Despre

Gradul MAE este conceput special pentru educatorii care doresc să își asume roluri de conducere în cadrul și dincolo de clasă, dar care nu sunt interesați să obțină o aprobare administrativă. Se caracterizează prin prelegeri, citiri de text, discuții și proiecte, cu accent pe reflecție și scriere. Cursurile includ studii de predare, conducere, cercetare, curriculum / instruire, metodologie, bune practici, îmbunătățirea școlii, utilizarea tehnologiei și proiectul de închidere a maestrului. Cursurile îndeplinesc cerințele pentru reînnoirea certificatului de profesor. Un total de 40 de ore de credit semestru sunt necesare pentru finalizarea programului.

Ce puteți face cu acest grad

Master of Arts în Educație gradul pregătește lideri de educație pentru clasă, precum și poziții de educație comunitate pe tot globul. Absolvenții noștri sunt:

• mentorii profesorilor

• coordonatori de instruire

• coordonatori de tehnologie

• instructori ai colegiilor comunității

• formatori în forțele militare, de poliție și de prevenire a incendiilor

Pozițiile din domeniile conexe includ:

• formatori de tehnologie

• directorii de curriculum

• manageri de resurse umane

• manageri de afaceri / lideri

• manageri și specialiști în domeniul formării și al relațiilor de muncă

• arhiviști și tehnicieni ai muzeelor

Curriculum

Master of Arts în Educație (MAE), gradul necesită 20 de ore de credit de cursuri necesare și 20 de ore de credit de cursuri elective, (elevii pot urma una dintre avizele sau certificatele oferite prin intermediul programului) pentru un total de 40 de ore de credit. În timp ce solicitanții trebuie să fie activi într-o formă de învățământ, nu este necesar un certificat de predare pentru admitere. Studenții potențiali trebuie să se adreseze prin pagina University of Illinois Springfield pornire University of Illinois Springfield .

Pentru a fi eligibil pentru admiterea pe deplin, un student trebuie să fi absolvit o diplomă de licență cu o medie de punct de punct de 3,0 sau mai bine la o scară de 4.0. Un student poate fi admis în mod condiționat, în cazul în care GPA este între 2,50 și 3,0. Admiterea condiționată înseamnă că studentul trebuie să obțină un GPA de 3,0 sau mai bine în primele opt ore de lucru la curs. În cazul în care un student obține AAP obligatoriu în primele opt ore, el sau ea va fi pe deplin admis. Creditul de transfer este evaluat pe baza cursului cu coordonatorul online și aprobat de către președintele Departamentului de Leadership Educațional (EDL).

Prezentare generală a absolvenților

Avizare

Consultarea MAE este efectuată de coordonatorul MAE, în consultare cu președintele departamentului. Consilierea inițială trebuie terminată până la sfârșitul primului semestru al studenților. Coordonatorul MAE îi ajută pe student să își planifice programul de studii, iar un consilier academic oferă asistență pe parcursul / cursurile academice ale elevului și oferă consiliere în carieră.

Clasificarea politicii

Un grad de absolvire într-un curs MAE este considerat a fi B sau mai sus. O notă de eșec este dată pentru muncă sub acest nivel. Un grad maxim de opt ore de grade C (2.0) este aplicabil gradului (notele C sau inferioare nu sunt acceptate), cu condiția ca la momentul absolvirii să se atingă un GPA minim de 3,0 și o cerere de Student aprobată să fie înregistrată Oficiul de înregistrare și înregistrări.

Cerințe de diplomă

Există patru cerințe de bază pentru domeniul MAE:

Cerințele de admitere

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la University of Illinois Springfield »

Acest curs este Online
Duration
40 ore
Part time
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date