Master Online Informatică de Afaceri

Generalități

Programul de descriere

Mai multă responsabilitate și succes în lucrarea cu programul Master!

Cursul online de Master of Business Informatics oferă abilitățile necesare pentru a dezvolta soluții dintr-o perspectivă strategică, antreprenorială și prin utilizarea de dovezi științifice. Programul de grad se pregătește, de asemenea, pentru a lucra ca consultant sau antreprenor în industria IT. Programul de gradare deschide ușa pentru servicii mai înalte.

Domeniul principal de aplicare al absolvenților de masterat într-o gamă largă de domenii de aplicare este proiectarea și gestionarea procesului de dezvoltare organizațională, dezvoltare de software, implementare, funcționare și management al sistemelor pentru proiectele IT relevante. Informatica de afaceri este responsabilă pentru dezvoltarea arhitecturii sistemelor informatice moderne.

Gradul: Master of Science (M.Sc.)

În urma dvs. de succes de învățare on-line la distanță de afaceri Informatică, universitatea respectivă te premiază Master of Science (M.Sc.).

curs de studiu

Marea majoritate a studiilor tale are loc online. Învățați cu modulele de studiu supravegheate și împreună cu alți elevi de pe platforma noastră online de învățare.

Evenimentele de prezență sunt voluntare și se desfășoară în zilele de vineri și sâmbătă. Examenele pot fi luate în toate locațiile universităților care oferă.

Prin acest model puteți organiza în mod optim studiul cu activitatea dvs. profesională, alte obligații sau obligațiuni la locul de reședință.

Cursul este modular. Cursurile individuale sunt completate cu un examen (în prezență). Pentru un curs de succes, Punctele de Credit (CPS) vor fi acordate conform ECTS (European Credit Transfer System). În total, sunt necesare 90 de CPS pentru gradul de masterat.

perioada de studiu

2 ani studii extra-ocupaționale online sau ritm individual de învățare.

locații de studiu

Puteți finaliza acest program de masterat la două universități de stat partenere:

  • Universitatea de Științe Aplicate Kiel
  • Universitatea Ostfalia Wolfenbüttel

Pentru mai multe informații despre locația studiului și despre formularele de candidatură, faceți clic pe universitatea de științe aplicate.

cheltuieli

Costurile pentru Master Business Informatics se ridică la 7.680, - EUR, plătibile în 24 de rate lunare de 320, - EUR.

În plus, există taxele semestrului respective ale universităților care oferă servicii, precum și costurile pentru utilizarea internetului și cheltuielile de călătorie pentru participarea la fazele de participare.

curriculum

1.Semester

Raport privind studiul

Director de curs video

Fancy un studiu de degustare?

Utilizați acum posibilitatea de a obține un curs gratuit și noncommittal de studiu! Veți învăța cum să studiați online, să faceți o primă analiză în viața elevilor online și să întrebați toate întrebările.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

oncampus gibt Ihnen die Möglichkeit an ausgewählten staatlichen Fachhochschulen berufsbegleitende Online-Fernstudiengänge und Online-Weiterbildungskurse zu belegen. Wir sind eine 100%ige Tochter der F ... Citeste mai mult

oncampus gibt Ihnen die Möglichkeit an ausgewählten staatlichen Fachhochschulen berufsbegleitende Online-Fernstudiengänge und Online-Weiterbildungskurse zu belegen. Wir sind eine 100%ige Tochter der Fachhochschule Lübeck und haben uns in über 15 Jahren Firmengeschichte zu einem der europäischen Megaprovider im E-Learning entwickelt. Citește mai puţin