Un MBA care funcționează pentru dvs.

Utilizați puterea datelor mari pentru a influența strategia în organizația dvs. cu un MBA online cu Data Analytics de la Universitatea Nottingham Trent.

În această zi și vârstă, avem mai mult acces la date decât oricând. Provocarea constă în a ști ce să facem cu ea. Studiile au arătat că unul din trei lideri de afaceri nu știe cum să-și transforme datele într-o inteligență semnificativă, potrivit lui The Four V's of Big Data. Online MBA cu date Analytics de la AACSB și EQUIS acreditat Nottingham Business School la Nottingham Trent University (NTU) este conceput pentru a vă ajuta să deblocați că abilitatea.

Există cantități masive de informații disponibile pentru întreprinderi de astăzi, ducând la nevoia de profesioniști cu experiență pentru a le analiza în mod eficient. Perspectivele obținute din date pot conduce la o mai mare eficiență organizațională și succes și vă vor ajuta să vă asigurați viitorul în date mari.

Online MBA cu Data Analytics vă va oferi o înțelegere a întregului ciclu de viață al datelor importante: captarea, organizarea, analiza, tragerea concluziilor și acționarea pentru a obține un efect de levier sau un avantaj competitiv, oferindu-vă un set extrem de râvnit de competențe care vor fi extrem de atractive angajatorilor potențiali.


Privire de ansamblu asupra curs

Cu instrumente interactive interactive, cadre didactice recunoscute și un curriculum riguros, Online MBA cu Data Analytics oferă o opțiune de curs convenabilă și flexibilă pentru profesioniști ocupați. Prin intermediul modulelor online, veți acoperi o gamă largă de subiecte de management de bază, alături de module de analiză specializate de date, cu expunerea la lectori, vorbitori de limbă engleză și studenți dintr-o serie de sectoare industriale. De asemenea, veți participa periodic la simulări de afaceri și proiecte de studii de caz, ajutându-vă să înțelegeți provocările legate de gestionarea unei organizații în vârstă de date mari.


MBA online cu Data Analytics vă poate ajuta:

  • să înțeleagă importanța analizei datelor în afaceri de astăzi
  • utilizați date importante pentru a atrage planuri de a conduce afacerile înainte
  • abordarea problemelor contemporane, a teoriilor și a cadrelor conceptuale utilizate pentru a ghida managementul
  • aplicați experiența dvs. în contextul unor medii organizaționale complexe
  • să obțină valoare comercială din domeniul științei datelor și să obțină o înțelegere profundă a abordărilor statistice pentru analiza datelor

Până la sfârșitul MBA-ului online cu Data Analytics, veți dobândi un set de abilități practice și transferabile, care vă vor face poziția unică pentru a conduce succesul viitor al organizației dvs.


"Cursul mi-a dat o perspectivă cu totul nouă asupra muncii în general, fiind capabilă să înțeleg diferite realități și cum pot fi aplicate acestea chiar și în cele mai mici lucruri pe care le fac în fiecare zi".

Maria Agius (Malta), Online MBA cu Data Analytics


Învățare online flexibilă și angajată

Universitatea Nottingham Trent (NTU) dezvoltă în mod continuu modalități inovatoare de a aduce cursurile noastre la viață într-un mediu virtual de învățare. Cursurile noastre online de 100% sunt concepute pentru a vă scufunda în material pentru a vă face să vă simțiți ca și cum ați fi în clasă. MBA Online cu curs de date Analytics oferă o modalitate flexibilă și angajarea de a învăța fără a trebui să pici pe campus.

Pentru mai multe informații, completați formularul de solicitare de pe această pagină.


Cerințe de intrare

  • Un minim de 2,1 grade sau o calificare echivalentă.
  • Un minim de trei ani de experiență de muncă profesională de supraveghere.
  • O scrisoare de recomandare.
  • O declarație de intenție.

Studenți internaționali: IELTS sau TOEFL.


Începeți călătoria dvs. cu NTU astăzi.

Program predat în:
  • Engleză
Nottingham Trent University Online

Vezi 4 mai multe cursuri de la Nottingham Trent University Online »

Ultima actualizare Decembrie 6, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Ian 2020
Duration
30 luni
Part time
Price
15,900 GBP
Taxele sunt pentru intrarea în ianuarie 2018 și mai 2018 și nu vor crește, atâta timp cât studiile sunt finalizate în termen de 3 ani de la înscriere.
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date