global network of more than 55,000 students from over 150 countries. Citește mai puţin
Marea Britanie online