Citește Descrierea Oficială

Programul MA, Educație Tehnologie: Leadership este destinat profesorilor licențiați, care doresc o carieră în favoarea unui specialist în tehnologie, a unui director de tehnologie sau a unui antrenor de tehnologie. Programul pregătește profesorii-lideri cu competențele necesare pentru a îmbunătăți calitatea și eficacitatea programelor de instruire la nivel de departament, școală sau district. Pe măsură ce elevii dezvoltă abilități care sunt aliniate la standardele educaționale naționale și la indicatorii de performanță, așa cum au stabilit Societatea Internațională pentru Tehnologia Educației (ISTE-C, 2012), ei dezvoltă și evaluează impactul experiențelor de învățare bazate pe tehnologie. Master of Arts în Tehnologia Educațională permite fiecărui elev să se califice pentru aprobarea specialiștilor de tehnologie pentru statul Illinois prin dreptul la finalizarea cu succes a programului.

Concordia- MSC online din Statele Unite ale Americii în Design și Tehnologie de instrucțiuni este clasat pe locul nouă în SUA de către OnlineColleges.net. Concordia-Chicago este singura universitate din Illinois și una dintre cele câteva din Midwest care primește un clasament OnlineColleges.net în acest domeniu de studiu.

Curriculum

* STUDENȚI INTERNAȚIONALI: În afară de programa de bază de programe, enumerate mai jos, studenții internaționali care frecventează cursuri direct față în campusul CUC sunt obligați să participe la Seminarul în Învățământul Superior, un curs de 3 credite.

Tehnologia de integrare în curriculum

Acest curs este o introducere în practica disciplinată de integrare a tehnologiei în predare și învățare. Oferă o imagine de ansamblu a tehnologiilor de instruire actuale și a strategiilor de design bazate pe teorie pentru utilizarea eficientă a acestor tehnologii.

Tehnologia educației Hardware și software

Planificarea, configurarea și întreținerea sistemelor informatice / tehnologice, inclusiv a rețelelor de bază, pentru laboratoarele școlare, grupurile de clasă și alte aranjamente de instruire adecvate. Accentul principal este pus pe școlile K-12.

Utilizarea tehnologiei pentru a construi comunitățile de învățare

Examinarea și evaluarea utilizării tehnologiilor în proiectarea și construirea comunităților de învățare și dezvoltarea comunicațiilor și angajamentului.

Literația vizuală în sala de clasă

Concepte pedagogice și strategii de proiectare care stau la baza utilizării unui curriculum bogat în imagine pentru a spori instruirea. Examinarea și evaluarea utilizării instrumentelor și tehnicilor tehnologiei vizuale pentru a construi competențe vizuale și pentru a răspunde obiectivelor de învățare.

Tehnologie pentru luarea eficientă a deciziilor în predare și învățare

Examinarea procesului de luare a deciziilor și rolul tehnologiei în susținerea luării deciziilor bazate pe date pentru a spori predarea și învățarea.

Tehnologii emergente, învățare profesională și evaluare

O prezentare generală a tehnologiilor inovatoare actuale și emergente în predare și învățare. Teorii și abilități necesare pentru a proiecta și implementa oportunități de învățare profesionale în lumina nevoilor actuale și emergente de predare / învățare / tehnologie. Examinarea unui cadru de evaluare pentru evaluarea eficienței intervențiilor și programelor tehnologice.

Tehnologia educației Leadership

Teoriile și practicile de leadership pentru a îmbunătăți practica profesională și pentru a exprima conducerea în comunitate prin promovarea utilizării resurselor digitale pentru a îmbunătăți învățarea elevilor.

Fundamente teoretice, etice și practice ale tehnologiei educaționale

Studiul bazelor teoretice, istorice, contemporane și etice ale tehnologiilor educaționale. Dezbate problemele sociale și etice care înconjoară tehnologiile integrate, deoarece sunt proiectate și implementate într-un mediu academic. Examinează modul în care tehnologia este încorporată în cadrul politicilor și practicilor în curriculum și instruire.

Cercetarea în domeniul educației

Acest curs se concentrează pe înțelegerea cercetării educaționale. Accentul va fi pus pe interpretarea cercetării și dezvoltarea abilităților de cercetare de bază pentru îmbunătățirea școlii.

Capstone Experience

Proiect aplicat în tehnologia educațională

Capstone curs în programul de tehnologie educațională.

Este necesară o piatră de cap de master pentru toți candidații la masterat de arte. Acest proiect culminant evidențiază stăpânirea conținutului candidatului pe tot parcursul studiilor sale. Piesele tradiționale sunt în mod tradițional un rezumat al lucrărilor care demonstrează o creștere globală și înțelegeri specifice ale standardelor profesionale. Capstone funcționează ca o evaluare bazată pe performanță și promovează practica reflectorizantă. De asemenea, demonstrează competența profesioniștilor în integrarea tehnologiei și capacitatea sa de a interpreta teoria în practică.

Lungime program

30 credite *, 24 de luni

Notă:

  • Recrutare internă (on-campus și online)
  • Recrutare internațională (numai online)
Program predat în:
Engleză

Vezi 32 mai multe cursuri de la Concordia University Chicago - Online Degree Programs »

Ultima actualizare October 17, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Aug. 2019
Duration
24 luni
La zi
Deadline
Contactează şcoala
International Students. August 23, 2018 Domestic Students.
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
International Students. August 23, 2018 Domestic Students.

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
International Students. August 23, 2018 Domestic Students.
End Date