Master Online în Educație

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Există o mare discrepanță în standardele educaționale atât la nivel național, cât și la nivel internațional, însă angajamentul de a oferi cele mai bune oportunități rămâne puternic. Universitatea din Glasgow recunoaște nevoia de cadre didactice de calitate, iar educația lor on-line este dedicată dezvoltării tale în viitorul lider în curriculum. Ei fac acest lucru cu un accent puternic pe cercetare și la nivel înalt de predare de la facultatea lor de experți și, ca urmare, Școala de Educație sunt clasate pe locul întâi în Marea Britanie (The Times Good University Guide 2018).

Alegeți calea proprie

Acest program oferă trei Pathways specialitate , permițându-vă să vă adaptați studiile la experiențele dvs. unice și obiectivele carierei. Alegeți din perspective psihologice și internaționale în educația adulților; evaluare și pedagogie; inclusive și educație specială. Fiecare dintre aceste opțiuni este adaptată pentru a vă oferi abilitățile necesare pentru o carieră de succes în educație și pentru a ajuta la modelarea minții de mâine.

Află mai multe

Expert de predare

Fiind cea mai bine cotată universitate a Grupului Russell pentru predare , învățarea face parte din ADN-ul Universității din Glasgow. Învățând la școala lor de învățământ, veți învăța de la lectori în fruntea cercetării educaționale, cum ar fi dr. Jennifer Farrar, a cărui lucrare curentă privind alfabetizarea critică în sala de clasă determină schimbarea politicii.

Dar nu luați doar cuvântul pentru asta, Școala de Educație a Universității din Glasgow este clasată pe locul întâi în Marea Britanie pentru satisfacția studenților atât în Ghidul universitar complet (2020), cât și în NSS (2014, 2015, 2016) .

Află mai multe

100% online, învățare interactivă

Învățarea online înseamnă că nu trebuie să vă sacrificați cariera actuală în scopul de a urmări unul nou. Universitatea din Glasgow Online de formare MSc va va oferi de predare-conducere din industrie și de cercetare de ultimă oră, fără a fi nevoie să pici pe campus. Veți putea accesa resursele interactive de oriunde și în orice moment; acestea includ instrumente video, audio, interactive în timp real, zone de discuții și multe altele.

Mai mult, odată ce ați început programul, ei nu vă vor lăsa la îndemână. Ei vor fi întotdeauna la îndemână pentru a vă ajuta, până la absolvire.

Află mai multe

Cerințe de intrare

  • 2: 1 sau echivalent dintr-o instituție recunoscută sau o calificare profesională relevantă (de exemplu, PGCE)
  • Studenții internaționali: solicitanții trebuie să aibă un scor IELTS de 6,5, cu cel puțin 6,0 în orice bandă.

Lumea schimbătoarelor de bun venit: alătură-te nouă și fă-ți amprenta

Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.

106529_MScinEducation.jpg

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Our online programmes allow you to study for a University of Glasgow postgraduate degree from anywhere in the world. The University of Glasgow offers a range of online postgraduate programmes and shor ... Citeste mai mult

Our online programmes allow you to study for a University of Glasgow postgraduate degree from anywhere in the world. The University of Glasgow offers a range of online postgraduate programmes and short courses as well as free MOOCs (massive online open courses). We offer online distance learning programmes across an ever-expanding range of subject areas. Our online postgraduate programmes involve the same level of work as our on-campus programmes, and the qualification you get is of equal value. All you need to study for our online programmes is a computer and internet connection. Citește mai puţin