Citește Descrierea Oficială

Curriculum-ul din cadrul conducerii de sănătate este conceput pentru a pregăti studenții pentru poziții de conducere în industria de asistență medicală. Studenții studiază conducerea și administrația, resursele umane, politica publică, epidemiologia, legea și etica în contextul asistenței medicale. Principalele politici, principii și practici ale administrației și conducerii asistenței medicale sunt explorate în contextul dezvoltării personale și profesionale.

Concordia University Chicago Master of Arts în programul de studii de leadership se bazează pe convingerea că liderii trebuie să învețe să conducă schimbarea, astfel încât serviciile și livrabilele să fie livrate eficient, etic și eficient unei populații din ce în ce mai diverse, în contextul unei economii în schimbare și în rapidă dezvoltare tehnologii. Programul de absolvent al studiilor de leadership se concentrează pe nevoile practicanților prin corelarea teoriei cu cele mai bune practici de conducere.

Abilitățile de conducere pe care le obțin studenții în timp ce urmăresc un master în conducere sunt transferabile în toate tipurile de organizații - private, profit, nonprofit și publice. Curriculumul de conducere Concordia-Chicago a fost dezvoltat pentru a pregăti elevii să conducă schimbările organizaționale și inovațiile, gestionând totodată provocările schimbării continue și ale concurenței globale.

Elevii care urmăresc conducerea lor în conducere pot lucra sau doresc să urmeze o carieră, cum ar fi ofițeri de informații, planificatori strategici, manageri de proiect, directori de vânzări, ofițeri militari, administratori de spitale și lideri religioși. Masterul de arte Concordia-Chicago în studiile de leadership este conceput pentru persoanele cu toate tipurile de medii și interese, indiferent dacă lucrează sau doresc să lucreze în guvern, nonprofit, profit, asistență medicală, învățământ superior, militar și servicii umane la la nivel local, regional, național sau global.


Caracteristicile principale ale unui lider

În timp ce salariile variază în funcție de industrie, experiență și locație geografică, următoarele calități sunt abilități esențiale de leadership relevante și necesare pentru toate organizațiile. MA în conducere la Concordia University Chicago este programul în care puteți dobândi sau îmbunătăți abilitățile de conducere și manageriale, cu accent special pe comunicare, rezolvarea problemelor și luarea deciziilor.

Abilități de comunicare. Directorii de top trebuie să poată comunica în mod clar și convingător. Ei trebuie să discute în mod efectiv problemele și să negocieze cu alții, subordonații direcți și să explice politicile și deciziile lor celor din cadrul și din afara organizației.

Abilități de luare a deciziilor. Directorii de top au nevoie de abilități de luare a deciziilor atunci când elaborează politici și gestionează o organizație. Ei trebuie să evalueze diferitele opțiuni și să aleagă cel mai bun mod de acțiune, adesea zilnic.

Abilități de conducere. Directorii de top trebuie să poată conduce o organizație de succes prin coordonarea politicilor, a oamenilor și a resurselor.

Calitati administrative. Directorii de top trebuie să organizeze și să dirijeze operațiunile unei organizații. De exemplu, trebuie să gestioneze planurile de afaceri, angajații și bugetele.

Abilități de rezolvare a problemelor. Directorii de top au nevoie de abilități de rezolvare a problemelor după identificarea problemelor din cadrul unei organizații. Ei trebuie să fie capabili să recunoască deficiențele și să realizeze în mod eficient soluții.


Biroul de Statistică a Muncii, Departamentul Muncii al SUA, Manualul de Perspective Ocupaționale, Ediția 2012-13, Topul Executivului.


De ce să continuați un masterat în leadership?

Esti o poza mare sau o persoana orientata spre detalii? Peisajul organizațional este unul care este global, orientat spre schimbare și ritm rapid. Liderii trebuie să fie gânditori, inovatori, sensibili, flexibili și capabili să se adapteze cerințelor și așteptărilor părților interesate.

În timp ce un MBA vă va pregăti pentru a gestiona, un MA în conducere vă va pregăti să conducă. Organizațiile au nevoie de lideri care înțeleg că tipul de conducere de sus în jos trebuie să dea curs unei metode organice și fluide de a conduce alții. Veți ieși cu încredere că știți că puteți conduce cu o viziune strategică.

Centrul central al programului se concentrează pe teoria conducerii și oferă specializări în managementul cunoașterii, serviciile de sănătate, conducerea slujitorilor, conducerea învățământului superior și conducerea organizațională. Concordia University Studenții conducerii Chicago fac parte dintr-o comunitate de învățare la nivel mondial a indivizilor și absolvă cu setul de instrumente de leadership esențial care conține comunicarea, rezolvarea problemelor, gândirea critică, cercetarea și analiza și abilitățile oamenilor.


Curriculum

* STUDENȚI INTERNAȚIONALI: În afară de programa de bază de programe, enumerate mai jos, studenții internaționali care frecventează cursuri direct față în campusul CUC sunt obligați să participe la Seminarul în Învățământul Superior, un curs de 3 credite.


