Master Online în Economia Sănătății și Farmacoeconomie

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Învățat cu exactitate în limba engleză, Master Online în Economia Sănătății și Farmacoeconomie la UPF Barcelona School of Management se va adresa economiei și managementului serviciilor de sănătate și farmaceutice și vă va oferi în același timp abilitățile necesare pentru a gestiona profesional serviciile de sănătate și servicii farmaceutice a oricărei administrații, organizații sau agenții de asigurări de sănătate, publice sau private. Acest grad oficial a fost evaluat și aprobat de Agenția de Calitate pentru Sistemul Universitar din Catalonia, AQU Catalonia (reglementată de Ministerul Educației) și este recunoscută în țările din Spațiul European al Învățământului Superior (EHEA). Diploma eliberată de instituția noastră poate fi legalizată prin intermediul Ministerului Educației pentru a fi recunoscută într-o țară străină (Convenția de la Haga, Convenția Andrés Bello, printre altele).

În plus, acest program este recunoscut de EdUniversal Ranking drept cea mai bună diplomă de master în Spania în domeniul "Managementului Sănătății" și una dintre cele mai bune din lume. În clasamentul publicat în aprilie 2017, programul a urcat pe un loc, ajungând pe poziția a 28-a în întreaga lume . Datorită domeniului larg al acestei categorii, se poate observa că în domeniul Economiei Sănătății, acest program ocupă locul 4 în lume.

Alături de o mare parte a studenților internaționali, de Master Online în Economie și Farmacoeconomie în domeniul sănătății, veți învăța să aplicați concepte, tehnici și instrumente economice la principalele probleme legate de alocarea resurselor cu care se confruntă administrațiile, agențiile de asigurări și organizațiile de sănătate în furnizarea asistenței medicale și farmaceutice . De asemenea, veți cunoaște diferitele agenții de evaluare a produselor medicale și tehnologiilor medicale, precum și agențiile de asigurări și firmele de consultanță care sunt conectate la acest sector.

Destinat specialiștilor și absolvenților din sectorul sănătății și farmaceutic, Master Online în Economie în Sănătate și Farmacoeconomie se mândrește cu un personal didactic format din lectori recunoscuți cu experiență în lumea academică, în politicile publice din domeniul sănătății și al industriei farmaceutice.

De ce acest program?

 1. Deoarece cei peste 1.000 de studenți care au trecut prin peste 20 de ediții pot atesta succesul și soliditatea acestui program.
 2. Pentru că este proiectat de Jaume Puig-Junoy și Carles Murillo, cu experiență și respectat cadre universitare și profesioniști în domeniul economiei de sănătate și lectori în cadrul Departamentului de Economie și Afaceri și Departamentul de Științe ale Sănătății de la Universitatea Pompeu Fabra.
 3. Deoarece 95% dintre elevii din ultimele trei ediții ar recomanda acest maestru.
 4. Pentru poziția sa excelentă în clasamentul internațional: a 29-a în clasamentul mondial al Eduniversal în categoria Maestrilor de Management în Sănătate, iar în cadrul acestei categorii, al patrulea la Master of Health Economics.
 5. Pentru că sunt singurii maeștri care vă oferă opțiunea de a studia online în două limbi diferite și care vă învață dintr-o perspectivă internațională, folosind un conținut riguros adaptat realității actuale a pieței.

Obiective

Să furnizeze o pregătire specializată în domeniul economiei și al gestionării serviciilor de sănătate și a produselor farmaceutice (Economie în domeniul sănătății și Farmacoeconomie).

Conceptul de management în domeniul sănătății și al sectorului farmaceutic este înțeles în sensul cel mai larg. Acestea includ serviciile din sectorul public, instituțiile de îngrijire a sănătății la orice nivel de îngrijire, furnizorii de servicii farmaceutice, agențiile pentru evaluarea drogurilor și tehnologiilor medicale, industria farmaceutică, angrosiștii farmaceutici, companiile de asigurări și firmele de consultanță și consultanță.

Programul este de o importanță deosebită pentru profesioniștii și absolvenții din domeniul sănătății care sunt interesați de economie de sănătate, farmacoeconomie și de proiectarea și gestionarea programelor de calitate.

Programul oferă o pregătire academică cu o înaltă reputație pe piață. Participanților nu li se cere să aibă cunoștințe anterioare despre economie.

Cine este pentru?

Acest program vizează profesioniști din sectorul sănătății și din sectorul farmaceutic, care nu își pot permite să participe la un curs la fața locului sau care preferă să lucreze în principal prin intermediul comunicării virtuale. Acest masterat internațional în economie de sănătate și farmacoeconomie îndeplinește nevoile și cerințele atât de profesioniști cu experiență și de absolvenți recenți care doresc să își sporească cunoștințele în aceste domenii. Programul este orientat către profesioniști care, oriunde trăiesc în lume, doresc să urmeze un curs online cu caracteristicile pe care le-am prezentat mai sus. Se desfășoară în întregime online și nu este necesar în nici un moment să participați la sesiuni față-în-față. Ediția internațională a acestui program este în întregime în limba engleză.

Cerințele de admitere

 • Diplomă de licență sau echivalent.
 • În funcție de gradul de licență al participanților, va fi necesară formarea suplimentară. Elevii vor fi obligați să ia cursuri suplimentare care ar trebui să se facă în timpul primelor săptămâni de Master și nu implică un cost suplimentar. Cursurile vor fi în domeniile de sănătate globală, statistică și economie.

Competența în limba engleză

Pentru a prezenta un certificat oficial englez cu următoarele scoruri minime:

 • TOEFL IBT:
 • CAE: B2
 • IELTS:

Solicitanții a căror limbă maternă este engleza nu trebuie să prezinte certificatul menționat mai sus.

Solicitanții care și-au terminat studiile de licență la o universitate de limbă engleză trebuie să prezinte dovezi scrise că limba de predare a studiilor a fost limba engleză.

Oportunitati de angajare

Programul este conceput pentru a completa formarea profesioniștilor cu responsabilități de conducere și absolvenți interesați în dobândirea competențelor necesare pentru a-și asuma astfel de responsabilități în:

 • Spitale, laboratoare clinice și centre de sănătate publice și private.
 • Organismele publice responsabile cu gestionarea și / sau finanțarea produselor farmaceutice și de sănătate.
 • Companiile de asigurări private.
 • Companiile și companiile farmaceutice legate de distribuția produselor farmaceutice.
 • Centrele de formare în domeniul managementului serviciilor farmaceutice și de sănătate.
 • Consultanță și consultanță în domeniul sănătății etc.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Thanks to the experience acquired throughout the years in the service of teaching and research, the UPF is launching a new way of understanding training within the business management and public admin ... Citeste mai mult

Thanks to the experience acquired throughout the years in the service of teaching and research, the UPF is launching a new way of understanding training within the business management and public administration sector: the Barcelona School of Management. Citește mai puţin
Barcelona , Barcelona + 1 Mai mult Mai Puțin