Master of Science în sistemele de informaţii

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Programul de Prezentare

Master on-line de Science în Information Systems (MSIs) program este conceput pentru profesioniştii care sunt în căutarea abilităţile şi cunoştinţele necesare pentru a gestiona sistemele de informaţii a resurselor în organizaţiile de astăzi. Înscriindu-se în programul de persoanele fizice ar trebui să aibă fie o diplomă de licenţă în sistemele de informaţii, de management, sau un domeniu legat sau o diplomă de licenţă într-un domeniu non-legate de studiu, cu experienţă semnificativă de muncă legate de IT.

Scopul programului este de a produce absolvenţi care sunt capabili de lider în sistemele de informaţii prin formularea şi punerea în aplicare a sistemelor de informaţii care se adresează nevoilor de organizare şi să ofere suport decizional. Curriculum-ul se axează pe competenţe strategice necesare pentru a integra sistemele de informaţii ale unei organizaţii cu obiectivele de management prin care cuprinde un spectru larg de sisteme de informaţii, cât şi cursuri avansate de afaceri.

MS în program de cursuri de informare Sistemele sunt deschise pentru înscriere o dată pe lună.

Programul Obiective

Obiectivele programului online sunt de a oferi studenţilor cu:

  • O stăpânirea de bază şi avansate de sisteme informatice instrumente, tehnici şi metodologii.
  • În cunoaştere aprofundată a structurilor organizationale, comportamentul angajaţilor, precum şi impactul schimbării asupra organizaţiilor.
  • O competenţă dezvoltate în abilităţile necesare pentru a gestiona dezvoltarea sistemelor de informare proiecte.
  • Abilităţi analitice necesare pentru a identifica avantajele strategice de organizare în cadrul sistemelor de informare unei organizaţii / IT funcţie.
  • Ei bine dezvoltate de comunicare, de analiză şi de rezolvare a problemelor.
  • O fundaţie pentru învăţarea pe tot parcursul vieţii, de dezvoltare profesională, de cercetare, şi / sau de studiu în continuare absolvent.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

American Sentinel Universitatea există pentru a permite studenţilor noştri pentru a atinge obiectivele educaţionale şi profesionale lor. Noastre de înaltă calitate online, programe de ieri au fost con ... Citeste mai mult

American Sentinel Universitatea există pentru a permite studenţilor noştri pentru a atinge obiectivele educaţionale şi profesionale lor. Noastre de înaltă calitate online, programe de ieri au fost concepute astfel încât studenţii noştri pot maximiza rentabilitatea lor pe învăţare. &nbsp abordare educaţională American Sentinel este susţinută de către liderii de top în domeniul învăţământului superior în America de Nord. American Sentinel a fost infiintata ca o Universitatea Vanderbilt Technology Company de către liderii recunoscut la nivel naţional academic şi de afaceri, inclusiv Joe B. Wyatt, cancelarul emerit de la Universitatea Vanderbilt şi Dr. Richard W. Oliver, director executiv al American Sentinel University (autor al mai multor cărţi de management, fostul VP Marketing pentru Nortel, profesor şi premiat la Universitatea Vanderbilt). &nbsp&nbsp Date pe scurt Fondată în 1988 (Colegiul American de Computer Science & Information) şi 2000 (Şcoala Americană de Management) Peste 15 de programe de gradul online, fără cerinţe de rezidenta 1.200 de studenţi Alumni 1400 40 facultate completă şi adjuvant (peste 60%, cu doctorate) 35 administratorii academic şi de personal Birouri: Denver, CO şi Birmingham, AL Acreditate: învăţământ la distanţă şi a Consiliului de Formare Student Satisfaction: medie mai mult de 90% în programele &nbsp Misiune &nbsp Misiunea American Sentinel Universitatii este de a oferi de înaltă calitate, gradul de inovare şi a programelor de certificat care să permită studenţilor să dezvolte gândirea critică, de luare a deciziilor, precum şi abilităţi de conducere necesare pentru a îmbunătăţi viaţa lor personală şi cariera lor în curs de dezvoltare Industri es şi sectoarele de creştere rapidă a economiei globale. &nbsp&nbsp Vision Statement &nbsp Pentru a fi recunoscut ca un lider mondial ... ... pentru furnizarea de accesibile, educaţie de calitate, avansate pentru elev motivat, non-tradiţionale / profesionale care caută să conducă în industriile emergente sau sectoare de piaţă în creştere a economiei globale ... ... pentru furnizarea unor niveluri noi de acces pentru studenţii motivaţi, non-tradiţionale, care aici-la-prim-plan nu au avut ocazia de grade profesionale avansate pentru motive de timp, bani, sau geografie ... ... pentru utilizarea inovatoare a tehnologiei care creează noi standarde în evaluarea şi realizarea de excelenţă academică ... ... pentru înţelegerea şi satisfacerea nevoilor în schimbare ale elevilor săi, comunităţi, şi alte componente ... ... pentru crearea de excelenţă în serviciile de student şi constitutiv. Citește mai puţin
Birmingham , auroră + 1 Mai mult Mai Puțin