Curriculum-ul din cadrul conducerii de sănătate este conceput pentru a pregăti studenții pentru poziții de conducere în industria de asistență medicală. Studenții studiază conducerea și administrația, resursele umane, politica publică, epidemiologia, legea și etica în contextul asistenței medicale. Principalele politici, principii și practici ale administrației și conducerii asistenței medicale sunt explorate în contextul dezvoltării personale și profesionale.


Cursuri de bază

Leadership și excelență

Privire de ansamblu asupra teoriilor conducerii și conceptelor de conducere, sistemelor și perspectivelor organizaționale, performanței și eficacității organizaționale și conceptelor și strategiilor organizației de învățare.

Conducerea și planificarea strategică

Cursul este conceput pentru a pregăti elevii cu diverse perspective, cadre, abilități și instrumente pentru a realiza o strategie eficientă în cadrul organizațiilor bazate pe misiuni. Subiectele includ organizații eficiente bazate pe misiuni, rolul conducerii strategice, instrumente pentru dezvoltarea și evaluarea angajamentului strategic, preocupările părților interesate și oportunități de inițiere a inițiativelor de schimbare și de planificare strategică.

Conducerea etică și socială

Examinați și explorați dilemele etice ale conducerii, contextul și fundamentele alegerii morale, implicațiile morale ale deciziilor și ramificațiile alegerilor liderilor. Provocări etice și criterii de luare a deciziilor, administrare și responsabilitate socială într-o epocă de responsabilitate organizațională sporită și transparență.

Introducere în cercetare

Acest curs examinează principiile și procesele de fundamentare ale cercetării sociale și comportamentale aplicate în diferite discipline. Acest curs este conceput pentru a permite studenților să dobândească atât o înțelegere de bază și abilități în metodele generale de cercetare. Concret, cursul pregătește studenții să fie consumatori critici ai cercetării și să fie un participant activ la generarea și implementarea cunoștințelor de cercetare.


Cursuri de specializare

Sisteme de îngrijire medicală I

O imagine de ansamblu asupra sistemelor de asistență medicală care se concentrează pe rolul valorilor, evaluarea stării de sănătate și analiza nevoilor, accesul și utilizarea serviciilor, oferta, cererea și distribuția resurselor de sănătate, analiza costurilor și cheltuielilor pentru sănătate.

Sisteme de sănătate II

Examinarea finanțării publice și private a serviciilor de sănătate, calitatea evaluării îngrijirii, controlul calității și costurilor îngrijirii, autoreglementarea profesională și conformitatea, abordările de conducere și administrare și reglementările guvernamentale și reforma sistemului.

Leading People in Organizatii de ingrijire a sanatatii

Cunoștințe și abilități pentru înțelegerea și conducerea eficientă a persoanelor din organizațiile de asistență medicală (resurse umane). Strategii de abordare a culturii, diversității, echipelor, instruirii încrucișate, problemelor virtuale. Cerințe preliminare: HAL 6100 și HAL 6150

Considerații juridice și etice în domeniul sănătății

Examinarea principalelor probleme juridice întâlnite în industria de asistență medicală. Subiectele sunt principiile răspunderii, negocierilor contractuale, aspecte juridice ale eticii medicale, accesul la îngrijirile medicale incluse și protocolul legislativ, de reglementare și de conformitate.

Sănătate Finanțe și economie

Probleme legate de finanțarea sănătății, în special deoarece acestea au impact asupra administrării asistenței medicale, politicii de sănătate, formării politicilor și sănătății populației. Sunt prezentate considerentele microeconomice și macroeconomice.

Politica publică în domeniul sănătății

Probleme legate de Politica Statelor Unite în domeniul Sănătății Publice și alocarea resurselor. Luarea în considerare a finanțării și a politicii de sănătate publică la nivel local, național, regional și național. Examinarea politicii de sănătate privind educația și promovarea sănătății, serviciile medicale și practica.


Capstone Experience

Leadership Capstone

Acest curs servește o experiență culminantă în care studenții sunt așteptați să aplice cunoștințele și perspectivele dobândite din experiența lor de curs absolvent. Cursul este conceput pentru a oferi o experiență finală în care studenții demonstrează stăpânirea conținutului și permit o oportunitate de închidere și conexiune între cursuri. Scopul acestui curs este de a facilita integrarea și sinteza conținutului prin gândirea critică; este, de asemenea, un punct de cotitură pentru elev, de la educație la practică profesională.


Lungime program

33 credite *, 24 de luni

Program predat în:
Engleză

Vezi 32 mai multe cursuri de la Concordia University Chicago - Online Degree Programs »

Ultima actualizare October 12, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Ian. 2020
Duration
24 luni
La zi
Deadline
Contactează şcoala
International Students deadline. January 9th, 2019: Domestic Students deadline.
După locații
După dată
Start Date
Ian. 2020
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
International Students deadline. January 9th, 2019: Domestic Students deadline.

Ian. 2020

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
International Students deadline. January 9th, 2019: Domestic Students deadline.
End Date