Master Online în Managementul Cercetării Clinice

Generalități

Programul de descriere

Progresați-vă în carieră în domeniul asistenței medicale și al asistenței medicale pentru a deveni manager de cercetare clinică cu un masterat în managementul cercetării clinice online. Stăpâniți abilitățile necesare pentru a supraveghea și analiza studiile clinice și cercetarea.

Ce este managementul cercetării clinice?

Managementul cercetării clinice este un domeniu nou, în creștere, al profesioniștilor din domeniul medical care dirijează și efectuează studii clinice pentru noi produse medicale. Universitatea online de stat din Arizona, master în știință, în managementul cercetării clinice, pregătește studenții pentru cariere în agenții guvernamentale și de reglementare, instituții de îngrijire a sănătății, instituții academice și organizații de cercetare naționale sau internaționale.

Deveniți manager de cercetare clinică

Cu rolul managerilor de cercetare clinică în expansiune rapidă, programul de masterat în cercetare clinică adoptă o abordare transdisciplinară în furnizarea unei educații puternice în practicile comerciale și fiscale de desfășurare a cercetării clinice. Acest program de absolvent investighează, de asemenea, aspectele etice și de reglementare ale cercetării și managementului general al studiilor clinice de medicamente, biologice și medicale. În acest program de master, sunteți încurajați să inovați și să dezvoltați abilități antreprenoriale pentru a conduce eforturile de cercetare clinică.

Începeți în cercetarea clinică

Programul online de management al cercetării clinice al MS este conceput pentru a fi flexibil și favorabil elevului adult. Este disponibil un studiu cu jumătate de normă. Obțineți experiență de management clinic la sfârșitul programului prin finalizarea proiectului de cercetare clinică necesară.

Această diplomă absolventă de management al cercetării clinice este prima diplomă absolventă de cercetare clinică care primește acreditarea de la Comisia de acreditare a programelor de educație pentru sănătate aliate. CAAHEP este cel mai mare acreditat programatic din domeniul științelor sănătății și este recunoscut de Consiliul pentru acreditarea învățământului superior din SUA și la nivel internațional.

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The modern health care industry needs professionals who can deliver care both in the hospital and to patients throughout the community. That’s why our graduates receive hands-on experience in state-of ... Citeste mai mult

The modern health care industry needs professionals who can deliver care both in the hospital and to patients throughout the community. That’s why our graduates receive hands-on experience in state-of-the-art simulation environments, develop innovative solutions with cross-disciplinary partners, and perform research alongside nationally recognized faculty. Our graduates receive more than a top-tier education. They receive the training needed for the next generation of health care careers. Citește mai puţin